Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έρχεται και ο Ουάρντα!

ινπαοκ - 15. Ιανουαρίου 2017 22:32 Μάνος Τσαλγατίδης

Ο ατζέντης του Ουάρντα, βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα αφού άλλωστε τα είχαν βρει ήδη και προφορικά και πλέον απομένει να υπογράψει ο ποδοσφαριστής του συμβόλαιο του, καθώς βρίσκεται με την Εθνική Αιγύπτου στο Κόπα Άφρικα.

Για τον λόγο αυτό, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, άνθρωπος του Δικεφάλου, να ταξιδέψει στην Γκαμπόν (που διεξάγεται το Κόπα Άφρικα), προκειμένου ο Ουάρντα, να βάλει την υπογραφή του, έτσι ώστε να προχωρήσει η ΠΑΕ στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 23χρονου επιθετικού.

Ο Ουάρντα, θα παίξει το πρώτο του ματς στο Κόπα Άφρικα απέναντι στο Μάλι, την Τρίτη 17 Ιανουααρίου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

joshua έγραψε:Ειναι παντως σημαντικο να δειχνεις εκει εξω οτι εισαι πιο δυνατος απο κλαμπ που στη θεωρια αλλα και στη πραξη βρισκονται λιγο πολυ στο ιδιο επιπεδο.Η Λεγκια ειναι η σχεδον μονιμη πρωταθλητρια Πολωνιας,αρκετα δυνατη οικονομικα με συμμετοχες στο ΤΣΛΟΥ και της αγορασες εναν απο τους καλυτερους της παικτες.
++
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

makispaspartou έγραψε:Πάντως κοιτάω Farfan και Caceres ελεύθερους ακόμα και η μεταγραφομανία μου με κάνει να τους λιγουρεύομαι!!!

ρε φίλε αυτος ο caceres ειναι λατρεία μου

τέτοια παιχτουρα και να μην εχει ομαδα

πραγματικά κατι δεν κολλάει σαυτο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

che4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Πάντως κοιτάω Farfan και Caceres ελεύθερους ακόμα και η μεταγραφομανία μου με κάνει να τους λιγουρεύομαι!!!

ρε φίλε αυτος ο caceres ειναι λατρεία μου

τέτοια παιχτουρα και να μην εχει ομαδα

πραγματικά κατι δεν κολλάει σαυτο

και λογικά έχει αποθεραπευτεί πλέον. Όντως παικτούρα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aν ο Ουαρντα ωριμασει το παιχνιδι του και προσθεσει στοιχεια, κυριως ως προς την τελικη του προσπαθεια, εχει ολες τις πιθανοτητες να αφησει εποχη.Παικτης με εξαιρετικη τεχνικη και κρατημα μπαλας,παιζει με ψηλα το κεφαλι,καλο κορμι και τεραστια διαθεση να προσφερει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Διαλυμένα ποδια che , σκυλί αλλά δε τη παλεύει άλλο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

trouman έγραψε: Αν το μελετήσεις λίγο, υπάρχουν τρόποι να σπείρει γκρίνια, λίγο στα μουλωχτά, το μάθαμε το έργο..

Για να το δούμε λίγο..

εεεε...καλόοος πολύ καλός αλλά ρε παιδί μου αν παίρναμε τον άλλον...

εεεε...καλόοος πολύ καλός αλλά ρε παιδί μου εγώ περίμενα έναν που να μιλάει στη μπάλα και αυτή να περνάει τοτς παίχτες και να πηγαίνει μόνη στπ πλεχτό, εε ούτεεεε αυτόοοο ρε πού..τη μουυυυ....μας δουλεύουν

Ρε χαρείτε λίγο τη ζωή σας ρεεε.. (εξαιρώ την τεκμηριωμένη κριτική, που είναι και χρήσιμη, όβερ)
Ακομα κ τεκμηριωμενα να διαβασεις, θα τα ερμηνευσεις σαν τα παραπάνω..

εεε, ολα καλαααα μωρε, οποιος και αν ερθει, πανηγυρια, μικρες απαιτήσεις ή όνειρά και μην τολμησει κανεις να γκρινιαξει, εχω ετοιμο το ποστ με την ειρωνεία και τη μονιμη συνδεση με αρδ, για να δειξω ποσο περισσοτερο ΠΑΟΚ ειμαι..

