Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από simba »

Παντως στους πανηγυρισμους απτα γκολ, μη τυχον και αγγιξει κανεις την κοτσιδα του Αλεξ..
Στραβωνει απ'ο,τι παρατηρησα :mrgreen:

Υ.Γ. λινκ με ενα βιδεακι με skills που λεγατε, υπαρχει?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

simba έγραψε:
trouman έγραψε: Αν το μελετήσεις λίγο, υπάρχουν τρόποι να σπείρει γκρίνια, λίγο στα μουλωχτά, το μάθαμε το έργο..

Για να το δούμε λίγο..

εεεε...καλόοος πολύ καλός αλλά ρε παιδί μου αν παίρναμε τον άλλον...

εεεε...καλόοος πολύ καλός αλλά ρε παιδί μου εγώ περίμενα έναν που να μιλάει στη μπάλα και αυτή να περνάει τοτς παίχτες και να πηγαίνει μόνη στπ πλεχτό, εε ούτεεεε αυτόοοο ρε πού..τη μουυυυ....μας δουλεύουν

Ρε χαρείτε λίγο τη ζωή σας ρεεε.. (εξαιρώ την τεκμηριωμένη κριτική, που είναι και χρήσιμη, όβερ)
Ακομα κ τεκμηριωμενα να διαβασεις, θα τα ερμηνευσεις σαν τα παραπάνω..

εεε, ολα καλαααα μωρε, οποιος και αν ερθει, πανηγυρια, μικρες απαιτήσεις ή όνειρά και μην τολμησει κανεις να γκρινιαξει, εχω ετοιμο το ποστ με την ειρωνεία και τη μονιμη συνδεση με αρδ, για να δειξω ποσο περισσοτερο ΠΑΟΚ ειμαι..

Δεν παει ετσι μαν, να ξες, ειδικα σ'ενα φορουμ με συνοπαδους σου..

makispaspartou έγραψε:Συγγνώμη απριόρι για το off topic αλλά θέλω να τονίσω κάτι.
Μου είναι αδύνατο να καταλάβω την ανάγκη κάποιων να το παίξουν ΠΑΟΚ-άρχες ή να προσπαθήσουν να νουθετήσουν άλλους συνοπαδούς ή τέλος πάντων να μιλήσουν για τη σωστή άποψη και την αλήθεια που μόνο οι ίδιοι τους καταθέτουν και γνωρίζουν. Είμαστε συνοπαδοί και συμμεριζόμαστε την παθολογική αγάπη μας όλοι εδώ μέσα για την ιδέα και τη στάση ζωής που λέγεται ΠΑΟΚ και αντανακλά πέρα από ομάδες. Παρακαλώ να σταματήσει αυτό το αστείο γιατί έχει καταντήσει κουραστικό. Όλοι έχουμε άποψη, οι περισσότεροι ασχολούμαστε πολλές ώρες με τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να την ακούμε θαρρείς και υπάρχουν ειδήμονες ΠΑΟΚ-οσύνης. Εξάλλου το γεγονός αυτό οδηγεί και σε πολλές προσωπικές αντιπαραθέσεις που προσωπικά με κουράζουν απίστευτα.
Και πάλι συγγνώμη για το off topic και ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Εντάξει, τι να πούμε ; ότι δεν υπάρχει μίρλα αρρωστημένη μερικές φορές; ζω Αθήνα, ακούω από εδώ μεσα για το τι γίνεται στα ράδια και προφανώς αυτό κάποιους τους επηρεάζει και το αναπαράγουν και εδώ μέσα. Η εσωστρέφεια , η άρρωστη κάνει κακό στην ομάδα;; κάνει. Κάποιοι την καλλιεργούν και κάποιοι άθελα την αναπαράγουν. Δεν είναι θέμα ΠΑΟΚόμετρου και ΠΑΟΚαρχών. Βλέπω κάτι που νομίζω κάνει κακό στην ομάδα και το λέω. Τίποτα περισσότερο , τίποτα λιγότερο. Το έθιξαν πολλοί ως τώρα μην επαναλαμβανόμαστε.

