Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:
obanebane έγραψε:Jibbie για να μπορέσουμε να κάνουμε κουβέντα πρέπει να μας πεις τους συγκεκριμένους λόγους,έτσι δε γίνεται.
Το λέω γιατί δεν έχει γράψει κάποιος κάτι αρνητικό εδώ μέσα,και θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τι παρατηρησες.

δεκτο. ειπα σε προηγουμενα ποστ οτι εχει ΟΚ τοποθετησεις και τελειωματα και ειναι δυνατο παιδι. ωστοσο δεν εχει αλτικοτητα, πλαστικοτητα στις κινησεις, και εχει κατω του μετριου παιχνιδι με το κεφαλι. εχει μετρια πασα, δε συμμετεχει ενεργα στο αμυντικο παιχνιδι της ομαδας του, δεν εχει καλη υποδοχη. αυτα. σορυ δλδ, να μην τα πω; :?

εννοειται θελω βαλει 30 γκολ τη σεζον και μακαρι, μη λεμε τα αυτονοητα. απλα τον θεωρω μια overpriced, average επιλογη.

Εννοείται να τα πεις,δε έχει καμία μομφή το ποστ μου,δεν είχα διαβάσει τις παρατηρήσεις σου.
Αποτι φαίνεται έχεις ολοκληρωμένη άποψη,εγώ δεν τον πολύ είδα.
Αυτο που τον ξεχωρισε στα ματια μου ειναι τα τελειώματα του,θεωρώ οτι είναι υψηλού επιπέδου.
Στο ψηλό παιχνίδι και εγώ δεν είδα ιδιαίτερη ικανότητα, όσο για την πίεση στα αντίπαλα στοπερ,το έγραψε και κάποιος άλλος ότι είναι μηδαμινή.
Πάντως αυτά που είδα εγώ σίγουρα δεν τον κάνουν χειρότερο από τον Ιρανό (και δεν είμαι από αυτούς που έχουν κακή άποψη για τον Ανσαριφαρντ) αλλά και από αυτόν τον Κλάους που είναι φάντασμα του εαυτού του.
Θεωρώ ότι είναι καλύτερος και από τους δύο,αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

zarathustra79 έγραψε:To ζήτημα είναι οτι ο ansarifard ηταν πιο φτηνός γιατί έληγε και το συμβόλαιο του σε εξι μηνες. Από την άλλη οι αξίες στο ποδόσφαιρο δεν είναι αντικειμενικές, ο καθένας ζητάει όσα γουστάρει. Ο suarez ήταν ένα τραβηγμένο παράδειγμα για να δείξω οτι πρώτα σημασία έχει η ποδοσφαιρική αξία του παίκτη και μετά η χρηματική του. Τον ansarifard δεν τον χάσαμε επειδή δε δώσαμε περισσότερα, άλλωστε οι φήμες λένε οτι έκλεισε με πιο λίγα χρήματα στον ολυμπιακό, αλλά επειδή ο ίδιος προτίμησε να πάει εκεί.

Όχι οτι αποκλείεται να ήταν και μια ντρίμπλα του Michel, απλά το οτι αυτός ήταν η πρώτη επιλογή μόνο και μόνο επειδή είναι πιο ακριβός από μόνο του δε στέκει.

@goran δεν είπα πουθενα οτι ο ansarifard είναι καλύτερος.
δεν ηταν φτηνος επειδη εληγε το συμβολαιο.ρητρα 4 κατοσταρικα ειχε.τουλαχιστον ετσι διαβασα.κατα τα αλλα η χρηματιστηριακη αξια δεν ανταποκρινεται συχνα στην πραγματικη.σε αυτο συμφωνω.αλλα πρεπει να εχεις τρελο δικτυο να βρισκεις λαβρακια που αποκτουν γρηγορα μεγαλη χρηματιστηριακη αξια.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εντελώς άσχετο, αλά λόγω κίνησης στο τόπικ το ρίχνω εδώ

το **** μέχρι αύριο βράδυ δίνει έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες (χωρίς ελάχιστη κατανάλωση) 4€ με κωδικό:
efoodlove

και οι παραγγελίες 4 - 5 € δίνουνε και πέρνουνε.

