33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Αναρωτιέμαι αν παρακολουθείτε γενικά λίγο διεθνές ποδόσφαιρο, πέρα από τα ΠΑΟΚ - Καλλονή.
Η Bundesliga είναι η χαρά του επιθετικού. Όπως κι αν είναι αυτός, ειδικά αν είναι εκ φύσεως γκολτζής όπως ο Στέφανος.
Μέχρι και ο Pekhart έκανε χρόνια στη Γερμανία..
Από τα μεγάλα πρωταθλήματα, είναι μακράν το ευκολότερο για τον επιθετικό.
Γελοίες άμυνες, επιθετικό ποδόσφαιρο, τακτική ταίσματος επιθετικού.

Και μη μου πει κανείς ότι ο Φάνης ο Γκέκας και ο Χαριστέας είχαν φυσική κατάσταση, ιστούς και ιστορίες.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Εντάξει ρε παιδιά. Ας μην πάει στην Γερμανία. Ας πάει Βέλγιο η Ολλανδία να ξεμπουκωσει. Η ας βάλει το κεφάλι κάτω και ας δουλέψει τις αδυναμίες του. Εγωισμό δεν έχει ρε φουστη μου;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μααααααάλιστααααααα

χαχαχαχαχαχαχαχα οι αναφορές πρέπει να πήγαιναν σύννεφο...

λολ βρε

Ο Κλάους θα την βρει την άκρη, αν δε τη βρει καλώς να αποχωρήσει...
ΑΛΛΑ θα πρότεινα να καθήσει ως τα 35 και να γλυστράει για θέατρο μπας και σκοράρει κάνα γκολάκι με τις βέροιες και τις κέρκυρες...κι αν δε βάλει δε πειράζει,θα έχει φορέσει το δικέφαλο μια ζωή...

Αλήθεια οι απειλές προς μοντ στις πόσες αναφορές εξετάζονται;
Το ΠΑΟΚμανιόμετρο;

Πάντως νομίζω πρέπει να κλείσει το τόπικ, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Άλλωστε 5 άτομα γράφουν κάθε σελίδα τα ίδια.

Όχι τίποτα αλλά μου τρώνε τμήματ της σελίδας προβοή ενεργών θεμάτων και σπάζομαι....

υγ. το μέλος με τον κύριο με το πούρο έχει δίκιο. 1ος σκόρερ στη μπουντεσλίγκα αν σοβαρευτεί θα γινόταν. Καλά για Ολλανδία δε το συζητάμε, εδώ έκανε αίσθηση το κουρσούμι ο Αναστασίου, ο δε στρίβω επιτόπου με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

pgetsos έγραψε:4 λένε οι αριθμοί. Όπως και αν ήρθαν
σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω στη διαδικασία της "Κλαουσιάδας", το πόσο στεναχωριέμαι με το ότι ο παίκτης δείχνει να χάνει το τρένο το έχω γράψει πολλάκις, δεν τον έχω αποκαλέσει, κι ούτε πρόκειται, με κανέναν χαρακτηρισμό, αλλά το λέμε ένα νούμερο χωρίς ένα κοινό πλαίσιο αναφοράς με ενοχλεί λίγο, αγαπητέ φίλε.

Οι αριθμοί ώς τώρα λένε 5, αν δεν κάνω λάθος.
Στο πρωτάθλημα, όμως, που είναι (εννοείται) το βασικό σημείο αναφοράς, οι αριθμοί λένε Μ Η Δ Ε Ν.
Από αυτά τα πέντε, τα 3 είναι στην Ευρώπη και τα 2 στο κύπελλο.
Στο κύπελλο, το ένα είναι στο 0-7 της Ελευσίνας που εννοείται ότι ΠΡΕΠΕΙ να ληφθεί υπόψη και το άλλο με πέναλτι, γεγονός το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και μετράει. Αν είναι δηλαδή να λέμε κι ότι ο Λεντέσμα που έφυγε από τους φλώρους έχει έφεση στο σκοράρισμα, αφού έβαλε 5 πέναλτι μέχρι να φύγει.
Στην Ευρώπη, τα 3 ήρθαν με Άγιαξ (ανατρέχουμε στο κατακαλόκαιρο δηλ, σε ένα ματς που είναι μάλλον η χειρότερη στιγμή στην καριέρα του Κλάους) και 2 με Λίμπερετς, εκ των οποίων το ένα με πέναλτι.
Καλύτερα, λοιπόν, να αφήσουμε τα νούμερα εκτός όσον αφορά τον Κλάους εφέτος.
Διότι ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ είναι ανάξια σχολιασμού.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

teod1980 έγραψε:Μααααααάλιστααααααα

χαχαχαχαχαχαχαχα οι αναφορές πρέπει να πήγαιναν σύννεφο...

