Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν Joshua... Πολύ σίγουρος έδειξε.
Από την άλλη, το ότι ακόμα δεν είπε το τελικό Οκ ο παίκτης, αφήνει κάποιες αμφιβολίες.
Βέβαια το τόνισε στις δηλώσεις του.

Διαρροή για συμφωνία με τον βραζιλιάνο είναι αυτό που βγήκε, οι Γάλλοι κοιμούνται ακόμα, δεν λένε τίποτα. Το τελευταίο που βγήκε από εκεί, είναι ότι η ρεν ζητάει 2 μύρια

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να γραφουν οι δικοι μας συντονισμενα πως παει ο Λουμπος Γαλλια ε μαλλον τα εχουν βρει εκτος και αν απλα μαζευει μιλια και φαπες :mrgreen: .
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πάντως το γκολ του ψηλού μέσα στο Ντόρτμουντ το βαζουν μονο φορ πολυ υψηλού επιπέδου.
ένας τέτοιος παίκτης σίγουρα θα σου δώσει το εύκολο γκολ.φαίνεται ότι όταν βγαίνει απέναντι από το τέρμα έχει 80 σφυγμούς και όχι 180 όπως άλλοι.

Πραγματικά αν χαλάσει θα χαλαστω πολυ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χρυσή κάρτα έχει όπως όλοι οι διαρρήκτες (άτιμο auto correct) της UEFA
Γιατί να πάει εκεί;
Δεν μπορεί να έρθει μόνος του;

SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 14 Ιαν 2017, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

fiorentinos έγραψε:
vs40 έγραψε:Εξτρεμάρα 20άρης, 10γκολ σε 14 ματς φετος
http://www.transfermarkt.com/sebastian- ... ler/294853
https://www.youtube.com/watch?v=rYTRMpKoJ5E
Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής που λέγεται ότι έχει κλείσει Τοτεναμ με 10 εκατομμύρια λίρες.
Σιγά μωρέ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Εμείς θα δώσουμε 20
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

joshua έγραψε:Για να γραφουν οι δικοι μας συντονισμενα πως παει ο Λουμπος Γαλλια ε μαλλον τα εχουν βρει εκτος και αν απλα μαζευει μιλια και φαπες :mrgreen: .
Φαντάσου τώρα να βγάλει η Ρεν ανακοίνωση "δεν πωλείται ο παίκτης"... δεν παίζει να μας τρολλάρει τόσο το σύμπαν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Tolaros έγραψε:Πάντως ρε παίδες το paokmania είναι όαση. Έκανα ένα γύρο από αρδοσάιτ μες στη μεταγραφοχαρά μου κ έκανα το λάθος να διαβάσω σχόλια, πιστεύοντας θα δω χαρούμενα ΠΑΟΚτσάκια.
Τι χολή, τι δηλητήριο, τι γκρίνια δε λέγεται. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μίζεροι μ@λ@κες (ναι το είπα) ΠΑΟΚτσήδες??
Δεν εχει να κανει με μαλακες ΠΑΟΚτσηδες οσο, ας μου συγχωρεθει η διατυπωση αλλα ειλικρινα εχω καταληξει σ αυτο το συμπερασμα πια, με μαλακες Ελληνες. Δυστυχως εχουμε φτασει (ή μας εχουν φτασει) σε τετοιο επιπεδο διανοητικης και υπαρξιακης παρακμης.

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
burbu

Δημοσίευση από burbu »

eorptol1 έγραψε:Τα πολωνικά είναι σαν τά ρωσικά?
Παρόμοια καταλαβαίνουν τους Ρώσους όπως και τα σερβικα αλλά πιο πολλά κοινά εχουν με σλοβακικα Τσέχικα
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

καλημερα .. ειδα ενα βιντεακι του σερβου και ψιλογουσταρα.. ειναι ανησυχητικο ??? :opaokara:

βλεπω πραγματα που μας λειπουν και θελουμε η ειναι απο την διψα μου για φορ ?? βοηθειστε με

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

vs40 έγραψε:Εξτρεμάρα 20άρης, 10γκολ σε 14 ματς φετος
http://www.transfermarkt.com/sebastian- ... ler/294853
https://www.youtube.com/watch?v=rYTRMpKoJ5E
Γκολτζης ναι. Τωρα εξτρεμαρα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο αυτο το βιντεο, και συνηθως αυτο συμβαινει με τα περισσοτερα βιντεο παιχτων.
Ο εξτρεμ δεν ειναι φορ για να μου βαλεις ολα τα τελειωματα π εχει κανει.
Αν δεν τον δω να ντριπλαρει, να επιταχυνει, να αλλαζει κατςυθυνση, να κοντρολαρει την μπαλα, να κανει σεντρες και πασες, δεν μ αρκει να τον δω απλα να την σμπρωχνει στο πλεκτο!
Φυσικα αφορμη παιρνω απο το συγκεκριμενο βιντ και δεν εχει να κανει με αυτο π λεει ο vs40, ο οππιος μπορει να τον ξερει τον παιχτη.

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

μιχελς βαλε τον ενρικε στο αεροπλανο ,μετα κανε μια σταση στην βαρσοβια φορτωσε τον πριγιοβιτς και ελα .Αλεπου της σλοβακιας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Για να γραφουν οι δικοι μας συντονισμενα πως παει ο Λουμπος Γαλλια ε μαλλον τα εχουν βρει εκτος και αν απλα μαζευει μιλια και φαπες :mrgreen: .
Θα μας πεθανεις πρωινιατικα!
Ακου μιλια και φαπες!
αχαχαχχααααα
golden member agean
golden fap member

Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Μακαρι πρωτη να σκασει του Σερβου Επιθετικου Για να πω μετα απο πολλα χρονια επιτελους πηραμε επιθετικο αγορασαμε επιθετικο 2εκ για αγορα επιθετικου!Ελπιζω να ξυπνησει και ο Κλαους μιας και τωρα θα ειναι παγκο. :opaokara: Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ανακοινωσε τον!
kos

Δημοσίευση από kos »

ο ιβιτς προσπαθει να κανει μια πιο νεανικη ομαδα σαντος. πιο γρηγορη και πιο επιθετικη. στα δικα μου τα ματια τα σημαδια ειναι ξεκαθαρα. ισως να μην βλεπω αντικειμενικα γιατι ειχα τρελη καψουρα και στον σαντος και σε εκεινη την φουρνια αλλα νομιζω οτι για εκει παει το πραγμα. ελπιζω να μην του χαλασει τα σχεδια ο ιδιοκτητης με κανενα "δωρο" παικτη που δεν ειναι επιλογη του προπονητη.

πρωτα εστρωσε την αμυνα (τζαβελας, σερι χωρις γκολ), τωρα παιρνει τον μουσλι για φορ και τον σορλεν σε βραζιλιανο και επιθετικοτερο.

η καλυτερη μεταγραφη του σαββιδη ειναι ο ιβιτς. ελπιζω να στηριχθει απο τους ιδιοκτητες (πατηρ και υιο) και να μην ισχυουν αυτα που διαβαζω για ρολο στην ομαδα σε πρωην προπονητη. θα ειναι τεραστια η απογοητευση. ας τον στειλει και αυτον στο ευρωκοινοβουλιο.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

ace79grpaok έγραψε:μιχελς βαλε τον ενρικε στο αεροπλανο ,μετα κανε μια σταση στην βαρσοβια φορτωσε τον πριγιοβιτς και ελα .Αλεπου της σλοβακιας.
Ρε συ Έις σταμάτα το αφού σε πίνει... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”