Υπάρχει άτομο σε φόρουμ που λέει ότι πήρε για τα σκυλιά του 50 σουβλάκια από 20 σουβλατζίδικα :lol: :lol:

Για τους πεινασμένους για μεταγραφές :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δεν επιτρέπονται οι έστω και έμμεσες διαφημίσεις στο forum.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 14 Ιαν 2017, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

stelyk έγραψε:Υπαρχει σελιδα που επιμενει για τον Αργεντινο της Βαλενθια, (ξεχωρα με τους αλλους 3) και μαλιστα με τοση σιγουρια που γραφει οτι ειναι πλεον στο χερι του Ιβαν αν θελει να τον παρουμε ή οχι, 1οι ειχαν βγαλει το θεμα Ουαρντα, υπογραφει ο "πληροφοριοδοτης".
Όλα στο χέρι του Ιβάν είναι, αλλά εσύ θεωρείς ότι έχει την κρίση να αποφασίσει μόνος του και η απόφαση θα είναι σωστή πάντα για την ομάδα;
Παίζει ρόλο και το χρονικό σημείο πάντα...
Είναι πολλές οι παράμετροι.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

seaman έγραψε:Εντελώς άσχετο, αλά λόγω κίνησης στο τόπικ το ρίχνω εδώ

το ****.gr μέχρι αύριο βράδυ δίνει έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες (χωρίς ελάχιστη κατανάλωση) 4€ με κωδικό:
efoodlove

και οι παραγγελίες 4 - 5 € δίνουνε και πέρνουνε.

Υπάρχει άτομο σε φόρουμ που λέει ότι πήρε για τα σκυλιά του 50 σουβλάκια από 20 σουβλατζίδικα :lol: :lol:
Τον ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ και τα μάτια σας!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εαν ερθει και ο Cartabia ας μας δωσει απο τωρα η uefa το Europa League
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

axristeas έγραψε:Ο καρταμπια πρεπει να κλεισει οπωσδηποτε,εστω και για το καλοκαιρι
Το ξαναρώτησα γενικά και απάντηση δεν πήρα: Τράμπα Καρτάμπια με Τσίμιροτ δεχόμαστε??? :? :roll:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Μάγκες εγω για τον Fede Cartabia όταν έγραψαν νόμιζα είναι π@π@ριες των αρδ. (Το είδα κ δω και στο paokvoice) το πήρα στο χαβαλέ όταν είχε γράψει ο φιλος (Kostas_Peraia4) για τον Pedro Henrique της Ρεν.

Αν ισχυει που έγραψε εδω ένας φίλος για τον Fede Cartabia και υπάρχει ανάμεσα στους 2 θα προτιμούσα εννοείται τον Fede Cartabia τον ξέρω σαν παιχτη τον έχω δει και σε αρκετά ματς με την Deportivo γιατι τυχαινει παρακολουθώ ισπανικο πρωτάθήμα εκτος την ΠΑΟΚάρα μας)

Ειδώμεν..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οι τρεις κινησεις ειναι καλα να μη χαθεί κ η ισορροπία

Στην ομαδα

Ήθελα εντοι αλλα κ στα χαφ ειδικα με την παρουσια κατσε εχουμε υπερπληθώρα ποσοτικά
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Για χαζο δεν τον εχω παντως... μπορει να θελει να κανει και κανα δωρακι στον κοσμο ας πουμε, οτι θελει ο Ιβιτς ομως!
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

goran 64 έγραψε:
axristeas έγραψε:Ο καρταμπια πρεπει να κλεισει οπωσδηποτε,εστω και για το καλοκαιρι
Το ξαναρώτησα γενικά και απάντηση δεν πήρα: Τράμπα Καρτάμπια με Τσίμιροτ δεχόμαστε??? :? :roll:
Aν μαζι με τον καρταμπια μας δωσουν και 4-5 μυρια,λογω του οτι ο καρταμπια εχει 6 μηνες ακομη συμβολαιο,ναι
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μακάρι να έρθει ο Καρταμπια θα είναι κίνηση για παρόν και μέλλον με μεγάλη μεταπωλητικη αξια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Το γκολ που βάζει ο σέρβος στον τελικό κυπέλλου αν δεν έχεις πλαστικοτητα παθαίνεις τριπλή θλάση.

Επίσης η υποδοχή του είναι παρά πολύ Καλή.
Ακόμα και από τα βολε του τέρματα την κολλάει την μπάλα

Ειναι επίσης παίκτης που είναι πολύ καλός μακριά από την περιοχή και στο συνδιαστικο ποδόσφαιρο

Ναι δεν είναι γρήγορος .αλλά αν ήταν και γρήγορος θα μιλούσαμε γ θα παίκτη από το πιο υψηλό ραφι
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

MANIAKOS έγραψε:Οι τρεις κινησεις ειναι καλα να μη χαθεί κ η ισορροπία

Στην ομαδα

Ήθελα εντοι αλλα κ στα χαφ ειδικα με την παρουσια κατσε εχουμε υπερπληθώρα ποσοτικά
++++++ Αυτό.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Αφου λετε για αφανα εγω θελω αζεβεντο αρ.μπακ επαιζε μεταλιστ και τωρα σαχταρ :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”