Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

Taseos έγραψε:Και δεν το κανεις; μηπως το δει κινεζος;
Τον θέλει εδω
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

To transfermarkt πως τον έχει τον ψηλό στο ροστερ χωρίς να έχουν πέσει υπογραφές? Με μια καλή αρχή τον βλέπω τον ψηλό να μαμαει και να δέρνει. Μακαρι
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Banksy έγραψε:
Petros1988 έγραψε:
Banksy έγραψε:θα πας δηλαδή αλήθεια για υποδοχή στο αεροδρόμιο;
Αν μου πεί κάποιος ώρα αλλα να είναι σίγουρο πάμε ρε να κάνουμε τον ψηλό λίγο να καταλάβει που έχει έρθει!
μαν μου δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις. ο καθείς όπως γουστάρει
απλά καλή και άγια η θετική ενέργεια. όταν όμως φτάνει σε υπέρμετρο ενθουσιασμό γεννά και προσδοκίες μη ρεαλιστικές και ακολουθεί η αντίστοιχη απογοήτευση. τα λέω γιατί τη διαδρομή από άκρατος ενθουσιασμός σε μηδενισμό το χούμε ζήσει άπειρες φορές. και μεταξύ μας το βιογραφικό του δεν είναι και για υποδοχή αεροδρομίου. όλα στο χορτάρι.
btw αφού πέρασε από Λέγκια σα κερκίδα δε μπορούμε να του δείξουμε κ πολλά παραπάνω. οι Πολωνοί σε οργάνωση κερκίδας μας έχουν δυστυχώς και εύκολα.
Σωστά Bansky!Απλά λίγο έτσι για να περάσουμε μερικά μυνήματα δε θα τανε κακό να του κάναμε μια υποδοχή του ψηλού!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

agios έγραψε:
pilotos έγραψε:εντάξει πέθανα ρε μλκςςςςςςςςςςςς
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

https://twitter.com/UEFAComPiotrK/statu ... 1840230400

https://twitter.com/paokfutbol/status/8 ... 5504072705
Άστο pilot έχω στείλει το paokmania σε άλλα επίπεδα...βιτρίνα είμαι τα είπαμε κάποιος με σπρώχνει.. :lol: :lol:
Παγκόσμιος - οικουμενικός άγιε!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

simba έγραψε:
joshua έγραψε:Simba θα επιμενω στα νουμερα,τι να κανω ειμαι των θετικων επιστημων.Παικτης που στο επιπεδο του βοσνιακου πρωταθληματος εχει τραγικα νουμερα σε τελικες ενεργειες δυκολα θα κανει κατι μεγαλο.Ο Τσιμιροτ συνεχισε στους ρυθμους της σεραγεβο αλλα ειναι 6-8ρι,οχι εξτρεμ.
Τζος, για μετατοπιση στο 8 μιλουσα όπως εννουσε και ο Sick..

Οσο για τα νουμερα στο βιογραφικο, σιγουρα είναι μια σημανικη παράμετρος οταν εξεταζεις ενα παίκτη (ειδικα αδυναμης λιγκας) , αλλα οχι πανάκεια..Μην κολλαμε τοσο ετσι.
Ειδικα οταν μιλαμε για 23χρονους παίκτες..

Ανεξαρτητα αν παιζει εξτρεμ, ξερεις τον τροπο παιχνιδιού της ομαδας? Αν ειναι μαεστρος πχ, λογικο ειναι να μην εχει πολλα γκολ..
Εμένα με νοιαζει και η συμμετοχή στο μπιλνταπ, οι key ενεργειες κ οι ασιστς (8 Μ.Ο.)
η αληθεια ειναι οτι κολλαμε σιμπα μου γιατι τα νουμερα ειναι το βασικο χαρακτηριστικο που λειπει απο τον ΠΑΟΚ τη στιγμη που μιλαμε...ο,τι παιχτη και να παρει ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικα θα πρεπει να σκοραρει...απο τα υπολοιπα εχουμε σε μεγαλο βαθμο...καλο το μελι μελι αλλα να φαμε και την τηγανιτα στο τελος 8-)
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

shogoon έγραψε:To transfermarkt πως τον έχει τον ψηλό στο ροστερ χωρίς να έχουν πέσει υπογραφές? Με μια καλή αρχή τον βλέπω τον ψηλό να μαμαει και να δέρνει. Μακαρι
Που ξερεις οτι δεν εχουν πεσει οι υπογραφες;

Επειδη δεν ανακοινωθηκε ακομη απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

Για να υπάρχει στο transfermarkt που δεν μπορει να το τροποποιησει ο οποιοσδήποτε, σημαινει πως οι υπογραφες εχουν μπει και καποιος ειδε τα συμβολαια για να το καταχωρησει.

