sic-4 έγραψε:simba... το θεμα σου δηλαδη ειναι
"Οχι μονο προσπαθείς (απο πότε αραγε?) να πεισεις (ιδιως αυτον) τον παίκτη να μην πάει κινα, αλλα το δημοσιοποιεις κιολας..Υπαρχει λογικη, ειδικα στο 2ο?"
Προσπαθεις (απο οποτε), να πεισεις (αυτον ναι) τον παικτη να μην παει Κινα. Που ακριβως ειναι το προβλημα σε αυτο δεν μπορω να καταλαβω..
Απο οποτε ναναι εφοσον υπαρχουν κινεζοι στη μεση και ειναι δυσκολο το εγχειρημα?
Που γίνεται ακομα πιο δυσκολο (εκει κολλαει το ειδικα αυτον), αν συνυπολογισεις μπλα μπλα..
Τα εξηγησα Σικ, μην κανεις οτι δν τα βλεπεις..
Γουσταρεις τον παικτη και τον ψηνεις οτι θα εχει καλυτερη προοπτικη σε σενα παρα στην Κινα. Και σε ρωταει ενας δημοσιογραφος κι εσυ απαντας ναι, αυτο κανω. Και;
Θα χαλασει το ντιλ και θα εχει συμβαλλει σ'αυτο η συνεντευξη;;;;;; ΠΩΣ;;;;;;; ποιος βιαζει τη λογικη, θα με τρελανεις; Σοβαρα τωρα; Θα χαλασει το ντιλ γιατι ο Μιχελς ειπε τον ψηνουμε; Δινεις δυνατοτητα σε αλλους να μπουνε στη μεση;;;;; Περιμεναν να δηλωσει ο Μιχελς οτι τον ψηνει για να μπουνε στη μεση; Κρυμμενος ηταν ο παικτης;;;
αντε καλα τωρα. αφου μου ρωτας αυτα, τι ν σου πω..
Για να σπευσουν ειπα, οχι να τον μάθουν..απλα πραγματα..δε χαλανε ετσι συμφωνιες?
Θα μου πεις, ατζεντη δν εχει να τους ενημερωσει? Ε καντο τους πιο ευκολο εσυ..
Εσυ δλδ θα αποκαλυπτες και ποσα του προτεινες..
Τεσπα, μην κανουμε την τριχα, τριχιά, αφου το βλέπεις νορμαλ..
Τον πληρη βιασμο της λογικης διακρινω στο σκεπτικο σου simba μου οσο κι αν εσυ προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο. Απλα τα βλεπουμε διαφορετικα φαινεται. Οπως και στο θεμα των "στρατων" οπου αντιθετα με εσενα εγω βλεπω "στρατους", ορδες μαλιστα, στο αλλο στρατοπεδο.
εννοεται οτι εχουμε διαφορετικές οπτικες..
πχ εγω όπως κ πολυς κοσμος που ονειρευεται ψηλα ή δεν εχει ζησει επιτυχιες (ή θελει να ξαναζησει), πιστευω οτι το σημειο είναι πολυ κρισιμο κ οριακο, με την ελευση αυτων των εσοδων, γτ μ'ενα μπουστ 3-4 πολυ ποιοτικων παικτων, μπορούμε να σπασουμε το φραγμα του ντεμι κ της μιζεριας κ να διεκδικήσουμε πρωταθλημα κ τσουλου (ή ναμαστε ετοιμοι γι'αυτο).
Και λεω κρισιμο γτ υπάρχει καποιος κορμος, γτ ο γκει ακομα ειναι μετριος και κυριως γτ αν δε γινει τώρα , έστω κ με λιγο ακομα ματωμα απο ιβαν (10 μυρια πες σε 2 χρονια), δε θα γινει ποτέ..
Ειδικα αν αρχισει κ εφαρμοζεται το μοντέλο "ομαδα αυταρκης"..
Το οποιο, χωρίς να προηγηθεί εστω μια χρονιά τσουλου, σημαινει κλαφτα χαραλαμπε.
Εσυ, όπως δειχνεις, εχεις ζησει επιτυχιες, εισαι χαλαρος, ρομαντικος, δε σκιζεις κ τα ρουχα σου ουτε εχεις υψηλες απαιτησεις και ταυτοχρονα φαινεται να σε νοιαζει πολύ (παραπανω απτο φυσιολογικο για οπαδο) η τσέπη του Ιβαν ή μη τυχον και θιγει κάποιος μηχανισμος της ΠΑΕ.
Δεκτον.
Αλλα μην την πεφτουμε και στους αλλους, κριμα ειναι, ιδιο αιμα κυλαει στις φλεβες μας..
Ορδες, στρατοι και δονκιχωτισμοι..
Τους συντηρειτε (αναφορα ποτε εβηξαν, κλικ, ραδια) και τους γιγαντωνετε στη συνείδηση του κοσμου, περα απτις πραγματικες διαστάσεις τους..
Εχουμε ξεχασει να πολεμάμε για κανα τιτλο και βρηκαμε τους αρδ να παρηγοριομαστε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
simba την Σάβ 14 Ιαν 2017, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.