λολ βρε

Ο Κλάους θα την βρει την άκρη, αν δε τη βρει καλώς να αποχωρήσει...
ΑΛΛΑ θα πρότεινα να καθήσει ως τα 35 και να γλυστράει για θέατρο μπας και σκοράρει κάνα γκολάκι με τις βέροιες και τις κέρκυρες...κι αν δε βάλει δε πειράζει,θα έχει φορέσει το δικέφαλο μια ζωή...

Αλήθεια οι απειλές προς μοντ στις πόσες αναφορές εξετάζονται;
Το ΠΑΟΚμανιόμετρο;

Πάντως νομίζω πρέπει να κλείσει το τόπικ, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Άλλωστε 5 άτομα γράφουν κάθε σελίδα τα ίδια.

Όχι τίποτα αλλά μου τρώνε τμήματ της σελίδας προβοή ενεργών θεμάτων και σπάζομαι....

υγ. το μέλος με τον κύριο με το πούρο έχει δίκιο. 1ος σκόρερ στη μπουντεσλίγκα αν σοβαρευτεί θα γινόταν. Καλά για Ολλανδία δε το συζητάμε, εδώ έκανε αίσθηση το κουρσούμι ο Αναστασίου, ο δε στρίβω επιτόπου με τίποτα.
Επειδη μεσα απο το παραληρημα προτρεπεις τους μοντ να με μπαναρουν προφανως για να ευχαριστηθεις, η αναφορα σε συγγενικο προσωπο τι συνεπειες εχει μοντ η μη μοντ?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α ναι εβαλε και το πεναλτυ προχθες. Στο.πρωταθλημα ειναι στο 0 ετσι απλα.
Ευτυχως δεν.ειναι ο τουντορ και πηραμε κανονικο φορ.επιτελους για να λυθει το αστειο προβλημα στο.σκοραρισμα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αουρελιανο τα περί νουμερων σε αυτούς που τα ανέφεραν ότι θα μιλήσουν έτσι

Ντιμ δε το κατάλαβα γιατί να μετρήσεις μόνο το πρωτάθλημα. Τα άλλα ματς Δεν ήταν;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

pgetsos έγραψε:Αουρελιανο τα περί νουμερων σε αυτούς που τα ανέφεραν ότι θα μιλήσουν έτσι

Ντιμ δε το κατάλαβα γιατί να μετρήσεις μόνο το πρωτάθλημα. Τα άλλα ματς Δεν ήταν;
Νομίζω ότι είναι λίγο αχρείαστο το ύφος σου αγαπητέ, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου, γιατί ο γραπτός λόγος είναι περίεργος.
Από εκεί και πέρα, δεν βγάζω νόημα από αυτό που λες. Όσοι μιλούν με νούμερα για τον Κλάους, για να δείξουν τη φετινή του αναιμική παρουσία, προφανώς έχουν χίλια δίκια και δεν θα τους πω τίποτα.
Το λέω σε σένα, που εγείρεις ένα τυπικό 4 ή 5 ως απάντηση στο ουσιαστικό μηδέν που καταλογίζεται στον Κλάους.
Κι όπως εξήγησα αναλυτικότητα, προφανώς και υπάρχει ποιοτική διαφοροποίηση από ματς σε ματς από γκολ σε γκολ, τουλάχιστον στις πολύ εμφατικές κατηγοριοποιήσεις.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Dimg4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Μααααααάλιστααααααα

........................
Επειδη μεσα απο το παραληρημα προτρεπεις τους μοντ να με μπαναρουν προφανως για να ευχαριστηθεις, η αναφορα σε συγγενικο προσωπο τι συνεπειες εχει μοντ η μη μοντ?
Μπα κανένα μπαν, άλλωστε το δρόμο των αναφορών άλλος βλέπω τον είχε μάθει καλά.
Βέβαια όταν σε αφήναν να κάνεις δεύτερο λογαριασμό ή να αλλάξεις nick όλοι ήταν καλοί και εσύ είχες inside info από τον ακατανόμαστο και ήσουν ο χαιδεμένος. Μόνος διατυμπάνιζες τη συγγένεια σε δημόσιο φόρουμ.

Έλα παίξτο και αδικημένος και κατατρεγμένος.

Σε χαλάει που την ακούς ή που αισθάνεσαι ότι έκανες λάθος τότε;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κανένα ύφος

Και καμία σχέση. Λέει ο ντιμ 0, σωστά; Είναι 0; Όχι.

