+ 91 χρόνια Π.Α.Ο.Κ.!!!!buffalobill4 έγραψε:στελυκ δεν το λεω για σενα αλλα μιας και το διαβασα...stelyk έγραψε:Για χαζο δεν τον εχω παντως... μπορει να θελει να κανει και κανα δωρακι στον κοσμο ας πουμε, οτι θελει ο Ιβιτς ομως!
ΟΧΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ.
Ο,τι δωρο θελει να κανει ο Ιβαν ας το κανει στον ΜιχελΙβιτς.-
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Φίλε καψούρα μεγάλη...Από τα μεταξύ μας παιχνίδια...Mpoz έγραψε:Αφου λετε για αφανα εγω θελω αζεβεντο αρ.μπακ επαιζε μεταλιστ και τωρα σαχταρ
obanebane έγραψε:Ρε συ che ο Λούκας έπαιζε φορ στην Κορούνια,τι σύγκριση να σου κάνει;
να μ πει το εξής ο ματος ειναι πιο σημαντικός στο φετινό ΠΑΟΚ απ τον κάμπος
άσχετη θέση αλλα σωστό κατ εμε
χαχαχαχαχ κατάλαβες που το πάω μπανε
αυτο το απλό θελω να μάθω να ακούσω κτλ κτλ
αυτο το απλό θελω να μάθω να ακούσω κτλ κτλ
Αλάνια μου άσχετο οφ τοπικ κτλ δεν έχουμε νερό και εδώ και μισή ώρα ούτε ρεύμα στον Νόμο 751 του Πανόραματος έγινε κάτι είδατε πουθενά κάνα σαιτ τίποτα πόλεμος ξέρω εγώ..;
Δε γινεται ρε ο Καρταμπια να ηταν πολυτιμοτερος απο τον Λουκας,ολη η Γαλικια επινε νερο στο ονομα του,θυμηθηκαν τα παλια τους μεγαλεια.
Παιχταρας ειναι παντως ο Αργεντινος,μακαρι να ερχοταν.
Παιχταρας ειναι παντως ο Αργεντινος,μακαρι να ερχοταν.
- Kostas_Peraia4
Αποστολη διεγραψα το post σου γιατι αποφασισαμε σαν admin team να μην αναπαραγουμε αρθρα απο το συγκεκριμενο site
Συμφωνώ απόλυτα...Ο Ουάρντα αν τον έχετε παρατηρήσει ακόμα και από τα βιντεάκια είναι καταπληκτικός στο TRANSITION του παιχνιδιού...Έχει πολύ καλή και πολύ γρήγορη μεταφορά μπάλας είτε παίζοντας κάθετο ποδόσφαιρο είτε ακόμα χρησιμοποιώντας πιο μακρινές μπαλιές..Επομένως σε παιχνίδια χαμηλής επικινδυνότητας θα ενδείκνυτο να ξεκινάει από την θέση 8...Επίσης είναι πολύ καλός στον ανοιχτό χώρο κάτι που το χάνουμε με την απώλεια Ροντρίγκεζ (κυρίως λόγω ταχύτητας)..Εκεί που πραγματικά αμφιβάλλω για τις δυνατότητες του είναι στον κλειστό χώρο...Αλλά εκεί μέχρι και ο Μπίσεσβαρ που θεωρείται ίσως ο πιο ποιοτικός παίκτης του πρωταθλήματος δυσκολεύεται αρκετά...ilovegame27 έγραψε:Επειδή βλέπω από αδέρφια ότι θεωρούν το Ουαρντα εξτρέμ νομίζω εγώ ότι είναι οχταρο-δεκαρι και δεν πιστεύω ότι θα ήταν υπερβολή η απόκτηση ενός ακόμα παίχτης στα άκρα μαζί με Βραζιλιάνο
- Kostas_Peraia4