Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
μετά από 8,5 χρόνια ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, άνοιξα τόπικ....
συγγνώμη ,αλλά δεν κρατήθηκα!
θα πάω να εξομολογηθώ την αμαρτία μου στον prist64 και ελπίζω να με συγχωρέσει ο Agios ...
συγγνώμη ,αλλά δεν κρατήθηκα!
θα πάω να εξομολογηθώ την αμαρτία μου στον prist64 και ελπίζω να με συγχωρέσει ο Agios ...
- buffalobill4
Πετρο μου την εχουν δωσει τοσο πολυ που δεν μπορω να κάτσω ετσι. Οι ανθρωποι ειναι εγκαθετοι και θα επρεπε να ξεκαθαριστει πλεον στην πλατια μαζα οτι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι η αυξηση του προσωπικου τους κερδους κ οχι το καλο της ομαδας.pgetsos έγραψε:Τι το θες Και πας να κάνεις σχόλιο ρε μπιλ...
Γι αυτο ιδρυσαν και το συνδικατο του εγκλήματος εν ονοματι φλωρτσα
καλως τον ψηλο
άϊντε να τους μαζεύουμε σιγά σιγά
περιμένουμε και τους άλλους δυο σύντομα
εκ πρώτης όψεως καλές επιλογές και οι τρείς και ορθολογικές - από την άποψη ότι είναι σε θέσεις που υπάρχει ειτε έλλειψη είτε έλλειμα και έχουν και καλές ηλικίες
άϊντε να τους μαζεύουμε σιγά σιγά
περιμένουμε και τους άλλους δυο σύντομα
εκ πρώτης όψεως καλές επιλογές και οι τρείς και ορθολογικές - από την άποψη ότι είναι σε θέσεις που υπάρχει ειτε έλλειψη είτε έλλειμα και έχουν και καλές ηλικίες
- ace79grpaok
buffalobill4 έγραψε:Πετρο μου την εχουν δωσει τοσο πολυ που δεν μπορω να κάτσω ετσι. Οι ανθρωποι ειναι εγκαθετοι και θα επρεπε να ξεκαθαριστει πλεον στην πλατια μαζα οτι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι η αυξηση του προσωπικου τους κερδους κ οχι το καλο της ομαδας.pgetsos έγραψε:Τι το θες Και πας να κάνεις σχόλιο ρε μπιλ...
Που το βλέπω να πηγαίνει ακλαφτο
- buffalobill4
Μακαρι. Πρέπει να καταλαβουνε με τον εναν η αλλο τροπο οτι πλέον δεν ειμαστε ολοι προβατα. Ευαγγελιο τον καραφλα τον πολκα τον μασχαλη και τον γλοιώδη μουσατο τζιπακια; ελεοςace79grpaok έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Πετρο μου την εχουν δωσει τοσο πολυ που δεν μπορω να κάτσω ετσι. Οι ανθρωποι ειναι εγκαθετοι και θα επρεπε να ξεκαθαριστει πλεον στην πλατια μαζα οτι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι η αυξηση του προσωπικου τους κερδους κ οχι το καλο της ομαδας.pgetsos έγραψε:Τι το θες Και πας να κάνεις σχόλιο ρε μπιλ...
Ενιγουει. Καλως ηρθες σασα
από το ινΠΑΟΚΟ Σέρχιο Αραούχο είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Μάμε Τιάμ.
Το όνομα του Αργεντίνου επιθετικού συζητήθηκε ξανά από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια της προεργασίας που έκαναν για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο 24χρονος που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως στράικερ ήταν κάποια στιγμή ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ, καθώς δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Λας Πάλμας κρίθηκε ως μια περίπτωση που μπορεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.
Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν στη Μικράς Ασίας έμαθαν πως ο Αραούχο τιμωρήθηκε από τις ισπανικές αρχές με ποινή φυλάκιση εννέα μηνών!
Ο Αργεντίνος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αποφάσισε να μπει το αυτοκίνητο του και να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα για να μεταβεί στο σπίτι του.
