Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
astnord

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από astnord »

Επειδή το forum είναι η μοναδική πηγή ενημέρωσής μου σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και αρκετά παιδιά από εδώ μέσα τα εμπιστεύομαι σε ότι γράφουν θα ήθελα να ρωτήσω:
Τα 4,5 χρόνια στην διάρκεια συμβολαίου του ψηλού είναι γιατί το ήθελε ο ΠΑΟΚ ή ο παίκτης?
Υπάρχει ρήτρα για τον ψηλό?
Αν ξέρετε κάτι το λέτε αν πάλι όχι ....no problem.
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

MANIAKOS έγραψε:Εγω βλεπω θάψιμο στα προβλήματα ορισμένων κ σε ες ομαδες με το ζορι να βγάζεις τα αρνητικά η να κατασκευάζεις

Νομιζω με την κρίση τα χαρτζιλίκια ειναι πιο αναγκαία κ γράφουν οτι θελουν πιο ευκολα

Του Ιρανού τραγουδιάρα κ γυμνάστρια λεγανε σημερα εγινε ιδιοκτήτρια ναυτιλιακής

Μανιακέ σε μια τριετία απέκτησε ναυτηλιακή μια και ο θυμοσοφος Ελληνικός λαός λέει "τρίχα από νίμου σέρνει καράβι".... Ολόκληρο στόλο θα έλεγα εγώ στο βοθρολίμανο.... :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πάντως νομίζω σήμερα θα υπάρξει τελική κατάληξη στο ενδιαφέρον για Ενρικε,λογικά θετική αλλα πλέον η ιστορία έχει τραβήξει αρκετά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Τους τρολαρει αφάνταστα goran ο Μιχελ.... Εννοείται ότι το χει....Απλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Μιχελ είναι Γαλλία για Ενρίκε....Ήδη ξεκίνησαν να γράφουν οι ΑΡΔ για ενδιαφέρον μας για Καρταμπια λόγω πιθανής ανάληψης τεχνικού διευθυντή στην Βαλένθια απο Αρνεσεν.... Χαχαχαχαχα τρέλα γούστα βγάζω μόνο και μόνο που δεν ξέρουν τίποτα οι βρωμιάρηδες.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα βάλει ρήτρα μεταπώλησης ο φουστης ο φα παλι
Αστνορβτ
Με αυτα που βγήκαν αποναρδοπηγες
Ήθελε ο παίκτης 4,5 κ η ρήτρα διαβας κπ 10
Μυρρια
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PaokPatraG4 έγραψε:Τους τρολαρει αφάνταστα goran ο Μιχελ.... Εννοείται ότι το χει....Απλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Μιχελ είναι Γαλλία για Ενρίκε....Ήδη ξεκίνησαν να γράφουν οι ΑΡΔ για ενδιαφέρον μας για Καρταμπια λόγω πιθανής ανάληψης τεχνικού διευθυντή στην Βαλένθια απο Αρνεσεν.... Χαχαχαχαχα τρέλα γούστα βγάζω μόνο και μόνο που δεν ξέρουν τίποτα οι βρωμιάρηδες.....
Γι αυτό ακριβώς τους ρίχνω και του λόγου μου άλλες "κατευθύνσεις", ώστε να ψάχνονται τόσο που να μην "βρίσκονται", όχι με μπούσουλα, αλλά ούτε με Navigator τα ΑΡΔάκια της πλάκας... :P :P

Βλέπεις είναι ώρα αιχμής αυτή κι όλοι τους δουλεύουν σκληρά...Με το δάχτυλο να τα σπάει στο f5 και μόνιμα κολλημένοι στο PAOKmania!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αν θεωρητικα ισχυει η ρητρα των 10 μυριων, δηλαδη 5πλασιο ποσο απο την αγορα του παικτη τοτε ειναι λογικα τα χρονια και οι απολαβες του.

