Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Πάσο τότε... :) :) :) :) :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

μου φαινεται καποιοι εδω μεσα ξεχασαν τον Σαμπλε που προξενευαμε το καλοκαιρι...
Εικόνα

:)
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ο Σαμπλέ στη Γαλλία θεωρείται πολύ καλύτερος από τον Σορλεν.. Έμαθα ότι ο Σαμπλέ δοκιμάζεται στη Ντέρμπι Κάουντι. Ρώτησα και μου είπαν ότι και οι δύο είναι χαφ, αλλά όχι μεσοεπιθετικοί. Κάτι σαν το Βερόν και τον ίβιτς. Ψάχνουμε κάτι τέτοιο; Εγώ νόμιζα ότι θα πάρουμε δεκάρι, αριστερό εξτρέμ και περιφερειακό φορ
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Απο οτι βλεπω ο γαλλος δεν ειναι επιθετικογενης...ειναι κυριως αριστεροποδαρος και παιζει στα χαφ..αν ειναι να ερθει γαι αλλαγη των Βερον - Γκαρσια, τοτε καλως...ειναι πιο ποιοτικος απο τα αλλα "αμυντικα χαφ" που ( δεν ) εχουμε...και εφοσον δεν προκειται για επιθετικογενη παικτη, δε νομιζω οτι ειναι στις αμεσες προτεραιοτητες μας. Αρα δανεικος και μετα με 100 χιλιαρικα για μεταγραφη. Ναι, ναι...μαλλον ετσι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

παρε παπα κοσμε

Δημοσίευση από barlow4 »

εεεελλααααα κοσμε παρε παρε και παπα εχω λεμε παρεεεεεεεε
τσαμπα πραμα ειναι
παπα απο τον παναμα εχω λεμε παρε..
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=175317
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Η περιπτωση Σορλιν ειναι ενδιαφερουσα και πιθανοτητα αληθινη..Επιτελικο Χαφ ,το οποιο η παε λεει πως παρακολουθησε ,σε λογικη τιμη , με εμπειρια σε πραγματικα παιχνιδια και οχι του Μεξικου,και σε ηλικια ετοιμη για να παιξει αμεσως..Απορω με την απογοητευση καποιων..Εφοσον ειναι αυτος η τελικη επιλογη εμπιστευομαι απολυτα τον Βρυζα και πιστευω οτι ίσως ειναι παικτης πουν θα βοηθησει ουσιαστικα..
Αν η πρωτη κινηση ειναι αυτη ,νομιζω πως η δευτερη θα ειναι καθαρο επιθιτικογενες εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Πως να μην απογοητεύονται; Όταν χωρις να έχουμε κάνει μετεγγραφή ως τώρα έχουμε φθάσει τις 165 σελίδες και έχουν γραφεί απίθανα ονόματα όπως ο Κρέσπο, ο Σουαζό, ο Ντι Μαρία κ.α. (Μπας και μας αγόρασαν οι Άραβες ή ο Αγγελόπουλος και δεν το ξέρω;). Και παικταράς να είναι ο Σορλέν όλοι θα γκρινιάζουν....
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Παίκτης ουσίας ο Σορλέν:
http://www.gazzetta.gr/content/view/19688/2/
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

τι σορλιν και πουτσες μπλε::::::
βρεεεεεεεεεεεε θα τρελαθω!
θελω ΓΚΕΓΚΑ ΝΙΧΑΤ ΧΙΜΕΝΕΖ
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ οχι καμια ομαδουλα
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

pagotatzis έγραψε:τι σορλιν και πουτσες μπλε::::::
βρεεεεεεεεεεεε θα τρελαθω!
θελω ΓΚΕΓΚΑ ΝΙΧΑΤ ΧΙΜΕΝΕΖ
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ οχι καμια ομαδουλα
Εσύ μάλλον δεν την παλεύεις καθόλου φίλε....Μήπως θες και κανάν Κρέσπο τίποτα?Κανέναν Κρούζ μήπως?Η μήπως να κάνουμε πρόταση και τον Ροναλντίνιο....
LittleJohn έγραψε:Συγγνωμη αλλα οταν ειναι Γαλλος και παιζει αλλαγη της αλλαγης σε μικρομεσαια ομαδα του γαλλικου πρωταθληματος ποσο παικταρα θα μπορουσε να ειναι; :lol:

Αν ειναι για να γεμισουμε λιγο τα μπακ μας,οπωσδηποτε θα ειναι πολυ καλυτερη λυση απο μπαλαφοηλιαδηδες,αλλα με το βιογραφικο του ουτε με σφαιρες δεν μου κανει για παικτη πρωτης γραμμης για την Παοκαρα που ονειρευομαστε.Σιγουρα παντως Βρυζας και Σαντος ξερουν πολυ καλυτερα απ' ολους μας και τους εμπιστευομαι τυφλα σε οτι επιλεξουν.Ειδομεν,αλλωστε δεν ξερουμε καν αν ειναι πραγματικο το ενδιαφερον η φουσκα των φυλλαδων

Συγνώμη αλλά όταν ένας επιθετικός,που παίζει αλλαγή της αλλαγής σε μικρομεσσαίες ομάδες της Ιταλίας και το μόνο στην Γ εθνική σαν δανεικός έκανε την καλύτερη χρονιά του πόσο παιχταράς θα μπορούσε να είναι???Και αναφέρομαι εννοείτε φιλαράκο στον Ζλάταν που έχει τρελάνει κόσμο.....Και μη με πεις κάτι διαφορερικό για την καριέρα του Μουσλίμοβιτς στην Ιταλία....Αλλά δεν σε χαλάει που πήρες τέτοιον παιχταρά?ε?
TransferManiac

Δημοσίευση από TransferManiac »

Αν δεν γνωρίζεται μη λέτε μπαρούφες σας παρακαλώ πολύ. Ο Γάλλος είναι πολύ καλός παίκτης και όσοι ασχολούνται με το Γαλλικό πρωτάθλημα μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου. Από κει και πέρα μπορεί ο ΠΑΟΚ να ενδιαφέρθηκε αλλά το μεταγραφικό ένστικτο του transfermaniac λέει πως μάλλον δεν θα αποκτηθεί.
Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι κάποιοι από εσάς όπως και το καλοκαίρι γκρινιάζετε και κρίνετε οποιοδήποτε όνομα ακουστεί ή αποκτηθεί, χωρίς να έχετε ιδέα και χωρίς να έχετε δει ποτέ τον παίκτη.
Μην κάνετε τους ξερόλες και αφήστε να μάθουμε για έναν παίκτη από αυτούς που πραγματικά τον έχουμε δει να αγωνίζεται.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Συμφωνία με Σορλάν και απολογιστική δήλωση Ζαγοράκη

Σε συμφωνία με τον Γάλλο μέσο της Ρεν Ολιβιέ Σορλάν ήρθαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προχωρώντας στην πρώτη μεταγραφική κίνηση του χειμώνα. Ο Δικέφαλος θα ενισχυθεί από τον Γάλλο για τους επόμενους 6 μήνες, έχοντας τα δικαώματα του ως δανεικό, ενώ για την συνέχεια υπάρχει οψιόν αγοράς από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

http://www.metrosport.gr/?p=11020
eagle4

Δημοσίευση από eagle4 »

Εύχομαι να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί στον ΠΑΟΚ...
Κατί θα ξέρει ο Βρύζας 8) :)
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Fantomas έγραψε:Μόλις συμφώνησε για 6 μήνες δανεικός
Μαγκες τι θεση παιζει αυτός?
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Re file 3 ποστ πιο πανω το εβαλα ... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”