Και επειδή λες για συνοπαδούς και με φέρνεις σε δύσκολη θέση να πω το εξής. Έχει χρόνια, που ήμουν γραμμένος αλλά διάβαζα κυρίως, δεν έγραφα. Ένας συνάδελφος γαύρος μέχρι το κόκαλο και άρρωστος φουλ, είπε κάποια στιγμή μετά από ένα ματς μεταξύ μας: πάω να σπάσω πλάκα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, πέφτει πολύ γέλιο. Αφελής εγώ έγραψα μέιλ στα παιδιά και μου λένε έτσι παίζεται το παιχνίδι..το ξέρουμε. Λειτουργούν πολλά λοιπόν εδώ μέσα..Ας καυτηριάζουμε τα στραβά..καλό μου φαίνεται αυτό και ας τ αφήσουμε εκεί..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το να γράφεσαι σε αλλόθρησκο οπαδικό site για να σπάσεις πλάκα με ξεπερνάει. Ωραία.. Ας πούμε ότι υπάρχουν και αλλόθρησκοι εδώ μέσα. Εσύ πιστεύεις ότι η μίρλα ή εποικοδομητική κριτική, όπως θες πές την, άλλωστε μεταφράζεται κατά το δοκούν, προέρχεται από οπαδούς άλλων ομάδων? Πιο πιθανό είναι να προέρχεται το τρολάρισμα παρά η γκρίνια. Και επίσης σπάνια έχω δει εδώ μέσα άτομα να γκρινιάζουν απλά για να γκρινιάζουν. Ως επί το πλείστον καταθέτουν άποψη. Ενώ ΠΑΟΚ- άρχες πολλούς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

trouman έγραψε:Και επειδή λες για συνοπαδούς και με φέρνεις σε δύσκολη θέση να πω το εξής. Έχει χρόνια, που ήμουν γραμμένος αλλά διάβαζα κυρίως, δεν έγραφα. Ένας συνάδελφος γαύρος μέχρι το κόκαλο και άρρωστος φουλ, είπε κάποια στιγμή μετά από ένα ματς μεταξύ μας: πάω να σπάσω πλάκα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, πέφτει πολύ γέλιο...Λειτουργούν πολλά λοιπόν εδώ μέσα...
@trouman, εντελώς φιλικά...Αυτόν τον συνάδελφο σου, τον πουστόγ@υρο, κατάλαβες, στείλτον σε παρακαλώ σε έναν κτηνίατρο... :shock: Τον χρειάζεται επειγόντως μιας και είναι τρομερά άρρωστο το ζώον... :oops: & :(

Άμα τυχόν δεν πάει, τότε στείλτον καλύτερα στο νοσοκομείο...με κάνα δυο μπούφλες!!!! :x :twisted:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τί έχουμε εδώ;

http://m.lequipe.fr/Football/Actualites ... PUW3TS10h0
Η ΕΚΙΠ, με πληροφορίες από το metrosport
Παπάς θα είναι Joshua, έχεις ελπίδες

SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 15 Ιαν 2017, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Με τα τεμαχια παστελωματος του κωτσίδα απο τις αγγαλιες των παιχτων κοβω να κουρευτει. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Απλα αναφερει οτι κλεινει στον ΠΑΟΚ πιλοτε.Τιποτα το καινουριο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κάτσε το συμπλήρωσα

SM-G935F
trouman

Δημοσίευση από trouman »

makispaspartou έγραψε:Το να γράφεσαι σε αλλόθρησκο οπαδικό site για να σπάσεις πλάκα με ξεπερνάει. Ωραία.. Ας πούμε ότι υπάρχουν και αλλόθρησκοι εδώ μέσα. Εσύ πιστεύεις ότι η μίρλα ή εποικοδομητική κριτική, όπως θες πές την, άλλωστε μεταφράζεται κατά το δοκούν, προέρχεται από οπαδούς άλλων ομάδων? Πιο πιθανό είναι να προέρχεται το τρολάρισμα παρά η γκρίνια. Και επίσης σπάνια έχω δει εδώ μέσα άτομα να γκρινιάζουν απλά για να γκρινιάζουν. Ως επί το πλείστον καταθέτουν άποψη. Ενώ ΠΑΟΚ- άρχες πολλούς.
Ας το συνεχίσουμε λίγο ακόμα λοιπόν. Στα μάτια μου ξεχωρίζουν μίρλα και κριτική κάπως. Δεν μπορώ να ξέρω τα κίνητρα του καθένα. Παίζουν όλα τα ενδεχόμενα αν θες τη γνώμη μου, αφού ρωτάς. Άλλος στημένος, άλλος όχι αλλά το προσεγγίζει έτσι το θέμα για διάφορους λόγους. Το ανέλυσε εύστοχα ο revolution76 αν δεν κάνω λάθος το φαινόμενο...Τώρα υποθέτω δε θεωρείς εμένα ΠΑΟΚάρχη επειδή έκανα αυτό το σχόλιο ε; Θα προσβληθούν κάποιοι..

