Τι το ήθελα και έγραψαanalog έγραψε:Για το transfermarkt που λέγατε.. μόλις αποκαταστάθηκε η αλήθεια.Ο κοτσίδας επέστρεψε στη Λέγκια

Τι το ήθελα και έγραψαanalog έγραψε:Για το transfermarkt που λέγατε.. μόλις αποκαταστάθηκε η αλήθεια.Ο κοτσίδας επέστρεψε στη Λέγκια
Ντάξει εσύ το πήγες σε παράλληλο σύμπαν ναπούμεMANIAKOS έγραψε:Λετε ο Άγγελος να άσκησε βέτο κ αν χουμε διπλό μπαμ με Θωμά κ παπουλη;
Αντί Σέρβου κ βραζιλιανου ;
pirate_salonica έγραψε:Πιλότε δε νομίζω... απλά είδαν πως δεν έχει υπογράψει ο παίκτης ακόμη και το ξανα-άλλαξαν.
Ρε μλκ απλα βλεπω να δινουμε αρκετα λεφτα,θα εχουμε μια ακριβη ομαδα για τα δεδομενα της σουπερλιγκ και εναν παικτη με προσωπηκοτητα εναν παικτη για το κατι παραπανω ΔΕΝ.Εχω πει αλωστε πως τα δικα μου target group για παικτες ειναι ειτε potentials μεχρι 23 ειτε γεματοι παικτες στα 30.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια, βλεπω ωραια ποστς !!!
Εισαι ετοιμος να αφησεις τα ρακομελα και να πιασεις τις σαμπανιες;
Banksy έγραψε:μα ρε μάγκες έχει επιλογή Profile correction. οπότε όποιος έχει κάνει register μπορεί να κάνει και edit στα προφίλ φαντάζομαι (οι οποίες τροποποιήσεις αν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αναιρούνται αργότερα)