Δεν παει ετσι μαν, να ξες, ειδικα σ'ενα φορουμ με συνοπαδους σου..

makispaspartou έγραψε:Συγγνώμη απριόρι για το off topic αλλά θέλω να τονίσω κάτι.
Μου είναι αδύνατο να καταλάβω την ανάγκη κάποιων να το παίξουν ΠΑΟΚ-άρχες ή να προσπαθήσουν να νουθετήσουν άλλους συνοπαδούς ή τέλος πάντων να μιλήσουν για τη σωστή άποψη και την αλήθεια που μόνο οι ίδιοι τους καταθέτουν και γνωρίζουν. Είμαστε συνοπαδοί και συμμεριζόμαστε την παθολογική αγάπη μας όλοι εδώ μέσα για την ιδέα και τη στάση ζωής που λέγεται ΠΑΟΚ και αντανακλά πέρα από ομάδες. Παρακαλώ να σταματήσει αυτό το αστείο γιατί έχει καταντήσει κουραστικό. Όλοι έχουμε άποψη, οι περισσότεροι ασχολούμαστε πολλές ώρες με τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να την ακούμε θαρρείς και υπάρχουν ειδήμονες ΠΑΟΚ-οσύνης. Εξάλλου το γεγονός αυτό οδηγεί και σε πολλές προσωπικές αντιπαραθέσεις που προσωπικά με κουράζουν απίστευτα.
Και πάλι συγγνώμη για το off topic και ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Την πρώτη του ξαδέρφη την έχετε δει;

SM-G935F
Σίγουρα τούτη του γνώρισε το Μαρινάκι...Απ την ίδια φάρμα δείχνει να είναι... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Από την ίδια φάρμα;;
Χαχαχαχαχα
Καλό!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Διαλυμένα ποδια che , σκυλί αλλά δε τη παλεύει άλλο.

είδα μολις ρήξη στον αχιλλειο σαυτον την ηλικία μονο ο ματέους ο κανονικός ο λόταρ τα ξεπερνούσε αυτά που ήταν βιονικός
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Κοιτα που βρεθηκε και λογος να δουμε Κοπα Αφρικα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

che4 έγραψε:

είδα μολις ρήξη στον αχιλλειο σαυτον την ηλικία μονο ο ματέους ο κανονικός ο λόταρ τα ξεπερνούσε αυτά που ήταν βιονικός

Βαρύς τραυματισμός αλλά εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία. Κάποιοι επιστρέφουν. Μην ξεχνάτε πρόσφατο παράδειγμα ο Νέσιντ με διαλυμένα γόνατα.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

simba έγραψε:
trouman έγραψε: Αν το μελετήσεις λίγο, υπάρχουν τρόποι να σπείρει γκρίνια, λίγο στα μουλωχτά, το μάθαμε το έργο..

Για να το δούμε λίγο..

εεεε...καλόοος πολύ καλός αλλά ρε παιδί μου αν παίρναμε τον άλλον...

εεεε...καλόοος πολύ καλός αλλά ρε παιδί μου εγώ περίμενα έναν που να μιλάει στη μπάλα και αυτή να περνάει τοτς παίχτες και να πηγαίνει μόνη στπ πλεχτό, εε ούτεεεε αυτόοοο ρε πού..τη μουυυυ....μας δουλεύουν

Ρε χαρείτε λίγο τη ζωή σας ρεεε.. (εξαιρώ την τεκμηριωμένη κριτική, που είναι και χρήσιμη, όβερ)
Ακομα κ τεκμηριωμενα να διαβασεις, θα τα ερμηνευσεις σαν τα παραπάνω..

εεε, ολα καλαααα μωρε, οποιος και αν ερθει, πανηγυρια, μικρες απαιτήσεις ή όνειρά και μην τολμησει κανεις να γκρινιαξει, εχω ετοιμο το ποστ με την ειρωνεία και τη μονιμη συνδεση με αρδ, για να δειξω ποσο περισσοτερο ΠΑΟΚ ειμαι..

Δεν παει ετσι μαν, να ξες, ειδικα σ'ενα φορουμ με συνοπαδους σου..

+1000
UGG

Δημοσίευση από UGG »

makispaspartou έγραψε:
che4 έγραψε:

Βαρύς τραυματισμός αλλά εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία. Κάποιοι επιστρέφουν. Μην ξεχνάτε πρόσφατο παράδειγμα ο Νέσιντ με διαλυμένα γόνατα.
Αξίζει ένα ρίσκο αυτός ο παικταράς !!!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα μαυτον θα είχαμε μια τριάδα σεντερμπακ για 3-5-2 σα να είμαστε ιταλική ομαδα

βεβαια δε μαρεσει το σύστημα αλλα λεμε

γενικά όμως θα είχαμε τα τρία καλυτερα σεντερμπακ εβερ με την έννοια οτι και οι τρεις ξέρουν πολλα κιλά μπαλα και ειναι κοντρολαρισμενοι

δεν υπαρχει μεγαλύτερη άνεση απο σίγουρα πόδια στην άμυνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Κυρ 15 Ιαν 2017, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”