Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Κουγιας : «Εγώ με τον Σαββίδη είμαστε φίλοι, τις πέντε φορές που έχουμε συναντηθεί έχουμε βρει κοινά στοιχεία. Μου αρέσει πολύ σαν άνθρωπος και χάρηκα πολύ που τον γνώρισα. Θα μπορούσα να του ζητήσω τον Κάτσε, τον Κοροβέση, τον Κίτσιου, αν μου τους έδινε με ελευθέρα μεταγραφή, θα τους έπαιρνα, αλλά να τους πάρω για έξι μήνες και μετά πάλι να ψάχνω, προτιμώ να χρησιμοποιήσω τον χρόνο και να φτιάξω μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια να κοιτάξει στόχους».
ιβαν ιστορική ευκαιρία να ξεφορτωθούμε τον αμερικανο και τον κοροβέση, δώστους μην το σκέφτεσαι καν , και κρατα μονο τον κίτσιου
ιβαν ιστορική ευκαιρία να ξεφορτωθούμε τον αμερικανο και τον κοροβέση, δώστους μην το σκέφτεσαι καν , και κρατα μονο τον κίτσιου
-
john4serres
ε ναι , το να αποκαλείς αμερικανους τον μονο λαό στον πλανήτη που έκανε υποδοχή ήρωα στον σφαγέα george bush είναι ψηλωμένος έλληνας. και από την άλλη , το να αποκαλείς τον εαυτό σου μεσσία, ιησού χριστό, που αδικήθηκε στον τόπο του , είναι στα πλαίσια τις μετριοφροσύνης
γελάνε και τα λιοντάρια τις δήλου

Καλή χρονιά Πρόεδρε (Πρωτοχρονιά σήμερα με το παλιό ημερολόγιο) με υγεία και καλές μεταγραφές!!!! 
Νιέσκα καβόσκα Ράσσια...capern έγραψε:С Новым Годом президент ПАОК
Υ.Γ. ΜΑΝΙ, τι λέει ρε συ που κατάλαβες???
"Μερικές φορές μου λένε στην Αθήνα ότι και ο ΠΑΟΚ και εγώ αξίζουμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Εγώ τους λέω να το αφήσουν αυτό, να το κρατήσουν για τον εαυτό τους, εμείς δεν θέλουμε τα υπολείμματα όσων δεν έχουν φάει"