Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Άμα ήτανε λουκουμοσκονη από που θα ρχοτανε;stelyk έγραψε:Αυτα τα ασπρα στην μυτη του τι ειναι? λουκουμοσκονη ή χιονι? Αν ειναι χιονι τοτε ερχετε απο Ρωσσια μερια ο μεξικανος
- Sick Bastard
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
my bad.pgetsos έγραψε:Ρε μλκ σικ, για όνομα
Διάβασε την ΑΚΡΙΒΏΣ από πάνω γραμμή από το ποστ μου. Κυριολεκτικά την ακριβώς από πάνω
Και προφανώς ο ΚΚ έπρεπε να έχει κάνει κίνηση. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι και παίζει να μην έχει πει καν στον Σαββίδη για τα άρθρα, χαλαρά...
Είναι η "άχνη" που ψάχνει απεγνωσμένα ο goranstelyk έγραψε:Αυτα τα ασπρα στην μυτη του τι ειναι? λουκουμοσκονη ή χιονι? Αν ειναι χιονι τοτε ερχετε απο Ρωσσια μερια ο μεξικανος
Πάντως πλάκα πλάκα εμείς σπάμε στομάχια και ο άλλος ψάχνει το γατί. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ....ι ξυριζεται.
Οι αρδ πήραν μάλλον το μήνυμα από τα σχόλια για τον Μίχελ.
Σήμερα ο πολκας γράφει :
Παρότι ήμουν από αυτούς που δήλωνα δυσαρεστημένος από τον Μίχελ, πανηγύρισα όταν χάσαμε τον Ανσαριφάρντ. Παρότι στις πολύ αρχές ήμουν θετικός για την απόκτησή του, όταν ξεκίνησαν τα μανατζερικά καραγκιοζλίκια έγινα αρνητικός.
Πήγαμε να κάνουμε το έγκλημα, να δώσουμε 700 χιλιάρικα συμβόλαιο σε έναν παίκτη που όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν χωρίς γκολ από την β΄Ισπανίας και απλά εδώ έδειξε κάποια πολύ καλά στοιχεία στον Πανιώνιο που και η Ελένη Λουκά να παίξει θα δείξει καλά στοιχεία. Μαγκιά του Πανιωνίου, αλλά δεν γίνεται να πληρώνουμε μια ζωή τη μαγκιά του άλλου.
Ρε πριν λίγες μέρες μας προέτρεπες να τον πάρουμε με 1000000 (ενώ είχε 400000 ρήτρα)
Ο Πανιώνιος για μένα είναι ποδοσφαιρομάνα. Απλά η υπεραξία που έδινε μέχρι την εποχή Τσακίρη ήταν πολύ πιο ουσιαστική από την υπεραξία που δίνει μετά.
Τι να πεις για έναν σύλλογο που έχει βγάλει Μαύρο, Σαραβάκο, Αναστόπουλο, Σάμαρη, Μανιάτη, Τζιόλη και πόσους άλλους που σίγουρα ξεχνάω ή βαριέμαι να σκεφτώ τώρα. Απλά η ποιότητα των συγκεκριμένων παικτών, ουδεμία σχέση έχει με τους Μπακασέτα, Μπουμάλ, Χατζηϊσαία και ποιον άλλον πούλησαν τελευταία δεν θυμάμαι.
Ο Τζιόλης είναι στην 1 κατηγορία (παρεάκι) ενώ Χατζηισαιας 2η
Υπό αυτό το ποδοσφαιρικό πρίσμα καλά που δεν δώσαμε τα 700 για τον Ιρανό. Ας πανηγυρίσουν αυτοί που έδωσαν κάτι λιγότερο και τον απέκτησαν. Αν έφτασε ο Ολυμπιακός του Ζιοβάνι και του Ριβάλντο, να πανηγυρίζει που πήρε τον Ανσαριφάρντ, είμαστε σε καλό δρόμο.
Πάμε τώρα στα πιο δικά μας. Μεταγραφική περίοδος του Γενάρη και ο ΠΑΟΚ απ ότι φαίνεται θα δώσει τα λεφτά του Γκάρι σε αγορές.
Από τους τρεις, εμένα μου αρέσει περισσότερο ο Πέδρο Ενρίκε. Όχι πως τον έχω δει ζωντανά, αλλά απλά επειδή για να σε αγοράσει η Ρεν πρέπει να σε διαβάσει πολύ καλά, πιστεύω πως έχει πολύ καλά στοιχεία.
Μεγάλος δημοσιογράφος
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω
Σήμερα ο πολκας γράφει :
Παρότι ήμουν από αυτούς που δήλωνα δυσαρεστημένος από τον Μίχελ, πανηγύρισα όταν χάσαμε τον Ανσαριφάρντ. Παρότι στις πολύ αρχές ήμουν θετικός για την απόκτησή του, όταν ξεκίνησαν τα μανατζερικά καραγκιοζλίκια έγινα αρνητικός.
