jibbie έγραψε:obanebane έγραψε:Jibbie για να μπορέσουμε να κάνουμε κουβέντα πρέπει να μας πεις τους συγκεκριμένους λόγους,έτσι δε γίνεται.
Το λέω γιατί δεν έχει γράψει κάποιος κάτι αρνητικό εδώ μέσα,και θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τι παρατηρησες.
δεκτο. ειπα σε προηγουμενα ποστ οτι εχει ΟΚ τοποθετησεις και τελειωματα και ειναι δυνατο παιδι. ωστοσο δεν εχει αλτικοτητα, πλαστικοτητα στις κινησεις, και εχει κατω του μετριου παιχνιδι με το κεφαλι. εχει μετρια πασα, δε συμμετεχει ενεργα στο αμυντικο παιχνιδι της ομαδας του, δεν εχει καλη υποδοχη. αυτα. σορυ δλδ, να μην τα πω;![]()
εννοειται θελω βαλει 30 γκολ τη σεζον και μακαρι, μη λεμε τα αυτονοητα. απλα τον θεωρω μια overpriced, average επιλογη.
Εννοείται να τα πεις,δε έχει καμία μομφή το ποστ μου,δεν είχα διαβάσει τις παρατηρήσεις σου.
Αποτι φαίνεται έχεις ολοκληρωμένη άποψη,εγώ δεν τον πολύ είδα.
Αυτο που τον ξεχωρισε στα ματια μου ειναι τα τελειώματα του,θεωρώ οτι είναι υψηλού επιπέδου.
Στο ψηλό παιχνίδι και εγώ δεν είδα ιδιαίτερη ικανότητα, όσο για την πίεση στα αντίπαλα στοπερ,το έγραψε και κάποιος άλλος ότι είναι μηδαμινή.
Πάντως αυτά που είδα εγώ σίγουρα δεν τον κάνουν χειρότερο από τον Ιρανό (και δεν είμαι από αυτούς που έχουν κακή άποψη για τον Ανσαριφαρντ) αλλά και από αυτόν τον Κλάους που είναι φάντασμα του εαυτού του.
Θεωρώ ότι είναι καλύτερος και από τους δύο,αυτή τη στιγμή.