Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Καταλαβαινω οποιον ιντριγκαρεται απο τον Σερβο.Εχει ενδιαφερον η περιπτωση του και ας μην εντυπωσιαζει η καριερα του.Εχει εντυπωσιακη σωματοδομη,εχει τεχνικη,εχει βαλει καποια πολυ ομορφα και δυσκολα γκολ,ειναι περιεργη περσονα,σε ψηνει και καπως ετσι οσο βλεπω βιντεακια ψηνομαι και εγω.Αυτος ο βραζιλιανος ομως με τιποτα.Ενα FLAT πραγμα,απλα αλλος ενας γρηγορος παικτης.
FIAT?που ειναι το κακο?εχει γκαζιαρικα φιατακια ρε συ!ανθεκτικα!joshua έγραψε:Καταλαβαινω οποιον ιντριγκαρεται απο τον Σερβο.Εχει ενδιαφερον η περιπτωση του και ας μην εντυπωσιαζει η καριερα του.Εχει εντυπωσιακη σωματοδομη,εχει τεχνικη,εχει βαλει καποια πολυ ομορφα και δυσκολα γκολ,ειναι περιεργη περσονα,σε ψηνει και καπως ετσι οσο βλεπω βιντεακια ψηνομαι και εγω.Αυτος ο βραζιλιανος ομως με τιποτα.Ενα FLAT πραγμα,απλα αλλος ενας γρηγορος παικτης.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
το γκαζετα ανεβασε αρθρο:
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους νοκ άουτ αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Σάλκε.
- Kostas_Peraia4
Ο παικτης εχει παιξει στο Champions League.Μπορει να παιξει κανονικα στο Europa.Καληνυχτα πειτε τους
Επειδη η μεταγραφικη του γεναρη ειναι και δυσκολη και περιεργη και συντομη, καλο θα ειναι να κλεισουν συντομα εστω και αυτοι που ακουγονται ειτε μας κανουν γκελ ειτε οχι!
Για να τους θελει ο Ιβιτς κατι καλο θα εχουν.
Εχουμε καποια κενα π πρεπει να καλυφθουν αμεσα και πιστεψτε με, καλυτερα να καλυφθπυν με απλα καλους ποδοσφαιριστες παρα να μην καλυφθπυν καθολου!Κι αν δεν μας βγουν παιχταραδες βρισκουμε παιχταραδες το καλοκαιρι με την ανεση μας!Με τοσους που ειναι για διωξιμο εχουμε περιθωριο να μας μεινει και κανενας απο αυτους αμανατι!
Για να τους θελει ο Ιβιτς κατι καλο θα εχουν.
Εχουμε καποια κενα π πρεπει να καλυφθουν αμεσα και πιστεψτε με, καλυτερα να καλυφθπυν με απλα καλους ποδοσφαιριστες παρα να μην καλυφθπυν καθολου!Κι αν δεν μας βγουν παιχταραδες βρισκουμε παιχταραδες το καλοκαιρι με την ανεση μας!Με τοσους που ειναι για διωξιμο εχουμε περιθωριο να μας μεινει και κανενας απο αυτους αμανατι!
Εγώ πάλι στον Βραζιλιάνο δεν βλέπω τόσο προσόν οτι ειναι η ταχύτητα...εχει καλά σουτ και πάσα..αλλα γενικα ολα βγάζουν μια μετριότητα ειναι η αλήθεια... αν κουμπώσει καλά θα βοηθήσει πολύ...ας κλείσει κ βλέπουμε...
Υ.γ θα εχει όμως μετα την σαλκε...που θα αποκλειστεί η Λέγκια...οπότε μεχρι τελικό θα προλάβει πολλά ματς..
Κώστα όταν η ομαδα που έπαιξε στην Ευρώπη ειναι στην ίδια διοργάνωση,δεν μπορει...
Υ.γ θα εχει όμως μετα την σαλκε...που θα αποκλειστεί η Λέγκια...οπότε μεχρι τελικό θα προλάβει πολλά ματς..
Κώστα όταν η ομαδα που έπαιξε στην Ευρώπη ειναι στην ίδια διοργάνωση,δεν μπορει...
- Kostas_Peraia4
Ναι ρε παιδια αλλα η Λεγκια τωρα υποβιβαστηκε στο Europa.Δεν εχει δηλωσει ακομα παικτες για την συγκεκριμενη διοργανωση.Η δηλωση γινεται μετα το τελος της χειμερινης μεταγραφικης περιοδου.Οποτε πρακτικα δεν εχει δηλωθει με καμια ομαδα ακομα στο Europa League
- navigator11
Βρε ας έρθει πρώτα και βλέπουμε! Εμένα το ... ψήσιμο του Τζος άρχισε να με ανησυχεί.
Τους βρωμιαρηδες τους Γερμανούς τους αποκλείει κι ο
Κλάους!
Τους βρωμιαρηδες τους Γερμανούς τους αποκλείει κι ο
Κλάους!
ΔΕΝ έχει σημασία αυτό, ειδικά αφού ήρθε EuropaKostas_Peraia4 έγραψε:Ο παικτης εχει παιξει στο Champions League.Μπορει να παιξει κανονικα στο Europa.Καληνυχτα πειτε τους
Ένας παίχτης από τους 3 που θα βάλουμε έχει δικαίωμα να έχει παίξει Ευρώπη με άλλη ομάδα. Μόνο ένας, ας έπαιξε όπου θέλει
δε θα ησυχάσουμε ποτέ...αύριο θα είναι μακριά η μέρα.
Ανοιξα polsat να ακούσω τα αθλητικά νέα, δεν είμαι καλά είναι βέβαιο πλέον!
Ανοιξα polsat να ακούσω τα αθλητικά νέα, δεν είμαι καλά είναι βέβαιο πλέον!
να κλείσει με το καλό ο παίχτης και θα μάθουμε μόλις κάνει η ΠΑΕ την λίστα για την ευρώπη αν μπορεί να παίξει
πάντως τώρα διάβασα ένα σχόλιο στο sdna μακάρι να πάει ο παίχτης στο Κίεβο γιατί δεν μπορεί να παίξει με την Σάλκε
δεν πάμε καλά
πάντως τώρα διάβασα ένα σχόλιο στο sdna μακάρι να πάει ο παίχτης στο Κίεβο γιατί δεν μπορεί να παίξει με την Σάλκε
δεν πάμε καλά
και που το διάβασες εκεί τι σημαίνει; σάμπως ξέρεις ποιος το έγραψε;