Η λογικη λεει οτι εμεις θελαμε μια τετοια ρητρα και προφανως απο την αλλη η απαντηση του ποδοσφαιριστη ηταν τα χρονια και οι απολαβες του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σωστός ο DimitrisS και εκτιμώ ότι η ρήτρα πρέπει να είναι ίσως και πάνω από 12 μύρια, με 4,5 χρόνια συμβόλαιο, 2 μύρια αγορά, 800.000 ανά έτος αποδοχές του παίχτη πάνω κάτω και ποσοστό μεταπώλησης της Λέγκια... 8-)

Υ.Γ. Απ το Σάο Πάολο απ ευθείας πτήση για Γκαμπόν υπάρχει ή έχει μόνο μέσω Χίθροου??? :? :roll: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 17 Ιαν 2017, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giokgr

Δημοσίευση από giokgr »

γεια σε ολους,διαβαζω καιρο και ειπα να πω ενα γεια και εγω,ειναι αληθεια για τιμωρια 1 ετους της Παρτιζαν?χτες μιλουσα με 1 φιλο απο εκει και μου το ειπε ο οποιος ασχολειται δημοσιογραφικα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Thracian έγραψε:
theo-drama έγραψε:[
Γιατί? Ο Μέγκαχεντ ήταν μεγάλη παιχτούρα δηλαδή? Επίπεδο μεταξύ Σίγγα και Βιβιάν σε λάθη, έστω και λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης-"ποδοσφαιρικής μαγκιάς" και πιο αργός κι απ την σκιά του... :evil:
ρε παληκάρι με εκανες κα κανω λογκιν μετα απο μήνες αν και παρακολουθώ ως γκεστ συνεχώς (βαρεθηκα να νιωθω υποχρεωμενος να απαντώ σε ακροατές μυρτσου, ραπτοπουλου κτλ οπως και σε γειτονες του τσαλτίδη)

παληκαρι ο Σίγγας ηταν ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ (οπως και ο Ψαράς).

και τα κεφαλαία γραμματα δεν ειναι για την πλακα....

καλημέρες
1ον.Καταρχην δεν ειπα εγω κατι για Σιγγα και Ψαρα,φυσικα ηταν πολυ καλοι παικτες για την εποχη τους.

2ον.Εγω εκανα παραθεση μονο για το γκολ του Μεγκαχεντ,που εβαλε απο το κεντρο και μονο,σε αυτο που ειπε ο Γρηγορης για τον Αιγυπτιο.

3ον.Να διαβαζετε ολα τα ποστ προσεκτικα τι γραφει ο καθενας,για να μην υπαρχει παρεξηγηση.

ΥΓ. Κωστα και για σενα παει παρασυρθηκες.

Τελος παντων καμια παρεξηγηση δεν υπαρχει.

Σε εκανα να γραψεις μετα απο καιρο,χωρις να φταιω εγω γι αυτο.

Ον τοπικ.

Ηρθε ο Μιχελ με τον Ενρικε;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλώς τον giokgr στην μαυρόασπρη παρέα μας...Καλά ασπρόμαυρα ποσταρίσματα αδερφέ...

Edit: Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο Σίγγας δεν είναι εκείνος που σε όσα παιχνίδια γίνονταν μεσημέρι στην Τούμπα (τότε που έπαιζε τα περισσότερα γινόταν μεσημέρι θυμίζω) στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε δεξί στόπερ και στο δεύτερο αριστερό, ανάλογα με το κατά που πήγαινε ο ήλιος και η σκιά του σκέπαστρου ρε παιδιά??? Ταλέντο και γνώστης της μπάλας ναι, αλλά πολύ τεμπελάκος και λαθέρ επίσης, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη... 8-)
Αλήθεια, πόσες διεθνείς συμμετοχές είχε ο παιχταράς ο Σίγγας, μπορείτε να με θυμίσετε??? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 17 Ιαν 2017, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
astnord

Δημοσίευση από astnord »

