Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sekeris4 έγραψε:Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια οτι η παε χαλιεται με το θαψιμο των αρδ στον μιχελ
Υπάρχει ένα point σ αυτό που λες, με την έννοια ότι, ρε γαμώτο, είναι βασικά πράγματα που δεν γίνονται.
Δεν νομίζω ότι εκπορεύεται απ τη διοίκηση, νομίζω ότι απλά δεν ασχολούνται, δεν το θεωρούν σημαντικό, δεν ξέρω πως να το πω. Δεν είναι ότι δεν χαλιέται, δίνει μια εικόνα σ εμάς τους απ έξω, ότι κλαϊν μάϊν τώρα, που να τρέχεις τώρα άστο θα περάσει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ακολουθει μηνυμα προς αρδ.

Λουμπος εδω,λουμπος εκει,μπ@υλο θα τρωτε μια ζωη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Well said
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τους πουλας και τους αγοραζεις κανονικα.
Συνεχισε ετσι πολυ καλα τους δουλευεις τους αρδ.

Γατονα ε γατονι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

1.000 BRAVO Mr. Lubos Michel...Congrats mister!!!! :pano:

Άξιος συνεχιστής του προκατόχου σου και του τριετούς του πλάνου για έναν μεγάλο Π.Α.Ο.Κ.!!!! :opaokara: :nairepaok:
Να τα λέμε κι αυτά... ;)
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Διαβαζω μέρες τώρα γι αυτόν τον Καρντάμπια, εγώ δεν τον ξέρω σαν παίχτη αλλά ακούω ότι είναι παιχτάρα και εξαιρετική περίπτωση. Μπορεί να μην ισχύει ή να μην κάτσει με αυτόν αλλά σίγουρα αργότερα θα είναι κάποιος άλλος "παιχταράς" σε καλή ηλικία όπου υπάρχει μεν η ευκαιρία αλλά αυτός δεν θέλει με τίποτα και σου ζητάει 1 τρισεκατομυριο μισθό τον μήνα...Θα ήθελα να προσφέρω την ταπεινή μου γνώμη (με την ελπίδα να φτάσει στα αυτιά του administration). Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν δεις τον παίκτη σαν "πόρο" για την ομάδα σου και ως τέτοιον πας να τον πείσεις, δεν θα τα καταφέρεις. Ή θα τα καταφέρεις με τεράστιο κόστος και ίσως μηδενικό όφελος (εάν ο παίκτης δεν αποδώσει σε σένα) επειδή το market power έχει αλλάξει πλευρά κι εσύ είσαι στα σχοινιά. Πρέπει να δεις τον παίκτη σαν "αγορά", σαν πελάτη, στον οποίο ΕΣΥ πρέπει να πουλήσεις κάτι που να τον ικανοποιεί σε τέτοιο βαθμό ώστε όταν αρχίζει να ξερογλύφεται με την "υπόσχεση" της ικναοποίησης να του δείξεις ότι υπογράφοντας σε σένα είναι η καλύτερη επιλογή για να φτάσει εκεί που θέλει.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ωραίο θέμα κύριε Φάντασμα.

με την "παντοδυναμία" των παικτών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαπραγματευτές πουλάνε την ομάδα στον παίχτη. Σήμερα-αύριο θα διαβάσουμε και θα δούμε δηλώσεις του Πρίγιοβιτς στις οποίες θα λέει πως τον έπεισε το πρότζεκτ της ομάδας.
Χώρα-Πρωτάθλημα-Ομάδα είναι το τρίπτυχο που χοντρικά εξετάζει ένας ποδοσφαιριστής.
Εμείς είμαστε σε μετριοκαλή κατάσταση ως χώρα (Ευρώπη αλλά στη γωνία, φτώχεια αλλά χωρίς τρομοκρατία), σε χάλια ως πρωτάθλημα (γήπεδα χωράφια, ψίθυροι για διαφθορά, επιτήρηση από ΟΥΕΦΑ) και σε καλή ως ομάδα (εγκαταστάσεις, πόλη, πληρωμές, όραμα).
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ΑΛΕΠΟΥ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Ν ΝΤΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕ
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

theo-drama έγραψε:Τους πουλας και τους αγοραζεις κανονικα.
Συνεχισε ετσι πολυ καλα τους δουλευεις τους αρδ.

