Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!! Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία...
Μουντίλα σήμερα, με σαφώς λιγότερο κρύο, ακόμα όμως, μιας και στα γύρω βουνά μας χιονίζει ξανά...
Μουντίλα σήμερα, με σαφώς λιγότερο κρύο, ακόμα όμως, μιας και στα γύρω βουνά μας χιονίζει ξανά...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά ρε ποτέ πήγε απόγευμα και κλείδωσε του γιωργαρου το τοπικ; Εμείς δε πρέπει να του στείλουμε ένα καλό κατεβοδιο;
Δευτέρα είναι, οπότε σήμερα είναι κλειστά το απόγευμα ΚΑΙ τα κλειδαράδικα...
Μην μας βγει κι "ο κούκος αηδόνι" πια αυτός ο ακατανόμαστος τρύπιος...

Μην μας βγει κι "ο κούκος αηδόνι" πια αυτός ο ακατανόμαστος τρύπιος...

Έπαιξε μερικά καλα παιχνίδια πηρε το συμβόλαιο και μετα τα εκανε π@υτ@ν@
Και φεύγει με λεφτα καλα το σχεδίασε ρε ουστττ και πίστευα σε σένα.
Και φεύγει με λεφτα καλα το σχεδίασε ρε ουστττ και πίστευα σε σένα.
βροχη, μουντιλα, ομιχλη, χιονια ερχονται ξανά, ο τζαβέλλας έφυγε, το θωρηκτό μπροστά ήρθε.
ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!
ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!
- ΑποστόληςΑ
Γεια από την υπό ίωση οικογένεια!
Χθες τα παίξαμε με την κορούλα μας που ζεμάταγε απελπιστικά (40) λόγω ίωσης και της κάναμε τρεις φορές χλιαρό μπάνιο και συνέχεια κομπρέσες. Ο πυρετός έπεφτε στο 38,5 και μετά από λίγο άντε πάλι 40. Ξαναέπεφτε και πάλι από την αρχή. Ευτυχώς από τις 3 τι πρωί και μετά η κατάστασή της βελτιώθηκε και μόλις η γυναίκα μου συνειδητοποίησε ότι η κόρη μας δεν υποφέρει πλέον, κατέρρευσε, επίσης με ίωση. Εμένα με έχει πιάσει ελαφριά (προς το παρόν).
Χθες τα παίξαμε με την κορούλα μας που ζεμάταγε απελπιστικά (40) λόγω ίωσης και της κάναμε τρεις φορές χλιαρό μπάνιο και συνέχεια κομπρέσες. Ο πυρετός έπεφτε στο 38,5 και μετά από λίγο άντε πάλι 40. Ξαναέπεφτε και πάλι από την αρχή. Ευτυχώς από τις 3 τι πρωί και μετά η κατάστασή της βελτιώθηκε και μόλις η γυναίκα μου συνειδητοποίησε ότι η κόρη μας δεν υποφέρει πλέον, κατέρρευσε, επίσης με ίωση. Εμένα με έχει πιάσει ελαφριά (προς το παρόν).
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα παιδιά, είδα την συνέντευξη Χακόμπο (τον πήγαινα με χίλια λόγω τρέλας) όπου αναφέρει πως κλείνει την καριέρα του και πως μας έχει στην καρδιά του(οπαδιλίκι;) Συνέχισα με μια συνέντευξή του το 2015
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9330 ... -ston-paok
και πλέον σαν να βγάζουν περισσότερο νόημα τα λεγόμενά του...
Μια και μιλάω για τρελάρες να βγεί λίγο πιο λίγο τρελός ο Αλεκσανταρ και να παστελώνει όπως θέλουμε και θα μείνει εδώ για πολλά χρόνια
ΥΓ Δεν ήξερα που να καταθέσω αυτές τις σκέψεις μου οπότε σορρυ για το οφ-τοπικ
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9330 ... -ston-paok
και πλέον σαν να βγάζουν περισσότερο νόημα τα λεγόμενά του...
Μια και μιλάω για τρελάρες να βγεί λίγο πιο λίγο τρελός ο Αλεκσανταρ και να παστελώνει όπως θέλουμε και θα μείνει εδώ για πολλά χρόνια
ΥΓ Δεν ήξερα που να καταθέσω αυτές τις σκέψεις μου οπότε σορρυ για το οφ-τοπικ
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Παρασκευη και 13 καταραμενη μερα....Γκρεμιστηκε ο κοσμος γυρω μου ,εχασα τη γη κατω απ τα ποδια μου οταν το μαθα.Δε μας φταναν ολα τα στραβα απ την αρχη του χρονου ηρθε κι αυτο να συμπληρωθει το παζλ της ατυχιας.
Τελος το πουλεν απ την ομαδα λεει.Ντροπη σας ρε.
Μπραντον ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΥΓ Αλε, βρηκα ενα Μποζολε Νουβο σ ενα ραφι σουπερ μαρκετ σε εξαιρετικη τιμη ,μονο 5 ευρω.
Ειναι και παλαιωμενο μου ειπαν ,του 2014..... Να το χτυπησω?
ΥΓ2 Περαστικα Αποστολη
Τελος το πουλεν απ την ομαδα λεει.Ντροπη σας ρε.
Μπραντον ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΥΓ Αλε, βρηκα ενα Μποζολε Νουβο σ ενα ραφι σουπερ μαρκετ σε εξαιρετικη τιμη ,μονο 5 ευρω.
Ειναι και παλαιωμενο μου ειπαν ,του 2014..... Να το χτυπησω?

ΥΓ2 Περαστικα Αποστολη