Πήγαμε να κάνουμε το έγκλημα, να δώσουμε 700 χιλιάρικα συμβόλαιο σε έναν παίκτη που όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν χωρίς γκολ από την β΄Ισπανίας και απλά εδώ έδειξε κάποια πολύ καλά στοιχεία στον Πανιώνιο που και η Ελένη Λουκά να παίξει θα δείξει καλά στοιχεία. Μαγκιά του Πανιωνίου, αλλά δεν γίνεται να πληρώνουμε μια ζωή τη μαγκιά του άλλου.
Ρε πριν λίγες μέρες μας προέτρεπες να τον πάρουμε με 1000000 (ενώ είχε 400000 ρήτρα)
Ο Πανιώνιος για μένα είναι ποδοσφαιρομάνα. Απλά η υπεραξία που έδινε μέχρι την εποχή Τσακίρη ήταν πολύ πιο ουσιαστική από την υπεραξία που δίνει μετά.
Τι να πεις για έναν σύλλογο που έχει βγάλει Μαύρο, Σαραβάκο, Αναστόπουλο, Σάμαρη, Μανιάτη, Τζιόλη και πόσους άλλους που σίγουρα ξεχνάω ή βαριέμαι να σκεφτώ τώρα. Απλά η ποιότητα των συγκεκριμένων παικτών, ουδεμία σχέση έχει με τους Μπακασέτα, Μπουμάλ, Χατζηϊσαία και ποιον άλλον πούλησαν τελευταία δεν θυμάμαι.
Υπό αυτό το ποδοσφαιρικό πρίσμα καλά που δεν δώσαμε τα 700 για τον Ιρανό. Ας πανηγυρίσουν αυτοί που έδωσαν κάτι λιγότερο και τον απέκτησαν. Αν έφτασε ο Ολυμπιακός του Ζιοβάνι και του Ριβάλντο, να πανηγυρίζει που πήρε τον Ανσαριφάρντ, είμαστε σε καλό δρόμο.
Πάμε τώρα στα πιο δικά μας. Μεταγραφική περίοδος του Γενάρη και ο ΠΑΟΚ απ ότι φαίνεται θα δώσει τα λεφτά του Γκάρι σε αγορές.
Από τους τρεις, εμένα μου αρέσει περισσότερο ο Πέδρο Ενρίκε. Όχι πως τον έχω δει ζωντανά, αλλά απλά επειδή για να σε αγοράσει η Ρεν πρέπει να σε διαβάσει πολύ καλά, πιστεύω πως έχει πολύ καλά στοιχεία.
Μεγάλος δημοσιογράφος
Αυτος πληρώνετε ή πληρώνει για να γράφει;
SM-G935F
SM-G935F
Ωραίος!
Να το ξανά πω.
Πληρώνεται ή πληρώνει για να γράφει;
Απορία εκφράζω.
SM-G935F
Να το ξανά πω.
Πληρώνεται ή πληρώνει για να γράφει;
Απορία εκφράζω.
SM-G935F
= Νάντια Κομανέτσι σε ασκήσεις εδάφους!!!!Dimpatra έγραψε:Οι αρδ πήραν μάλλον το μήνυμα από τα σχόλια για τον Μίχελ.
Σήμερα ο πολκας = γράφει :
Μεγάλος δημοσιογράφος![]()
Υ.Γ. Τελειώνουν τα ψωμιά σας ΑΡΔ!!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. γίνεται πλέον ομάδα και θα πεινάσετε όλοι σας!!!! :ugeek:
Μεταξύ μας, δε θα συγκρίνω Τζιολη και Χατζή, ούτε σε αξία, ούτε σε προσφορά, ούτε σε καριέρα...
- NIKOS_PAOK04
Κι ομως την μεγαλυτερη εντυπωση μου την εχει κανει ο σπυροπουλος που και παλι βγεικε με οπαδικο αρθρο
Αυτος σαν να εκδηλωθεικε και πλεον δεν θελει να το κρυψει κανει
Αυτος σαν να εκδηλωθεικε και πλεον δεν θελει να το κρυψει κανει
- Sick Bastard
Μπορεί να θέλει να ξαναμεταδώσει ματσάκια στον ΟΤΕ
Παντως ας ειμαστε αντικειμενικοί
Κρίμα να σφάζουν ετσι το γαβρο
Κρίμα να σφάζουν ετσι το γαβρο
- anekfrastos
Ο Γάβρος διαμαρτύρεται που ο Πλατανιάς έπαιξε "σαν σε Ευρωπαϊκό τελικό"!
Δεν είναι συνηθισμένα έτσι τα παιδιά και δε μπορούν ουτε τα προσχήματα να κρατήσουν και να κρατήσουν μέσα τους την έκπληξη τους.
Δεν είναι συνηθισμένα έτσι τα παιδιά και δε μπορούν ουτε τα προσχήματα να κρατήσουν και να κρατήσουν μέσα τους την έκπληξη τους.