Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Βλεπεις εναν αετο με 2 ενιαρια?
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μπράβο Didier για το who is who :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Βλεπεις εναν αετο με 2 ενιαρια?
Άστα... Φτιάχτηκα χοντρά.
Ένα γκολ σαν εκείνο με την Ντόρτμουντ θέλω και να περάσω στα αστέρια!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pilotos έγραψε:Αυτος θα πάρει το 9, εγώ γιατί τον βλέπω με 2 9αρια;;;

SM-G935F
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ ειμαι χαλιαααα
βλεπω εναν Ελβετο με δυο ενιαριαααααα

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ειδες Σικ? Οταν μιλαμε για ψηλούς στόχους, η τυχη δουλεύει! :opaokara:
Και ο Μιχελ όπως φαινεται!!
:pano:
Μια χαρα, τέλος καλο, ολα καλα! Καλως να ορισει!

Υ.Γ.

Στα δικα μας τωρα..
sic-4 έγραψε: Γιατι το παω στο ξεσκισμα; Επειδη εσυ το πας στο "μακαριοι στη μετριοτητα".
Ποια μετριοτητα simba? Ποιες ειναι οι λογικες και ποιες οι τρελες απαιτησεις simba?

Ακου πως το βλεπω εγω.
Μακαρι να εκανε μεταγραφες των 5 και 6 εκατομμυριων, αλλα οπως φαινεται δεν εχει τετοιες προθεσεις. Να μου εφερνε παικτες των 100.000 να πω "Ρωσε σηκω φυγε, μας κοροϊδευεις, τετοιους φερνουμε και μονοι μας με ερανους στην 4, δεν σε χρειαζομαστε". Ομως ο τυπος μας εχει φερει σε σημειο να θεωρουμε λιγο τις μεταγραφες του 1 και 2 εκατομμυριων. Αυτο για μενα ειναι πανω και απο τα ρεαλιστικα πλαισια. Για ποιον λογο ακριβως δεν ισχυει το ιδιο και για σενα; Για το θεωρεις ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ οπως σαφεστατα αναφερεις; Εξηγησε μου σε παρακαλω. Απο που πηγαζει η απαιτηση σου για κατι περισσοτερο και ο χαρακτηρισμος μετριοτητα για μια κατασταση που ποτε στο παρελθον δεν αγγιξαμε; (δεν αναφερομαι καν στην εξωφληση χρεων κλπ, μενω στο καθαρα αγωνιστικο κομματι, αν και δεν ειναι ασχετα με το αγωνιστικο τα υπολοιπα).

τα ιδια, εννοω με το μετριοτητα, χωρίς την "υπερβαση", που ηθελε κ ο Σαντος..
Δλδ ουεφα (κ κει τα τελευταία 2 χρόνια μετριοτητα), επιτυχια να περνάμε βαζελοκουλες με μικρα μπατζετ, χωρις μαλιστα ενα κυπελο (οχι πως ειναι κατι μπρος στο μεγαλο στοχο, αλλα βοηθαει λγκ) κ εεεεχει ο θεος.

Τι ειναι δλδ για σενα αυτο που ζουμε τα τελευταία χρονια, με τοσα επαναλαμβανομενα λαθη μαλιστα, ονειρικο?
Οταν πασχιζαμε να αποτυπωσουμε ξεκαθαρα στο γηπεδο τα 20μυρια μπατζετ,απέναντι σε αντιπάλους με υποπολλαπλασια, εστω για την ποδοσφαιρική απολαυση του οπαδου...

Οκ, εσυ τα θεωρεις μια χαρά τα 2 που μολις πιασαμε.. Μήπως να σου θυμισω οτι φετος εχουμε 14 μύρια εσοδα απο μεταγραφες? 70 θα μου πεις..οκ.
Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, μπορείς να δωσεις λιγα για αγορες (πχ 2-3 για μια ταλενταρα αλα λουντογκορετς κλπ), φέρνοντας ελευθερους καλους που λήγουν τα συμβολαια τους...Το θεμα ειναι το συνολικο μπατζετ..

Το είπα κ πριν, ματωσε λίγο ακομα, 1-2 χρονιες (δλδ ξοδεψε 7-8 μυρια φετος απτα 25 εσοδα, διορθωσε κ κάποια παράλογα εξοδα), κανε την απελπιδα προσπαθεια (χωρις λαθη) αφου φτασαμε που φτάσαμε εδω, κριμα ειναι γαμωτο..και αν δεν ευοδωθει με τσουλου, τοτε ναι, παμε σε εξορθολογισμους κλπ

Anw, τέτοια ωρα τετοια λογια, το αναλυω μιας κ ανεκυψε..

