Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
shikabala81

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από shikabala81 »

hasio_john έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:Βοηθάει το χωριό του ο χοντρός. Λες κ έχει ανάγκη.
ΛΑΘΟΣ αδερφέ! Είδα τον αγώνα από κοντά και πίστεψέ με όλη η σκατοηγεσία του γκέι που ήταν στην αποστολή, αν τους έκλεινες την μύτη θα γινόταν Χιροσίμα! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Πήγα και 20 για να ξεκινήσω την καζούρα στον Τσουκαλά από νωρίς μπας και αρπαχτούμε να γουστάρω.
Ήταν άφαντος όμως, στην σκεπαστή μεριά ΔΕΝ ήρθε ποτέ. Ρώτησα έναν γνωστό του γηπέδου που ξέρω και μου είπε ότι ήταν φτιαγμένος σε σημείο ακινησίας στους οργανωμένους απέναντι!
Η Χανιώτικη βροχή έκανε το καθήκον της σήμερα και τους κατούρησε χωρίς οίκτο σε αρκετά χρονικά σημεία~!
Σαν οργανωμένοι, ενώ ήταν αρκετοί, ΔΕΝ είχαν καθόλου ρυθμό και όρεξη και παίζει να ΜΗΝ είπαν κουβέντα για τον ΠΑΟΚ! Μόνο την ζέλα στόλισαν.
Έκατσα στην πρώτη σειρά. Ακριβώς πίσω μου στην κορυφή ήταν ο Καρεμπέ με σκουφάκι καπότα και σκυφτός ήρθε , σκυφτός έφυγε! (μου έκανε εντύπωση που δεν είχε γορίλες) Παραδίπλα του ήταν ο Καραπαπάρας με τουλάχιστον 6 γορίλες και εξτραδάκι Χανιώτικο, τρεις ντόπιους ασφαλίτες που παρείχαν μια έξτρα προστασία!
Δίπλα μου είχα δυο ντόπιους 80ρηδες (κλασικές μορφές) που χαίρεσαι να τους ακούς να βρίζουν σε στυλ ντόπιων γηπέδων που πας και πέφτεις στα τσιμέντα από τα γέλια! Ο διαιτητής ήταν Ηρακλειώτης οπότε και κόκκινο πανί για τους ντόπιους! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ φορές να σπρώξει τον γκέι να βάλει γκολ, έδειξε ανοχή σε πολλά φάουλ, δεν έδειξε μερικές κάρτες που έπρεπε, έβαζε την μπάλα στα φάουλ μερικά μέτρα μπροστά και κτλ κτλ
Στο ημίχρονο αυτός που ήταν δίπλα μου έριξε ένα τρελό χέσιμο/βρίσιμο στον Καραπαπάρα (δεν ξέρω αν το έδειξε η TV ή το είπε κάποιος δημοσιογράφος) και έγινε τρελή φάση ! Παρεξηγήθηκε η μουσχαροκεφαλή και άρχισε να τον βρίζει χειρότερα σαν να ήταν σπίτι του! ΔΕΝ σεβάστηκε τουλάχιστον την ηλικία του που θα μπορούσε να ήταν πατέρας του. Έβαλε μάλιστα 2 δικούς του ανθρώπους και μερικούς ακόμα του γηπέδου να τον βγάλουν έξω ΑΛΛΑ ατύχησε η καριόλα μιας και ο συγκεκριμένος είναι σαν μασκότ στο γήπεδο, είναι γνωστός σε ΌΛΟΥΣ, είναι αγαπητός και εννοείτε έμεινε στην θέση του!
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε! ΌΛΟΣ ο γκέι ήταν ο Ιντέγιε και ο Μιλιβόγιεβιτς.... , όλοι οι άλλοι απλά ΔΕΝ υπήρχαν! Ανύπαρκτοι! Πραγματικά βλέπεις αυτή την σαπίλα να είναι πρώτη στην σούπερ λίγδα και πονάει η καρδιά σου.
10 λεπτά πριν το τέλος ο Καραπαπάς με τα σκυλάκια του μπήκε μέσα στο γήπεδο στην φυσούνα και ήταν κόκκινος σαν την κωλοτρυπίδα του. Ο θεοδωρίδης σε όλο το β ημίχρονο πήγαινε ως τον 4ο και του έλεγε διάφορα, του έδειχνε χαρτάκια, μίλαγε στο τηλέφωνο, προσπαθούσε να κάνει ότι μπορεί!
ΑΛΛΑ ρε σεις, μην λέμε πως το έστησε ο χοντρός! Είχαν και δοκάρι και από την άλλη ο Πλατανιάς είχε και αυτός την ευκαιρία να βάλει τουλάχιστον δυο γκολ ακόμα και να έληγε 4-2 !
Υ.γ. Η μεταφράστρια του γκέι είναι πιο ωραία από κοντά!
Ωραιος...
Επειδη εχω κανει χανια σα να βλεπω μπροστα μου τα παπουδια να βριζουν πουτ@νοπ@ιδα κτλ. Χαχαχα
Τσιφλικι του γκει η σουπερλιγδα.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