Όμως, «έπεσε» σε έλεγχο της αστυνομίας όπου αρνήθηκε να περάσει από αλκοτέστ. Έτσι κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενος για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Όταν όλα τα παραπάνω έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έσβησαν αμέσως τον Σέρχιο Αραούχο από τη μεταγραφική τους λίστα και επέλεξαν τη λύση του Πέδρο Ενρίκε.
Spiros_S νομίζω εσύ έγραψες πρώτος για αυτόν εδώ μέσα με το τουι του Πολωνού...

Λες ρε πιλότε; Τί να σου πω αδερφέ, δε θυμάμαι. Περνάν τα χρόνια.
Αισθάνθηκα σαν να συζητάω με τον εαυτό μου μάγκες...Σας ευχαριστώ και τους δύο, ειλικρινά!!!!buffalobill4 έγραψε:Μακαρι. Πρέπει να καταλαβουνε με τον εναν η αλλο τροπο οτι πλέον δεν ειμαστε ολοι προβατα. Ευαγγελιο τον καραφλα τον πολκα τον μασχαλη και τον γλοιώδη μουσατο τζιπακια; ελεος!!!!ace79grpaok έγραψε:buffalobill4 έγραψε: ...Μου την εχουν δωσει τοσο πολυ που δεν μπορω να κάτσω ετσι. Οι ΑΡΔ-ανθρωποι ειναι εγκαθετοι και θα επρεπε να ξεκαθαριστει πλεον στην πλατια μαζα οτι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι η αυξηση του προσωπικου τους κερδους κ οχι το καλο της ομαδας.
Ενιγουει. Καλως ηρθες σασα

On topic: Φέρτε και το Βραζιλιανο-Παρτιζανάκι" να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 16 Ιαν 2017, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενταξει θελω να πιστευω πως ο Αραουχο δεν ενδιεφερε η οτι ο λογος αποριψης ηταν αλλος.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ...
Μήπως τελικά οι κινήσεις με νιόνιο και κύπριο ήταν παραπλανητικές ώστε να παίζουμε μετά μόνοι μας με τον Ζλάταν; Πόσα κέρδη αποκομίσαμε με αυτές τις "επικοινωνιακές ήττες"; Φόρτωμα αντιπάλου με δευτερο-τρίτες επιλογές, άνοδος της τιμής τους, ελεύθερο πεδίο ;
Σατανάjoshua έγραψε:Ενταξει θελω να πιστευω πως ο Αραουχο δεν ενδιεφερε η οτι ο λογος αποριψης ηταν αλλος.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ...
SM-G935F
Καλως ορισες παιχταρα μου,ευχομαι να εισαι υγιεις και να δικαιωσεις οσους πιστευουμε σε σενα.Καλο θα ηταν να μαθαιναμε αν υπαρχει ρητρα στον ποδοσφαιριστη και ποια ειναι αυτη.
Λογικα αυριο ανακοινωνεται ο Ενρικε,πιστευω το ιδιο και ο Ουαρντα.Ευχαριστημενος πληρως απο τις μεταγραφες μας,δεν θα ηθελα αλλες για να μη χαθει η συχονη που εχει αποκτησει η ομαδα.
Για οσους λετε να παρουμε εναν φορ(π.χ. Αραουχο) για να παιξει σε συστημα 4-4-2 μαζι με τον ψηλεα μας,δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο γιατι ετσι ακυρωνεις τον Μπισεσβαρ και τον Πελκα.
Πρωτη φορα γραφω στο σαιτ,αν και συχναζω εδω πολλα χρονια.
Λογικα αυριο ανακοινωνεται ο Ενρικε,πιστευω το ιδιο και ο Ουαρντα.Ευχαριστημενος πληρως απο τις μεταγραφες μας,δεν θα ηθελα αλλες για να μη χαθει η συχονη που εχει αποκτησει η ομαδα.
Για οσους λετε να παρουμε εναν φορ(π.χ. Αραουχο) για να παιξει σε συστημα 4-4-2 μαζι με τον ψηλεα μας,δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο γιατι ετσι ακυρωνεις τον Μπισεσβαρ και τον Πελκα.
Πρωτη φορα γραφω στο σαιτ,αν και συχναζω εδω πολλα χρονια.