9.Aleksandar Prijovic
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Welcome to the biggest team of the universe! Play like a man and you will feel like God in toumba!
Welcome!
Welcome!
- hasio_john
Καλώς ήρθες αλάνι ..., κάνε μας χαρούμενους ρε φίλε!
Σιδερένιος πάνω απ' όλα !
Σιδερένιος πάνω απ' όλα !
- aspromaura ioannina
Καλως ορισες στην καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος. Χαμηλα την μπαλα στην αρχη(προσαρμογη στα δεδομενα της ομαδας και της λιγκας) και μετα γλεντησε τους! μακαρι να εισαι αυτος που θα δωσει το μοναδικο στοιχειο που λειπει απο αυτη: το ευκολο σκοραρισμα!
- Petros1988
- aspromaura ioannina
Αδερφε giapas την αποψη αυτη την εξεφρασε και ενας απο τους χοντρους αρδ του 24. Προσωπικα δεν βρισκω καμια ομοιοτητα μεταξυ Πριοβιτς και Κουλουρη/Κλαους. Οι δυο Ελληνες φορ ουτε δυνατοι ειναι, ουτε ιδιαιτερη τεχνικη διαθετουν, ουτε ιδιαιτερα συμμετοχικοι ειναι, ουτε, τελος, στο ψηλο παιχνιδι ειναι καλοι( με εξαιρεση ισως τον Κλαους).Δηλαδη στοιχεια για τα οποια διακρινεται ο Ελβετος. Αν μοιαζουν σε κατι ειναι σιγουρα η ελλειψη ταχυτητας και μονο. Κατα την αποψη μου βεβαια.giapas έγραψε:Καλώς ήρθες στην ομαδάρα μας.
Η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στο λαό μας κι αυτό φαίνεται από τα σχόλια στο φόρουμ. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πολύ καιρό κάτι τέτοιο και μακάρι να επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία όλων. Εγώ με τη σειρά μου είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και θα προσπαθήσω να αναφέρω κάποια θετικά και κάποια αρνητικά που βλέπω σε αυτή τη μεταγραφή
Θετικά
- ο ΠΑΟΚ αγοράζει παίκτη σε σχετικά ανοδική πορεία, από μια αξιόλογη ομάδα. Είναι κίνηση που λέει αρκετά για τη δυναμική και τους στόχους μας. Λίγες φορές θυμάμαι να κάναμε τέτοια μεταγραφή κι οφείλω να κωλοτουμπιάσω γιατί είχα αρχίσει να χάνω τη πίστη μου στη διοίκηση.
- Λογικά ψάξαμε αρκετά τη κίνηση για τον επιθετικό και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αυτή η μεταγραφή δείχνει ότι ψάχνεις στοχευμένα κι όχι όπως άλλες χρονιές που παίρναμε όσους βλέπαμε αντιπάλους. Γενικά η μεταγραφή βγάζει έναν επαγγελματισμό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.
- Η εθνικότητα είναι πλεονέκτημα , τόσο της καλής προϊστορίας μας όσο και του Ίβιτς.
Αρνητικά
- Από όσο είδα στα βίντεο που τον συνοδεύουν πρόκειται για επιθετικό που δε τον λες σύγχρονο. Πλέον το ποδόσφαιρο , στο υψηλό του επίπεδο , απαιτεί πολύ γρήγορους μεσοεπιθετικούς που συμμετέχουν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και ίσως σε περισσότερες από μια θέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Θα περίμενα κάποιο παίκτη στο στυλ του Μακ , με καλύτερα τελειώματα που θα έπαιζε πολύ στο κενό χώρο και θα κάλυπτε αξιοπρεπώς όλες τις θέσεις του 4-3-3. Το στυλ και ο σωματότυπος του δικού μας δε φαίνεται να είναι κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον το θετικό είναι πως στην Ελλάδα παίζεις σε κλειστές άμυνες , άρα εκεί θα δυναμώσουμε . Μελλοντικά ελπίζω να πλαισιωθεί με έναν πολύ γρήγορο στραικερ που θα παίζει στη πλάτη της άμυνας.
- Τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με αυτά των επιθετικών που ήδη έχουμε πράγμα που σημαίνει πως δε θα μπορούν να παίξουν μαζί αν χρειαστεί, ούτε και να αλληλοσυμπληρώσουμε σε χαρακτηριστικά σε περιπτώσεις που χρειάζεται .
- Η μεταγραφή γίνεται σε ένα διάστημα έντονης αμφισβήτησης της παραγωγικότητας μας. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης καλείται να προσφέρει άμεσα κι αυτό είναι κακό . Αν βάλει ένα γκολ θα γίνει θεός κι αν δε πάει καλά στην αρχή και χρειαστεί προσαρμογή θα λέμε τι παλτό κουβαλήσαμε που δε μπορεί να στρίψει.
Γενικά έχω καλό feeling για τη μεταγραφή και ανυπομονώ να τον δω στο γήπεδο !!
Καλως ήρθες Αλεκάρα στο ΠΑΟΚ μας !
"Ηρθα σ ενα πολυ μεγαλο club που εχει ενα μεγαλο σχεδιο κι εγω πιστευω στο σχεδιο αυτο!"
Κι εμεις πιστευουμε σε σενα ρε παικτουρα
Κωστα Περαια να ΄σαι καλα ρε φιλε... πολυ γελιο...

Κι εμεις πιστευουμε σε σενα ρε παικτουρα

Κωστα Περαια να ΄σαι καλα ρε φιλε... πολυ γελιο...
- kataramenos5
Α ρε φουκαρα Αλεκο να ξερες που εμπλεξες.Καλη δυναμη ευχομαι.

stelyk έγραψε:Τζα!
Καλωσηρθατε!![]()
![]()
![]()

-
Καλως ηρθες ψιλε στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου.. Γέρος να εισαι παλικάρι μου..

[quote="kataramenos5"]Α ρε φουκαρα Αλεκο να ξερες που εμπλεξες.Καλη δυναμη ευχομαι.
:[/quote
+++++++++++]
:[/quote
+++++++++++]