hasio_john έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:Βοηθάει το χωριό του ο χοντρός. Λες κ έχει ανάγκη.
ΛΑΘΟΣ αδερφέ! Είδα τον αγώνα από κοντά και πίστεψέ με όλη η σκατοηγεσία του γκέι που ήταν στην αποστολή, αν τους έκλεινες την μύτη θα γινόταν Χιροσίμα! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Πήγα και 20 για να ξεκινήσω την καζούρα στον Τσουκαλά από νωρίς μπας και αρπαχτούμε να γουστάρω.
Ήταν άφαντος όμως, στην σκεπαστή μεριά ΔΕΝ ήρθε ποτέ. Ρώτησα έναν γνωστό του γηπέδου που ξέρω και μου είπε ότι ήταν φτιαγμένος σε σημείο ακινησίας στους οργανωμένους απέναντι!
Η Χανιώτικη βροχή έκανε το καθήκον της σήμερα και τους κατούρησε χωρίς οίκτο σε αρκετά χρονικά σημεία~!
Σαν οργανωμένοι, ενώ ήταν αρκετοί, ΔΕΝ είχαν καθόλου ρυθμό και όρεξη και παίζει να ΜΗΝ είπαν κουβέντα για τον ΠΑΟΚ! Μόνο την ζέλα στόλισαν.
Έκατσα στην πρώτη σειρά. Ακριβώς πίσω μου στην κορυφή ήταν ο Καρεμπέ με σκουφάκι καπότα και σκυφτός ήρθε , σκυφτός έφυγε! (μου έκανε εντύπωση που δεν είχε γορίλες) Παραδίπλα του ήταν ο Καραπαπάρας με τουλάχιστον 6 γορίλες και εξτραδάκι Χανιώτικο, τρεις ντόπιους ασφαλίτες που παρείχαν μια έξτρα προστασία!
Δίπλα μου είχα δυο ντόπιους 80ρηδες (κλασικές μορφές) που χαίρεσαι να τους ακούς να βρίζουν σε στυλ ντόπιων γηπέδων που πας και πέφτεις στα τσιμέντα από τα γέλια! Ο διαιτητής ήταν Ηρακλειώτης οπότε και κόκκινο πανί για τους ντόπιους! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ φορές να σπρώξει τον γκέι να βάλει γκολ, έδειξε ανοχή σε πολλά φάουλ, δεν έδειξε μερικές κάρτες που έπρεπε, έβαζε την μπάλα στα φάουλ μερικά μέτρα μπροστά και κτλ κτλ
Στο ημίχρονο αυτός που ήταν δίπλα μου έριξε ένα τρελό χέσιμο/βρίσιμο στον Καραπαπάρα (δεν ξέρω αν το έδειξε η TV ή το είπε κάποιος δημοσιογράφος) και έγινε τρελή φάση ! Παρεξηγήθηκε η μουσχαροκεφαλή και άρχισε να τον βρίζει χειρότερα σαν να ήταν σπίτι του! ΔΕΝ σεβάστηκε τουλάχιστον την ηλικία του που θα μπορούσε να ήταν πατέρας του. Έβαλε μάλιστα 2 δικούς του ανθρώπους και μερικούς ακόμα του γηπέδου να τον βγάλουν έξω ΑΛΛΑ ατύχησε η καριόλα μιας και ο συγκεκριμένος είναι σαν μασκότ στο γήπεδο, είναι γνωστός σε ΌΛΟΥΣ, είναι αγαπητός και εννοείτε έμεινε στην θέση του!
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε! ΌΛΟΣ ο γκέι ήταν ο Ιντέγιε και ο Μιλιβόγιεβιτς.... , όλοι οι άλλοι απλά ΔΕΝ υπήρχαν! Ανύπαρκτοι! Πραγματικά βλέπεις αυτή την σαπίλα να είναι πρώτη στην σούπερ λίγδα και πονάει η καρδιά σου.
10 λεπτά πριν το τέλος ο Καραπαπάς με τα σκυλάκια του μπήκε μέσα στο γήπεδο στην φυσούνα και ήταν κόκκινος σαν την κωλοτρυπίδα του. Ο θεοδωρίδης σε όλο το β ημίχρονο πήγαινε ως τον 4ο και του έλεγε διάφορα, του έδειχνε χαρτάκια, μίλαγε στο τηλέφωνο, προσπαθούσε να κάνει ότι μπορεί!
ΑΛΛΑ ρε σεις, μην λέμε πως το έστησε ο χοντρός! Είχαν και δοκάρι και από την άλλη ο Πλατανιάς είχε και αυτός την ευκαιρία να βάλει τουλάχιστον δυο γκολ ακόμα και να έληγε 4-2 !
Υ.γ. Η μεταφράστρια του γκέι είναι πιο ωραία από κοντά!
Αδερφέ πολύ όμορφη η περιγραφή σου.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ειναι γνωστο οτι ο πλατανεας εχει αποχωρησει απο το αρμα του γραυρου οσο και αν ειναι παραξενο