Γατονα ε γατονι.
Να μας αναλύσει κάποιος ειδικός, την θεωρία περί επικοινωνιακών ηττών.
ΥΓ. Ταξίδια στην Κύπρο!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Την θεωρία των παιγνίων ; Την έχει αναλύσει ο Βαρουφάκης ....Ο κολκας έχει πλάκα τον πείραξαν τα 4,5 χρόνια συμβόλαιο αν ήταν ο Ζήσης θα έλεγε τέτοια παπαρια ? Η θα πανυγηριζε..... βγαλανε μιζερογλου πολκας καινούριο σουξέ ....Ότι καλό γίνει μέ τούς καινούριους παίκτες γίνεται συμπτωματικά καί όχι βάση πλάνου δεν υπήρχε πλάνο ..... Οπότε κρατάνε πισινη μήπως μας βγούνε οι παίκτες....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η αρρώστια είναι τόσο μεγάλη, που όπως ακριβώς τα λες, θα εύχονται να μην βγει κανένας παίκτης...
Το θέμα είναι όμως, γιατί ο λαός τους ΠΑΟΚ, Για παράδειγμα κάθε φορά που πάει η μπάλα, σε όποιον στοχεύουν αυτοί, αρχίζει την μουρμούρα;

SM-G935F
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Lubos συνέχισε έτσι να γελοιοποιείς τα αμόρφωτα, τεμπέλικα τσουτσέκια που την έχουν δει δημοσιογράφοι.
Θα ήθελα με το τέλος των μεταγραφών Ιανουαρίου και μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη όπου θα εξηγείς αναλυτικά πως κατάφερες να αποφύγεις την επικοινωνιακή ήττα.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μπράβο κύριε Μιχελ. Μακάρι να βγούν και οι παίκτες ( αν και δεν εξαρτάται από εσάς ). Αν φύγουν και Σκόνδρας, Τζιόλης τότε θα έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά αυτό το μήνα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ετσι λιουμπος αν μαζί με τζιωλη Σκόνδρας Τζαβέλλα διώξεις και τον κλοκα κλίκα με τη τσέπη που γουργουρίζει θα μείνεις στην ιστορία ..τα καθίκια βγάζουν και γλώσσα και απειλούν οτι θα μας δείρουν ,ετσι ακούστηκε σημερα στην εκπομπή μου είπαν ,που αν τον πετύχω μπροστα μου θα παίξει βολε ετσι σα μπαλα που ειναι ..κουτοπόνηροι ποντικοί που κατατρώνε τις σάρκες του ΠΑΟΚ για να γεμίζει η τσέπη τους ..σίχαμα κλοκα κλίκα ρουφα το αυγό του λιουμπος τωρα
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εφυγε το βαρος του Τζαβελλα,αποκτηθηκε φορ(εστω και με 6 μηνες καθυστερηση),εχουμε 99% κλεισει Ουαρντα και ειμαστε κοντα στο να κλεισουμε εξτρεμ.Στην πωληση Ροντριγκεζ πηραμε το καλυτερο δυνατο που μπορουσαμε,δεδομενου πως ο παικτης δεν ηθελε να μεινει.

Δεν τα λες και ασχημα.Το μονο κακο ειναι οτι δεν καταφεραμε να τους εχουμε απο 3 Ιανουαριου και ισως η απωλεια βαθμων με ΠΑΣ να μην υπηρχε(μικρο το κακο μιας και υπαρχουν πλευ οφ)

Χρειαζεται συνεχομενη στηριξη σε Ιβιτς και Μιχελ απο ΠΑΕ ασχετως τι λενε ραδιοφωνα και εφημεριδες.Πρεπει αν τους κοπει ο βηχας μια και καλη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”