ABOLEYTOI έγραψε:ωραίο θέμα κύριε Φάντασμα.
με την "παντοδυναμία" των παικτών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαπραγματευτές πουλάνε την ομάδα στον παίχτη. Σήμερα-αύριο θα διαβάσουμε και θα δούμε δηλώσεις του Πρίγιοβιτς στις οποίες θα λέει πως τον έπεισε το πρότζεκτ της ομάδας.
Χώρα-Πρωτάθλημα-Ομάδα είναι το τρίπτυχο που χοντρικά εξετάζει ένας ποδοσφαιριστής.
Εμείς είμαστε σε μετριοκαλή κατάσταση ως χώρα (Ευρώπη αλλά στη γωνία, φτώχεια αλλά χωρίς τρομοκρατία), σε χάλια ως πρωτάθλημα (γήπεδα χωράφια, ψίθυροι για διαφθορά, επιτήρηση από ΟΥΕΦΑ) και σε καλή ως ομάδα (εγκαταστάσεις, πόλη, πληρωμές, όραμα).
Φιλε Αβολευτε πολύ ωραία τα περιγραφεις. Όμως επίτρεψέ μου να πω ότι δεν πας να πουλήσεις την "ομάδα" στον παιχταρά που δεν έρχεται με την καμμία σε σένα. Αυτουνού του πουλάς τον εαυτό του. Ο ΠΑΟΚ πλέον μπορεί. Δεν θέλω να πω αλλα γιατί πολλά μάτια βλέπουν (αν και τα περισσότερα αμόρφωτα). Είναι όμως τόσο απλό που μπορώ να το δείξω σε ένα κομμάτι χαρτί μέσα σε δυο λεπτά. Θα χαρώ τρελά αν δω την ομάδα μου να εφαρμόζει τέτοιες τεχνικές. Ήδη χαίρομαι πολύ με όσα βλέπω και πιστεύω θα δούμε μεγάλα πράγματα με αυτό το team εάν μείνουν δυνατοί στο σχέδιό τους. Έχω φοβερή αισιοδοξία για τον ΠΑΟΚ μας.
Ως προς τα νέα της ομαδας μας...Μπράβο, μπράβο σε όλους τους. Για όλα, όχι μονο για τις ανακοινώσεις. Τρομερό....τρομερό προσόν για έναν άνθρωπο, οποιονδήποτε, να δουλεύει και να φέρνει αποτελέσματα υπό τέτοια πίεση που οι συντριπτικά περισσότεροι επικριτές τους θα λύγιζαν και θα τρέχανε φοβισμένοι ακόμα και στο 1/3 αυτής. Όσοι είχαν στην ζωή τους την τύχη να δουλέψουν υπό παρόμοιο στρες κατανοούν τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι και ακόμα και το λάθος τους δεν το κατακρίνουν γιατί ξέρουν πόσο σκληρό περιβάλλον είναι. Μόνο οι υπάλληλοι των 3-και-60 έχουν το θράσσος να επικρίνουν ανθρώπους την μάχη των οποίων δεν έδωσαν ποτε και η πιο ακριβη απόφασή τους κόστιζε το πολύ όσο ένα Iphone.