Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Παντως πήραμε παικτη που δεν παιζει με σαλκε
Δεν πιστεύουν στην πρόκριση με φαινεται
Πηγε πρωτα Ισπανια για τον Καρταμπια και εχει transit στο γυρισμο Ρεν για τον Ενρικε!!!pilotos έγραψε:Εγώ ξανά ρωτάω. Ο Μιχελ που είναι;
Ζαφφ δες εδώ
https://twitter.com/sporserv/status/820654943237447680
SM-G935F
Δεν παίζει με σαλκε ..μετα που θα εχει αποκλειστεί η Λέγκια νομιζω κανονικά...εκτος αν πάμε τελικό με Λέγκια...
Κι από αύριο ψηλέ στα όπα όπα!!!Τσίπουρα με το Μαρινάκι στη λιακάδα,τέρμα τα γκουρμέ στον ψόφο...

- ΑποστόληςΑ
Πέδρο, δώσε μου μια λογική εξήγηση και όχι καμιά τύπου αποκλείστηκε από το Ch.L. άρα η ομάδα θα παίξει E.L. Αν δεν κάνω λάθος η απαγόρευση ισχύει για παίκτες που έπαιξαν στην ίδια διοργάνωση. Προφανώς κάτι μου διαφεύγει.pgetsos έγραψε:Όχι
Και στον τελικο θα φροντισει ο ψηλος την κ@λοτρυπιδα τους!Asimos έγραψε:Με την ομάδα που στήνει ο Ίβιτς-Μιχελς δεν θα βρούμε τον γαύρο μέχρι τον τελικό, θα φροντίσει η κληρωτίδα τους.
Σορρυ αλλα δεν κρατιεμαι!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για την ιστορία το συμβόλαιό του στην Λέγκια πόσο ήταν το χρόνο, γνωρίζουμε;
Νομιζω οτι ουτε εμεις οι ιδιοι εχουμε καταλαβει τι ομαδαρα παει να γινει σταδιακαAsimos έγραψε:Με την ομάδα που στήνει ο Ίβιτς-Μιχελς δεν θα βρούμε τον γαύρο μέχρι τον τελικό, θα φροντίσει η κληρωτίδα τους.
την Σαλκε την εχω με Λαμπρου και Κιτσιου, να εχω ξεκουραστο Ματος με ΒεροιαMANIAKOS έγραψε:Παντως πήραμε παικτη που δεν παιζει με σαλκε
- ΑποστόληςΑ
Ποιος είναι ο αχώνευτος που βάζει τη φάτσα του μπροστά μας κρύβει τον μέλανα ζωμό;agios έγραψε:Κι από αύριο ψηλέ στα όπα όπα!!!Τσίπουρα με το Μαρινάκι στη λιακάδα,τέρμα τα γκουρμέ στον ψόφο...![]()
Εκτος αν συμπληρωσει καρτες ή φαει κοκκινη..Gospi έγραψε:Και στον τελικο θα φροντισει ο ψηλος την κ@λοτρυπιδα τους!Asimos έγραψε:Με την ομάδα που στήνει ο Ίβιτς-Μιχελς δεν θα βρούμε τον γαύρο μέχρι τον τελικό, θα φροντίσει η κληρωτίδα τους.
Σορρυ αλλα δεν κρατιεμαι!

Δεν πρέπει να έπαιξε με ομάδα σε ομίλους Europa Η ομίλους cl και να ήρθε τρίτηΑποστόληςΑ έγραψε:Πέδρο, δώσε μου μια λογική εξήγηση και όχι καμιά τύπου αποκλείστηκε από το Ch.L. άρα η ομάδα θα παίξει E.L. Αν δεν κάνω λάθος η απαγόρευση ισχύει για παίκτες που έπαιξαν στην ίδια διοργάνωση. Προφανώς κάτι μου διαφεύγει.pgetsos έγραψε:Όχι
Οι Ισπανοί δεν έχουν γραψει τίποτα απολύτως για τον Cartabia.
Γελοία η είδηση, δυστυχώς, γιατί πιστεύω πως θα μας θύμιζε εποχές Βιερίνια ο Αργεντίνος..
Γελοία η είδηση, δυστυχώς, γιατί πιστεύω πως θα μας θύμιζε εποχές Βιερίνια ο Αργεντίνος..