MANIAKOS έγραψε:Θα βάλει ρήτρα μεταπώλησης ο φουστης ο φα παλι
Αστνορβτ
Με αυτα που βγήκαν αποναρδοπηγες
Ήθελε ο παίκτης 4,5 κ η ρήτρα διαβας κπ 10
Μυρρια
tack så mycket maniak
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ron-swanson έγραψε:Περα απο την πλακα μπορει να ειχε προταθει με 110 χιλιαρικα στην Βεροια πριν 3 χρονια.
Το θεμα ομως ειναι οτι ο παιχτης βελτιωθηκε σε σχεση με τοτε, εδειξε πραγματα σε κορυφαιο επιπεδο, οποτε η οποια συγκριση απο τους ΑΡΔ ειναι γελοια.

Με την ιδια λογικη και ο Λουκας το καλοκαιρι του 2013 εκανε 700 χιλιαρικα και το καλοκαιρι του 2016 εκανε 20 εκατομμυρια. Δεν ειδα να βγαινει κανα τετοιο ρεπορταζ στην Αγγλια. Μαλλον χαζοι ειναι οι Αγγλοι...
Και ο Ρονάλντο που είχε έρθει για δοκιμη στην Καλαμάτα άρα επισαν κότσο την μπαρτσα μετά.Μιλαμε για γίδια αρδ
Άβαταρ μέλους
AlexanderAthens

Δημοσίευση από AlexanderAthens »

giokgr έγραψε:γεια σε ολους,διαβαζω καιρο και ειπα να πω ενα γεια και εγω,ειναι αληθεια για τιμωρια 1 ετους της Παρτιζαν?χτες μιλουσα με 1 φιλο απο εκει και μου το ειπε ο οποιος ασχολειται δημοσιογραφικα
καλησπερα φιλε,να και καποιος να μην νιωθω ασχημα που εχω λιγες δημοσιευσεις :lol:
για την παρτιζαν τωρα,οχι ενα τρια χρονια εφαγε!
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ας πω και γω τη γνώμη μου για την τριάδα που από οτι φαίνεται έχουν ήδη κλείσει:

ALEKSANDAR PRIJOVIC
Ο ελβετοσέρβος δείχνει να είναι αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα. Το κρύο αίμα με το ψύχραιμο τελείωμα. Για όσους λένε οτι είναι το ίδιο στυλ παίκτη με αθανασιάδη και κουλούρη ισχύει εν μέρει γιατί και οι τρεις τους είναι παίκτες που ως προσόν έχουν το τελείωμα των φάσεων και όχι τη δημιουργία τους, αλλά η σύγκριση τελειώνει εκεί. Καταρχάς έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία στα τελειώματα, με μακρινά σούτ, με το κεφάλι, κρεμάσματα, πρακτικά τον είδα να τελειώνει τις φάσεις με 50 διαφορετικούς τρόπους. Από την άλλη έχει να δώσει και το ύψος του στην ομάδα (που έλειπε τον τελευταίο καιρό), κάτι που σημαίνει οτι πλέον υπάρχει παίκτης τον οποίο οι υπόλοιποι θα σημαδεύουν είτε σε κανονικό παιχνίδι είτε σε στημένες φάσεις. Στα θετικά φυσικά και οτι θα τον γουστάρει ο κόσμος και θα γουστάρει κ αυτός.
Στα αρνητικά, αν και ομολογώ οτι είδα μονο στιγμιότυπα, δεν τον είδα να παίζει και πολύ με πλάτη (που το χρειαζόμαστε πάρα πολύ), ούτε παίζει πολύ με τους συπαίκτες του. Αυτό βέβαια μπορεί και να είναι τυχαίο, θα δείξει. Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ο (βλέπε FM :mrgreen: ) 'πτητικός' χαρακτήρας του. Για μενα στο ποδόσφαιρο ισχύει το αξίωμα ' οτι έκανε ο παίκτης στην προηγούμενη του ομάδα, θα στο κάνει κ σε σενα'. Δεν το αποκλείω δηλαδή αν ως του χρόνου το καλοκαίρι έχει καμιά 30ρια γκολ και ζητήσει να πάει καμιά γερμανία κάνωντας κατάληψη στα γραφεία της παε. Θα μου πεις βεβαια οτι αν είναι να πάει με το αζημίωτο, καλώς να παει. Κ από οτι άκουσα φρόντισαν να του βάλουν μια βαρβάτη ρήτρα (10Μ) οπότε νομίζω οτι και οι γκρίνιες σε ενδεχόμενη πώληση θα είναι μάλλον λιγότερες.

