Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ναι αλλα για να τα εχει πρεπει να δωθει κ χρονο σορτς υπάρχοντες που ήρθαν πρόσφατα
Δε γινεταιαννα εξι μήνες ν αλλάζουμε
Για οκταρι συμφωνω πχ αλλα ειδικα Δεκέμβρη θα χαλάσει όλην την ομαδα
Δε γινεταιαννα εξι μήνες ν αλλάζουμε
Για οκταρι συμφωνω πχ αλλα ειδικα Δεκέμβρη θα χαλάσει όλην την ομαδα
- anekfrastos
ενα χρονοσόρτς θα ήθελα κι εγώ γιατί με την ηλικία άρχισαν να χαλαρώνουν τα μπούτια μου
Να δωσουν κ ενα χρονοσορτς στον Τζιώλη και να μείνει. Αλλος παίκτης θα είναι με χρονοσορτς
anekfrastos έγραψε:ενα χρονοσόρτς θα ήθελα κι εγώ γιατί με την ηλικία άρχισαν να χαλαρώνουν τα μπούτια μου

η ομαδα ετσι οπως ειναι τωρα (με τις 3 μεταγραφες) θελει σιγουρα 2 παιχτες ακομα 8αρι κ στοπερ.για τον περιφερειακο μπορει να παει κ καλοκαίρι
οι +2 κινησεις ομως θεωρω ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ!

Εχουμε 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Μπορούμε 16 νίκες; Εγώ αυτό θέλω. Και μήν μας πρήζετε με τους ΑΡΔ πολλή σημασία τους δίνετε...
- zarathustra79
Να μην ξεχνάμε και τις προϋποθέσεις της λίστας για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου απαιτούνται να δηλώσεις τουλάχιστον 4 παίκτες που έχουν παίξει για 3 χρόνια στην ομάδα πριν τα 21 τους και συνολικά 8 παίκτες που να έχουν παίξει 3 χρόνια σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα ως τα 21 τους.
Αυτή τη στιγμή στο υπάρχον ρόστερ την πρώτη προϋπόθεση πληρούν οι αθανασιάδης, κουλούρης, δελληγιαννίδης, πούγγουρας, κίτσιου, πέλκας, δημητριάδης, kace, σιαμπάνης και ο κωνσταντινιδης που ειναι δανεικος, ενώ τη δεύτερη πληρούν οι βελλίδης, χατζηισαΐας, χαρίσης, λάμπρου, μαλεζάς, γιαννούλης, κοροβέσης και γλύκος.
Οκ είναι αρκετοί και πολλοί από αυτούς ήδη είναι κατώτεροι του υπόλοιπου ρόστερ, αλλά πρέπει τουλάχιστον 4 από το πρώτο γκρούπ και συνολικά 8 από όλους να παραμείνουν. Αλλίως για κάθε θέση που είναι λειψή θα πρέπει να δηλώνουμε και παίχτη λιγότερο στην 25αδα.
Αυτή τη στιγμή στο υπάρχον ρόστερ την πρώτη προϋπόθεση πληρούν οι αθανασιάδης, κουλούρης, δελληγιαννίδης, πούγγουρας, κίτσιου, πέλκας, δημητριάδης, kace, σιαμπάνης και ο κωνσταντινιδης που ειναι δανεικος, ενώ τη δεύτερη πληρούν οι βελλίδης, χατζηισαΐας, χαρίσης, λάμπρου, μαλεζάς, γιαννούλης, κοροβέσης και γλύκος.
Οκ είναι αρκετοί και πολλοί από αυτούς ήδη είναι κατώτεροι του υπόλοιπου ρόστερ, αλλά πρέπει τουλάχιστον 4 από το πρώτο γκρούπ και συνολικά 8 από όλους να παραμείνουν. Αλλίως για κάθε θέση που είναι λειψή θα πρέπει να δηλώνουμε και παίχτη λιγότερο στην 25αδα.
Μόνο αν τον λένε Κιμ όμως...barlow4 έγραψε:εσυ ανοιγεις μονο απο βορεια κορεα.

Γιατί, εκείνο το "πουλί" ο Σέρβος μήπως???gergeo4 έγραψε:μ'αρεσει που με κοροιδευετε.οταν θ παιζει ο μαλεζας στοπερ,ο κατσε 8αρι κ ο μυστακιδης περιφερειακά σε σημαντικά ματς μη σας διαβασω να γκρινιαζετε.

-
- Mr Ξερόλας 2019
+barlow4 έγραψε:εγω δε θελω αλλους.
Οι υπολοιποι αν χρειαστει το καλοκαιρι,γιατι υπαρχουν και αυτοι που θα βγουν παλτα(ελπιζω οχι),απο αυτους που ηρθαν.
omerta76 έγραψε:http://www.paokfc.gr/nea/20170116-ston-paok-o-prijovic/
Ανοίχτε τα τείχη να χωρέσει!!!

-
Καλά οτι ο Κουλούρης είναι κόπια του Σέρβου που το είδες ρε αδερφέ? 1.92 ο ένας, 1.84? ο άλλος, μπάλλα ξέρει ο ένας, μπάλλα δεν ξέρει ο άλλος, τρίπλα ο ένας τίποτε ο άλλος....Τι να πώ παραπάνω κάποιο λάθος κάνειςErebus έγραψε:Demir έγραψε:Για να πάρουμε αραουχο...παικταρααα... ειδα οτι πωλείται όντως ,κοντά στα 2-3 ζητάνε ,αλλα μόνο απο Κίνα λέει υπάρχει ενδιαφέρον... μιλάμε για παικτη ακριβώς αυτό που θες ,να δένει με τον Ζλάταν..cellophan έγραψε:Ερώτηση on topic. Τώρα που ήρθε ο Πρίοβιτς, τι θα γίνει με τον Κουλούρη που είναι κόπια του; Και γιατί να φύγει ο Περέιρα που είναι διαφορετικό φόρ και να μην πάει δανεικός ο Κουλούρης;![]()
Αφού δώσαμε 1.9 για τον Ζλαταν να δώσεις για άλλον επιθετικό 2 κ 3 χαρτιάδεν το δίνει η διοίκηση. Αν έφευγε ο Κλαους με το συμβόλαιο των 700χιλ τοτε ίσως αλλα δεν βλέπω να φεύγει