πολυ ωραιος παικτης ο γιακουμακης, παρα πολυ ωραιος. καλη επιλογη απο την κουλα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-2
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

γυρνας να δεις το λαγο με την κουλα μετα απο Μαντσεστερ - Λιβερπουλ και θες ν αρχισεις τη πρεζα
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

υπερθέαμα, ειδικά η αρμάδα του ούζου
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Καλα ο Ουζουνιδης δεν ειχε το μαγικο αγγιγμα που επανεφερε τον βαζελο σε τροχια πρωταθλητισμου?

Η λαθος τα διαβασα στις εφημεριδες?
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

καλά που έχει Σεβίλη-Ρεαλ μετά να ξεστραβωθούμε
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

0-0
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Υπάρχει παιδιά κανείς που άντεξε να δει το σημερινό "ντέρμπι" για πάνω από 30λεπτά? Πραγματικά αποκρουστικό θέαμα, από ομάδες που αν παίζαν την περίοδο 2008-10, θα παλεύανε για τη σωτηρία τους. Δε μπορώ να καταλάβω πως το σύστημα μας μαμάει τόσο πολύ χωρίς λίγο να κρατάει καθόλου τα προσχήματα. ΟΚ να βγάλετε 1η την ΕΟ, αλλά είναι δυνατόν σε αυτό το άθλιο πρωτάθλημα να μην είναι 2ος με διαφορά ο ΠΑΟΚ? Στην Ευρώπη βλέπουμε με αριθμούς τη χαώδη διαφοράς μας από βάζελο και κούλα, που είναι και η πραγματική. Στην τελική δε θα έπρεπε να μας επιβραβεύσουν έστω για τους βαθμούς που μαζεύουμε για να παίζει η ΕΟ στους ομίλους του Τσουλου? Χωρίς εμάς, τόσα χρονια στα προκριματικά θα ήταν..

Μετά το τέλος των μεταγραφών, θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα των εκλογών και τη χούντα που μας βάλανε για να διατηρηθεί ακριβώς το σύστημα όπως το ξέραμε τόσα χρόνια.

Δεν πάει αλλο ρε γμτ. Ούστ!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν δεν γίνουμε ΣΑΧΤΑΡ, κι ο Ιβάν Αχμετοφ, μην περιμένεις τίποτα...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει πολλα μπορουμε να πουμε για τον γαυρο αλλα για τη διαφορα μας απο Ξανθη και Νιονιο δεν φταιει καμια ΕΟ.Μονοι μας εχουμε βγαλει τα ματακια μας.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Κερδιζεις ΑΕΛ, προσθέτεις κ τους 3 βαθμούς μείον κ η (αγωνιστική) διαφορά μας με νιονιο κ Ξάνθη είναι 2 βαθμοί. Αντικειμενικά πάντως μπράβο κ στους 2.
UGG

Δημοσίευση από UGG »

pilotos έγραψε:Αν δεν γίνουμε ΣΑΧΤΑΡ, κι ο Ιβάν Αχμετοφ, μην περιμένεις τίποτα...

SM-G935F
Χωρίς γήπεδο και κανονικό προπονητικό κέντρο Σαχτάρ δεν μπορούμε να γίνουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”