Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

Erebus έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Dimg4 γι αυτο το λεω.To συμβολαιο του Κλαους τελειωνει του χρονου το καλοκαιρι οποτε αν συνεχισει τις κακες εμφανισεις δεν τον βλεπω να εχει μελλον στην ομαδα.Αυτοματα η πωληση γινεται απαραιτητη,αφου σε ενα χρονο απο τωρα θα μπορει να διαπραγματευτει με οποια ομαδα θελει.Επισης τελειωνει το συμβολαιο του Facundo και ο παικτης ηδη εμφανιζει τασεις φυγης.

Αρα ισως χρειαζεται κι αλλο φορ.Ισως οχι αμεσα βεβαια
Μια παρένθεση να κάνω Κώστα. Ο Περέυρα μπορει να φύγει κ μέχρι τέλος ιανουαριου αφού εκλεισε ο κοτσίδας είναι κ ο Κλάους κ ο Κουλούρης που βλέπω σε ματς τον προτιμα ο Ιβιτς απ οτι τον Περευρα δεν γινεται να μεινουν 4 εκτος αν παει δανεικος ο Κουλουρης (Δεν βλέπω ουτε 1 στο εκατομμυριο να πάρουν 2ο φορ. Το καλοκαιρι αν στειλουν τον Αθανασιαδη ναι αλλα με τετοιες εμφανισεις δεν τον παιρνει ουτε ο ΠΑΣ Γιαννενα
Μολις φυγει ο Κλαους θα χρειαστει ενας ναλιτζης και εξηγω. Ικανος στο γκολ αλλα οχι ισχυρη προσωπικοτητα ετσι ωστε να απαιτει βασικη θεση. Ετσι θα εχουμε τον βασικο φορ αλλα δε θα καει και ο Κουλουρης.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεκάρι ναι αλλα οκτώ μου φαινεται του ματς για ουαρντα
Οχι οτι τον εχω δει τοςο πολυ αλλα δε νομιζω οκταρι

Τεσπα τριχωτό παικτη δε φοβαμαι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άμα έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. για όποιο πόστο, τότε θα ξεφτιλιστεί ρομπο-ξεκουμποτικώς και εντελώς πια... :x :twisted:
Όχι ο Θωμάς φυσικά, ο Άγγελος... :oops:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Τετοιος ηταν ο Ανσαριφαρντ κατα την γνωμη μου.Γι αυτο πιστευω πως ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι θα παμε και για ενα ακομα σεντερ φορ
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν εχει ομως καθολου μαρκαρισματα
Διαφωνώ...Πιέζει πολύ μπροστά...και έχει πολύ καλά τρεξίματα ακόμα και σε κατάσταση άμυνας...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Τετοιος ηταν ο Ανσαριφαρντ κατα την γνωμη μου.Γι αυτο πιστευω πως ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι θα παμε και για ενα ακομα σεντερ φορ
Εγώ πάλι πιστεύω πως να δεν φύγει ο Κλάους καθαρό σέντερ φορ δεν πρόκειται να πάρουμε άλλο...Δεν αποκλείω όμως να πάρουμε κάτι σαν τον Ματέους που είναι μπαλαντέρ...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Aν πάρει τώρα επιθετικό άλλο για να μπορεί να παίξει και Europa League πρπεπει ο κοτσίδας να παιζει εν αλαξ με τον επιθετικο που θα πάρουμε κ μένει σαν 3ος επιθετικος ο Κλαους ΔΕΝ νομιζω παιχτης που παιρνει 700χιλ οπως ο Αθανασιαδης.

Θα είναι 3ος εκτος αν φύγει στυλ Τζαβελλα στα αζήτητα που εμεινε κ τ καναν γαργάρα η διοικηση απ όσα ειπε τοτε με το ματς απ τον Ατρομητο ο Ιβιτς εννοουσε σιγουρα μεσα κ τν Κλαους εκτος τον Τζαβελλα κ να μεινει 3ος που ειναι κ απ ακαδημία θ20 ο Κουλουρης σαν 3ος.

Ετσι το βλέπω εγω.. (που ειπε ο Κοστας για αλλον επιθετικο για τώρα η καλοκαιρι)
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Απο τα ονοματα που εχουν ακουστει περιμενω πως και πως Ουάρντα με τα ασπρομαυρα στο χορτάρι.
Ισως λογω ηλικιας, διαθεση για μπαλα και καψουρα :?: με ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ρε μαγκες τοσο καλος ειναι αυτος ο Πριγιοβιτς? Διαβαζω για 2 μυρια μεταγραφη +800 χιλιαρικα συμβολαιο.

Δεν ειναι και λιγα λεφτα για πολωνικο πρωταθλημα,οποτε μαλλον θα ηταν απτους καλυτερους εκει περα.Παντως ερχεται και σε καλη ηλικια που ειναι εξισου σημαντικο.

Εχει παρακολουθησει τον παικτη κανενας για να χει αποψη?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Έτοιμο και το who is who του Pedro Henrique Konzen.

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... que-konzen
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Έτοιμο και το who is who του Pedro Henrique Konzen.

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... que-konzen
Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά!!!!!
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Όντως μπράβο για το άρθρο, πολύ ωραίος τρόπος γραφής. :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Alastor έγραψε:Ρε μαγκες τοσο καλος ειναι αυτος ο Πριγιοβιτς? Διαβαζω για 2 μυρια μεταγραφη +800 χιλιαρικα συμβολαιο.

Δεν ειναι και λιγα λεφτα για πολωνικο πρωταθλημα,οποτε μαλλον θα ηταν απτους καλυτερους εκει περα.Παντως ερχεται και σε καλη ηλικια που ειναι εξισου σημαντικο.

Εχει παρακολουθησει τον παικτη κανενας για να χει αποψη?
Απο τα βιντεάκια που κυκλοφορούν εμένα μου εχει αφήσει πολυ θετικές εντυπώσεις .. Μου κανει μια αναβαθμισμένη έκδοση Μουσλίμοβιτς δηλαδή παικτης που λόγου του όγκου του και της τεχνικής του τραβάει παίκτες πανω του και μπορει να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του αλλα με καλύτερη επαφή με υα δίχτυα απ οτι ο Βόσνιος...
Τωρα όσον αφορά τα 2 μυρια που φαίνεται οτι θα δώσουμε και το αν ειναι πολλα η λίγα τα πραγματα έχουν ως εξής κατα τη γνώμη μου..
Ο γκαρυ με ενα βιογραφικό παρόμοιο με του Prijovic πουλήθηκε απο το ελληνικό σε ενα ελαφρώς καλύτερο πρωταθλημα για 3.5 μυρια (και Μαλιστα γκρινιάζαμε που δε μας διναν τα 5 της ρήτρας). οποτε θεωρώ τα 2 μυρια μια λογική τιμή για αγορά επιθετικού πρωταθλήτριας ομάδας με γκολ στο CL απο ενα ελαφρώς κατώτερο πρωταθλημα απο το δικό μας
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

εχω αδικο κ σβηστηκε η παραθεση που εκανα Κωστα ;;
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δεν εχεις αλλα ας μη το συνεχισουμε.Σε παρακαλω πολυ ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”