Εσυ τι θες, δε μου λες ομως...Αυτο κ καλα ειμαστε? αργα κ σταθερα, αρα διαφωνεις οτι ειναι οριακα τα πράγματα?
Νομίζεις θα κανεις πολλες αλλες πωλήσεις στο αμεσο μελλον (περαν του τσιμι) ωστε να επιτευχθεί αυτο?
Και πως παράλληλα ο γκει δε θα ξαναμπεί τσουλου?

Δεν ειμαστε σαν τους συμπολιτες; Ουτε επι Γουμενου ημασταν σαν τους συμπολιτες. Ημασταν 3 επιπεδα επανω τους. Τωρα ειμαστε 857 επιπεδα επανω απο τους συμπολιτες. Αν αυτο το παρουσιαζεις ως απλα "δεν ειμαστε σαν τους συμπολιτες" και "μετριοτητα", κατι δεν παει καλα στην κριτικη σου.
αλλο ειπα..απτα λογια σου, αφησες να εννοηθει οτι ειμαστε μια χαρα, αφου δε ζουμε τα παλιά, οπως δλδ ειναι τωρα οικονομικά οι συμπολίτες

Αν για σενα ειναι στρουνθοκαμηλισμος η ευγνωμοσυνη και η ανακουφιση, και θεωρεις κριτικη το να αποκαλεις μετριοτητα την κατασταση που περιεγραψα, λυπαμαι και σε καλω να ξαναζυγισεις τα πραγματα. Ναι, θεωρω επιθεση το να λες μετριοτητα. Χωρις να εχω καμια αμφιβολια βεβαιως για το οτι ολοι (πλην καποιων περιεργων) ειμαστε το ιδιο ΠΑΟΚ και η τελικη μας επιθυμια ειναι η ιδια.
ταχεις μπουρδουκλωσει ρε γμτ, λες κ το κανεις εκουσια..
Αλλο αυτο που εγραψα στον επίλογο μου πριν (σχετικο με την αφορμη της συζητησης μας στην τελική)
αλλο αυτο π γραφεις, μπερδευοντας το με ευγνωμοσυνη, ανακουφιση, κ τις αναφορες στη μετριότητα..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν δεν δω υπογραφές δεν πιστεύω τίποτα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

αμαν ρε simba, μας μαμησες... κατσε να κανω καφε για να το διαβασω το σεντονι :mrgreen:
βαζε ντε και κανα χρωμα πιο χτυπητο να ξεχωριζουν τα δικα σου... θα με βγαλεις τα ματια
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Το who is who του Prijovic :opaokara:

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... r-prijovic
Ωραία προσπάθεια και παρουσίαση.

Αυτό το "Βλέπει το έδαφος από τα 1,91 εκατοστά" τεχνικά πως προκύπτει?

Μάλλον με τα μάτια στα μαλλιά......

Να μας βγει παστελωτής και ας το κοιτάει το έδαφος από όπου θέλει :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αν δεν δω υπογραφές κ φυσικά να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ από τις απογοητεύσεις κ τους ενθουσιασμούς μου
ΔΕΝ μου κάνει πλεον αίσθηση να δημοσιεύω στον αέρα γιατι ο ενθουσιασμός βλάπτει. :pano:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

john4serres έγραψε:μπράβο Didier για το who is who :nairepaok:
Kώστας Γαλάνης γραφει στο άρθρο :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

τα who is who ποιο μελος τα επιμελειται?
εξαιρετικη δουλεια!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Κωστα χιλια συγνωμη.
Με συνεπηρε το μεταγραφικο ντεμαραζ και ξεχασα να σε συγχαρω για τις ειδησεις και για τις πολυ ομορφες και επαγγελματικες παρουσιασεις σου.
Ευγε και συνεχισε ετσι.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Error 404
Troll not found. :(

Πέρα απ την πλάκα , πολύ ωραίο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Gospi έγραψε:τα who is who ποιο μελος τα επιμελειται?
εξαιρετικη δουλεια!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα από το χωριό, δε το ξέρεις
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κάντε καμιά μεταγραφή ηηηηηη

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”