PEDRO HENRIQUE
Από αυτό που είδα για τον βραζιλιάνο, μπορεί να μην είναι ο κλασσικός τσαλιμάκιας που (δυστυχώς) γουστάρουν οι περισσότεροι, αλλά έχει να δώσει πολλά στοιχεία στην ομάδα. Καταρχάς κάνοντας μια σύγκριση με τον rodrigues υστερεί σε... 'τελική ταχύτητα', αλλά δεν τον λες και αργό, ίσα ίσα που μαζί με τον djalma θα είναι οι πιο ταχείς παίκτες της ομάδας. Από κει κ πέρα είναι πολύ πιο κοντρολαρισμένος παίκτης, με κύριο προσόν τα σλάλομ όπου τρυπά τις αντίπαλες άμυνες περνώντας τους αμυντικούς με ταχύτητα και όχι με τσαλίμια, ενώ έχει πολύ καλή δεξιότητα και με τη μπάλα στα πόδια κάτι που σημαίνει αφενός οτι θα έχουμε καλύτερα στημένα, αφετέρου περισσότερες συνεργασίες και πιο ομαδική δουλειά. Προσωπική μου γνώμη είναι οτι θα είναι ο παίκτης που θα κάνει καλύτερους και τους συμπαίκτες του. Και τονίζω ξανά οτι μπορεί να μην είναι ο σπεσιαλίστας τύπου φραντζέσκος, αλλά θα βλέπουμε κανονικά στημένα που δε θα χρειάζονται παρακαλητό από εμάς στην κερκίδα για να βρούν στόχο.
Στα αρνητικά, δεν πατάει τόσο πολύ περιοχή όσο ο rodrigues και εκεί οφείλονται και τα χαμηλά του νούμερα. Ούτε έχει πάρα πολύ την ατομική ενέργεια και την προσωπικότητα για να κάνει το κάτι παραπάνω σε παιχνίδια που θα χρειάζεται. Αμυντικά δεν έχω καμία εικόνα για το πως λειτουργεί, αλλά σε γενικές γραμμές φαινόταν πολύ πειθαρχημένος οπότε η λογική λέει οτι θα βοηθάει κι εκεί.

AMR WARDA
Αυτόν λίγο πολύ τον ξέρουμε. Σε αντίθεση με τον henrique ο αιγύπτιος είναι ο παίκτης που θα κάνει την κίνηση που θα ξεηκώσει την κερκίδα, αλλά βλέπει κ αρκετά γήπεδο. Στα θετικά η ηλικία του που αφήνουν μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης, αλλά και το οικονομικό κομμάτι που οκ λες οτι και να μη βγει η μεταγραφή δε θα σε βάλει κιολας μέσα. Στα υπερ κ το γεγονός οτι βλέπει αυτή τη μεταγραφή (σε συνδυασμο και με τη μονομιποιηση του στην εθνικη) ως πρόκληση για να απογειώσει την καριέρα του, με λίγα λόγια το timing είναι πολύ καλό.
Στα αρνητικά το οτι δεν έχει παίξει ποτέ με πίεση, ενώ δεν τον έχουμε δει πολύ (εγώ προσωπικά έχω εικόνα μόνο από τα παιχνίδια που ήταν αντίπαλος μας) και σε παιχνίδι κατοχής. Δεν έχω εικόνα ούτε από τα τελειώματα του, αλλά από νούμερα για μια ομάδα του επιπέδου του παναιτωλικού τα πήγε αρκετά καλά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”