simba δεν διαφωνω καθολου στο οτι η κατασταση ειναι στο οριο που αναφερεις και με λιγο ματωμα οπως λες υπαρχουν προοπτικες. Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να το απαιτω αυτο, μια και δεν δικαιολογειται απο τιποτα το να εχω τετοιες απαιτησεις. Ουτε απο τα μεγεθη του πρωταθληματος που συμμετεχουμε, ουτε απο την ποιοτητα του, ουτε απο την αξιοπιστια του, ουτε απο την οικονομικη κατασταση της χωρας, ουτε αν θελεις ακομα και απο το μεγεθος της ενασχολησης των οπαδων.
Τι θελω; Σου ειπα, παικτες των 5-6 μυριων. Δικαιουμαι να του ΑΠΑΙΤΩ; Μαλλον οχι.
Ναι, ΦΥΣΙΚΑ θα σου πω 70 οταν μου λες 14 και οταν μου λες 25 εσοδα θα σου πω αλλα Χ για μισθους και λειτουργικα εξοδα. Σιγουρα δεν θα φτωχυνει ο Ιβαν αν βαλει το χερι λιγο πιο βαθια στην τσεπη, αλλα καθαρα δικο του θεμα αυτο.
Θα συμφωνησω ως προς το να αξιοποιουνται καλυτερα τα χρηματα που ηδη βαζει. Αυτο που λες δηλαδη, να αποτυπωνεται το μπατζετ στο γηπεδο.
Επισης, το αργα αλλα σταθερα το πιστευω. Οχι στη λογικη των πωλησεων που το θετεις. Δεν νομιζω οτι ο Σαββιδης το εχει αναγκη αυτο τοσο. Πιστευω οτι αργα αλλα σταθερα μαθαινει απο τα λαθη του και συντομα θα εμπιστευτει ανθρωπους αρκετα ωστε να τους δωσει τον απαιτουμενο χρονο να δουλεψουν σωστα και οι τελευταιες μεταγραφικες περιοδοι μου δειχνουν πως αργα αλλα σταθερα η ποιοτητα της ομαδας ανεβαινει και γινεται προσπαθεια να δημιουργηθει κορμος.
Σχετικα με συμπολιτες... Λες οτι αλλο ειπες (ενω ειπες αυτο ακριβως) και οτι εγω αφησα δηθεν να εννοηθει κατι τετοιο (ενω δεν ειπα τιποτα τετοιο). Κατα τ' αλλα εγω τα μπουρδουκλωνω
Σιμπα.. δεν υπαρχει κανενα μπουρδουκλωμα. Μιλησες για κριτικη χωρις στρουνθοκαμηλισμους... δηλαδη αν δεν κανουμε "κριτικη" οπως την εννοεις, στρουνθοκαμηλιζουμε. Κι εγω σου λεω οτι δεν ειναι ετσι και επισης δεν ειναι κριτικη να μιλας για μετριοτητα.
Μαλλον το ξεφτυλισαμε λιγο ομως με τα ...ειδη προικος εκατερωθεν...