Ας το αφήσουμε όμως, ας χαρούμε κάτι θετικό που φαίνεται να έρχεται, τη δική μου πρόθεση την ξεκαθάρισα.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Απιστευτο γλεντι σε πολωνικο fora για το ελληνικο πρωταθλημα. Οι ομαδες δεν τηρουν τα συμβολαια,ο Πριγιοβιτς ηρθε στην Ελλαδα για να αραζει στο μπαλκονι και να λιαζεται και αλλες τετοιες ομορφιες!

Γενικα τον αποκαλουν μισθοφορο και φιλοχρηματο. Η γκρινια τους αν μη τι αλλο μου φαινεται στοιχειο θετικο για την αξια του παιχτη.Το γεγονος οτι τους ..τζουζει και μαλιστα πολυ αντικατοπτριζει ενδεχομενως την αξια του. Περισσοτερα στο γρασιδι.
makispaspartou

Με Pedro Henrique και Prijovic αλλάζουμε ουσιαστικά τα 2/11 και προσθέτουμε ποιότητα και χαρακτηριστικά που έλειπαν. Επίσης ο Warda μπορεί να μας βγει πολύ καλή περίπτωση. Θα ήθελα όμως ένα οκτάρι ποιοτικό κι έναν επιθετικό που να σπάει τις μέσες των αντιπάλων ιδίως αν φύγει ο Περέιρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελειωσε μαλλον και του Βραζιλιανου,βροχη τα tweets απο Γαλλια.Pilotos δεν εφτανε το ινσταγκραμ εκανα και στο τουιτερ.Αντε καλως να ορισει το παλικαρι,δεν πιστευω οτι ειναι κακος παικτης,μονη μου ενσταση επειδη εχουμε τεραστια αναγκη απο γκολ,ηταν και ειναι το κατα ποσο δεν πηραμε εναν λευκο Τζαλμα.Απο την στιγμη που ερχεται στην ομαδα το μονο που μπορουμε να ευχηθουμε ειναι να σκισει διχτυα και οχι καλσον.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν είσαι ΕΚΙΠ, είδες τί γίνεται;
Μια Μλκ να γράψεις φεύγει αστραπιαία παντού.
Ρομπότ rules

SM-G935F
makispaspartou

trouman.. φιλικά.. κι αυτό που κάνεις εσύ μίρλα λέγεται σύμφωνα με το συλλογισμό σου. Σύμφωνα με το δικό μου απλά καταθέτεις άποψη..
Δεν είδα κανέναν που δε χάρηκε με τις μεταγραφές. Τώρα αν πρέπει να γίνουμε ντέντεκτιβ για να ανακαλύπτουμε τους αλλόθρησκους με τα κατευθυνόμενα post πάω πάσο..
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ούτε Μπολί, ούτε Καρντάμπια (από paoknextgeneration4)

Ούτε ο Μπολί, ούτε ο Καρντάμπια θα φορέσουν τα ασπρόμαυρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο επιθετικός της Ανζί, παρ'ότι ήθελε πολύ να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, θα αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας του, καθώς προτιμήθηκε ο Πρίγιοβιτς κι αναζητείται ένας ακόμη νεαρός επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τον Καρντάμπια το όλο πακέτο κρίθηκε υπερβολικό για το ρίσκο, που παίρνει ο Δικέφαλος του Βορρά κι έτσι η περίπτωσή του κόλλησε. Κάπως έτσι μετά τους Λάμπρου, Ουαρντά, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, ο ΠΑΟΚ ή θα μείνει ως έχει ή θα προσθέσει έναν box to box μέσο (Ν'Ντόι) ή έναν νεαρό επιθετικό ή και τους δύο. Αν δεν αποκτηθούν τώρα, οι περιπτώσεις προφανώς πάνε για το καλοκαίρι.

Τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστες πληροφορίες δε ξέρω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”