Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Τοσα εκατομμύρια εχουν οι Ουκρανοί να πανε να παρουν κανεναν αλλο τωρα που ψηθηκα με τον Σάκη
Ποιο τσακάλι είναι αυτό?????Θα με ψάχνουν ''who is agios?greek reporter?''pilotos έγραψε:εντάξει πέθανα ρε μλκςςςςςςςςςςςς
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν την παλεύουμε
Ποσο μαλλον οταν μαθευτεί οτι πι μετεγγραφες τελος
τις φώτο σου, αμφιβάλλω αν τις έχουν οι πολωνοί ρεπορτερ.
Αν γίνει καμιά στραβή κι έρθει και δεν βάζει γκολ ,θα τις βγάλει πρωτοσελίδο η μετροβοθρ
Αν γίνει καμιά στραβή κι έρθει και δεν βάζει γκολ ,θα τις βγάλει πρωτοσελίδο η μετροβοθρ
Μόλις ψήθηκα με ρε γαμωτο μπαίνει η κωλο ντιναμο..έλεος...ελπιζω να μην χαλάσει,αλλα αν τον θέλουν πραγματικά μας τον πήρανε...να ξέρετε... αυτοί έχουν μποκανι και ενα Πολωνό παικταρα και τους δώσανε δανεικούς σε Αγγλία και Άντερλεχτ ....και θα πάρουν τον Ζλάταν μας.... Ουστ ...
Βασικό φορ έχουν junior moraes ...την θυμάστε την καψούρα....?? Μαζί με λουκας να τον έφερνες κ αυτόν....
Βασικό φορ έχουν junior moraes ...την θυμάστε την καψούρα....?? Μαζί με λουκας να τον έφερνες κ αυτόν....
- navigator11
για Μποκανί είχε μιλήσει κι ο Μίχελ μαζί τους, αλλά οι αλήτες πήραν μια 10αρα από την Χαλ...
Πολυ θηριο ο ψηλος. Μου θυμιζει Ιμπραιμοβιτς! Οσο ειδα απο τα βιντεο (παλια μονο ειδα) μου φανηκε πολυ παικτουρα. Τα καρφωνει με δυναμη τα γκολακια. Πανω που απογοητευτηκα, παμε να κανουμε το come back!
όταν λέει ο Μίχελ ότι το μόνο που έχει μείνει να συμφωνήσουμε είναι τα μπόνους ανά γκολ και να περάσει ιατρικά, ποιος την γ@μάει και την ντιναμο, γατάκια αργήσατε 
- ace79grpaok
Εγώ γούσταρα το ντου που έφαγαν σε όλα τα βλογκς και σοσιαλ μύδια οι αρδ που έκαναν επίθεση στον μιχελς ,η σποβακικη αλεπού έκανε δηλώσεις στην πολωνια και οχι εδώ δείγμα της "εκτίμησης " που έχει στα ντόπια αρδ.Ελπίζω να έβαλαν μυαλό αυτοί που έπρεπε και από αρδ να ξαναγίνουν δημοσιογράφοι αυτοί που πρέπει.
αν δεν τον δω να υπογράφει με στυλό στην Τούμπα και την κοτσίδα να ανεμίζει δεν πιστεύω.
Καλά εδώ φέραμε Ματέους και χάλασε... βαλτός μιχελ να βάλει τζίφρα να τελειώνουμε δώσε όσα μπόνους θελει...ας βάλει 20 γκολ να πληρωθεί...
Ρε πανω που αρχισα να ψηνομαι και εγω? Πλακα μου κανετε? Μια σφηνα για τον Ενρικε δεν υπαρχει? Για τον Σερβο βρεθηκε?