Μπορει απλα ο Μιχελ να μην θελει να δωσει καλα θεματακια για σκ στους αρδ και να τον παρουσιασει δευτερα, η απλα να μην ειναι εδω και να τρεχει για καμια αλλη υπογραφη. ;)

Sent from my Xperia Z5 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Απ'την άλλη μήπως απ'το transfemarkt έβαλαν τη μεταγραφή επειδή γράφεται πως έκλεισε?
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Πέτρο για τελευταία φορά θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις λινκ προς αρδοσαιτ και ΕΙΔΙΚΆ χωρίς το κείμενο. Δεν χαρίζουμε κλικ δεξιά και αριστερά χωρίς λόγο :)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Και στο Transfermarkt γράφει οποίος θέλει κάτι σαν το Wiki
Άβαταρ μέλους
Petros1988

pirate_salonica έγραψε:Απ'την άλλη μήπως απ'το transfemarkt έβαλαν τη μεταγραφή επειδή γράφεται πως έκλεισε?
Το transfermarkt είτε Το Γερμανικό είτε το Αγγλικό δε μπορεί να το πειράξει κανένας είναι site Manager και ανθρώπων που είναι μέσα στις ομάδες!Ο Πριγιοβιτς έχει υπογράψει κανονικά συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για αυτο και τον έχουνε περασμένο!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως θα σκεφτομουν σοβαρα να μεταφερω τον Καμπος στο 8.Ειναι αθλητικος,δυνατος,μαρκαρει,καλο κρατημα μπαλας και νομιζω πιο ευκολα βλεπει διχτυα απο εκει παρα απο τα ακρα.Το εχει κανει σχεδον ηδη ο Βλανταν και κατι τετοιο θα ανοιγε τον δρομο και για τον Καρταμπια... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sera4 έγραψε: η αληθεια ειναι οτι κολλαμε σιμπα μου γιατι τα νουμερα ειναι το βασικο χαρακτηριστικο που λειπει απο τον ΠΑΟΚ τη στιγμη που μιλαμε...ο,τι παιχτη και να παρει ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικα θα πρεπει να σκοραρει...απο τα υπολοιπα εχουμε σε μεγαλο βαθμο...καλο το μελι μελι αλλα να φαμε και την τηγανιτα στο τελος 8-)
Ε νουμερα ειναι κ οι ασιστ ρε Σερα..
Καλα δν ειπα να παρεις παικτες καληνυχτακηδες :mrgreen: , αλλα δε μπορείς να κρινεις ολοτελα απτο τι κανει σε αλλη ομαδα, ειδικά αν ειναι κ μικρος..

Και ομως φετος, στα γκολ των φορ και των κεντρωων ειναι το μεγαλο προβλημα (συν απο στημενες μπάλες), οχι τοοοσο των εξτρέμ..Σιγουρα αν δεν κολλούσε ο εγκεφαλος του κάμπος, του γκαρι, του πελκα σε 9-10 ευκολες φάσεις, θα ειχαμε πολλά περισσότερα και σε κρισιμα σημεια, αλλα νταξ, για να ταχεις ολα, θελει και μπακιρι..

Θα φανει με Κάμπος, αν κ δειχνει τρομερη αδυναμία στην τελικη, πιστεύω θαρχισει να ξεμπλοκαρει σιγά σιγα..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Petros1988 έγραψε:Πέτρο για τελευταία φορά θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις λινκ προς αρδοσαιτ και ΕΙΔΙΚΆ χωρίς το κείμενο. Δεν χαρίζουμε κλικ δεξιά και αριστερά χωρίς λόγο :)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

@ Sera προσωπικα δεν Θελω να ακούω για 4-4-2
Από κει και πέρα πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι στον άξονα που τρακερνουν ο μπι με τον τσιμιροτ ενώ κανένας τους δεν πατάει περιοχή.
Για με να είναι αδιανόητο το βασικό 8αρι του ΠΑΟΚ να έχει 0 προσπάθειες για γκολ.
Άντε με το καλο να τον μοσχοπουλησουμε του χρόνου και στην θέση του να έρθει παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ίβιτς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”