Ας γυρίσει να πει Χ παιχνίδια Ψ γκολ. 0 Δεν είναι, Ε τι να κάνουμε; Αν είναι ας καθίσουμε να λέμε ψέματα όλοι εδώ πέρα ή όπως μας βολεύει...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Aureliano Buendia έγραψε:
σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω στη διαδικασία της "Κλαουσιάδας", το πόσο στεναχωριέμαι με το ότι ο παίκτης δείχνει να χάνει το τρένο το έχω γράψει πολλάκις, δεν τον έχω αποκαλέσει, κι ούτε πρόκειται, με κανέναν χαρακτηρισμό, αλλά το λέμε ένα νούμερο χωρίς ένα κοινό πλαίσιο αναφοράς με ενοχλεί λίγο, αγαπητέ φίλε.

Στο πρωτάθλημα, όμως, που είναι (εννοείται) το βασικό σημείο αναφοράς, οι αριθμοί λένε Μ Η Δ Ε Ν.
Στο κύπελλο, το ένα είναι στο 0-7 της Ελευσίνας που εννοείται ότι ΠΡΕΠΕΙ να ληφθεί υπόψη και το άλλο με πέναλτι, γεγονός το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και μετράει. Αν είναι δηλαδή να λέμε κι ότι ο Λεντέσμα που έφυγε από τους φλώρους έχει έφεση στο σκοράρισμα, αφού έβαλε 5 πέναλτι μέχρι να φύγει.
Στην Ευρώπη, τα 3 ήρθαν με Άγιαξ (ανατρέχουμε στο κατακαλόκαιρο δηλ, σε ένα ματς που είναι μάλλον η χειρότερη στιγμή στην καριέρα του Κλάους) και 2 με Λίμπερετς, εκ των οποίων το ένα με πέναλτι.
Σημειο αναφορας ειναι η ΕΥΡΩΠΗ. Μην συγκρινουμε την κωλοπετεινιτσα με την Φιορεντινα και τον Αγιαξ. Και στην Ευρωπη ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ σου σκορερ ΚΑΙ φετος
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

pgetsos έγραψε:Κανένα ύφος

Και καμία σχέση. Λέει ο ντιμ 0, σωστά; Είναι 0; Όχι.

Ας γυρίσει να πει Χ παιχνίδια Ψ γκολ. 0 Δεν είναι, Ε τι να κάνουμε; Αν είναι ας καθίσουμε να λέμε ψέματα όλοι εδώ πέρα ή όπως μας βολεύει...
Εγώ δεν είπα κανένα ψέμα, ίσα ίσα διόρθωσα το λανθασμένο νούμερό σου, ανεβάζοντάς το κατα ένα.
Επίσης, εγώ ποτέ δεν κάθησα να ειρωνευτώ ή να υβρίσω Κλάους.
Φαντάσου να ήμουν και στο άλλο στρατόπεδο πόσο τηλεγραφικό στιλάκι θα εισέπραττα.
Στο πρωτάθλημα είναι μηδέν γκολ, ανάποδα να το γυρίσεις είναι μηδέν. Ζερό. Νούλα.
Το ότι το πρωτάθλημα είναι το βασικό σημείο αναφοράς, αν δεν το καταλαβαίνει κανείς, ε δεν πειράζει τι να κάνουμε, έχουμε όλοι σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε.
Όπως και το να μην καταλαβαίνει κάποιος ότι το να επικαλείται με πάθος ένα πλασματικό πέντε, με τη δικαιολογία ότι και καλά αποκαθιστά την αλήθεια, πάλι δεν έχει νόημα, για πολλούς λόγους όπως εξήγησα, με κυριότερο ότι χάνουμε το δάσος.
Ας το λήξουμε λοιπόν, γιατι επτά χρόνια καυγά για χαζομάρες δεν έχω κάνει εδώ πέρα κι ούτε πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Γκουερινο έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:

Σημειο αναφορας ειναι η ΕΥΡΩΠΗ. Μην συγκρινουμε την κωλοπετεινιτσα με την Φιορεντινα και τον Αγιαξ. Και στην Ευρωπη ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ σου σκορερ ΚΑΙ φετος
Κανείς δεν σύγκρινε τίποτα.
Η φράση ῾σημείο αναφοράς´σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχει αξιολογικό χαρακτηρισμό.
Θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο αυτό.
Κατά τα λοιπά, έχεις δίκιο, έκανα λάθος. Είχα μπερδευτεί.
Κάνει φοβερή και όχι αποκαρδιωτική χρονιά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δύο σεντόνια χωρίς λόγο

Λέει ο ντιμ 0. Λέω 4. Μπορούσες να πεις 5 και να λήξει

Πουθενά δεν είπα ότι λες ψέματα, δε ξέρω που το είδες...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

5 γκολ εχει φετος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”