να τους ρίξουμε στα σκυλια, ή καλύτερα στην θάλασσα στα σκυλόψαρα, ή να τους περιφέρουμε αλυσοδεμένους με ξυρισμένα κεφάλια και ταμπελάκι ¨εγώ έφερα τον Ενρίκε ξεσκίστε με"axristeas έγραψε:Αν εχουν οντως να διαλεξουν αναμεσα σε καρταμπια και ενρικε και διαλεξουν ενρικε να παραιτηθουν ομαδικως
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Το κινητο του Μιχελς κανεις ? Εγω ξερω Γαλλικα,καποιος να ξερει ισπανικα να το παιξουμε δημοσιογραφοι απο τις χωρις να ρωτησουμε για τα εξτρεμ?
- GiorgosAtha
Αυτόν τον τύπο αν παίξει και καλή μπάλα... ή που θα γίνει μπίλιες με όλους... ή που θα κάτσει εδώ μέχρι τα 35.
Κουβαλάει καντάρια τρέλας... αν γίνει το 2ο από τα παραπάνω προβλεπώ να καρφώνει κάνα γκολ στον gay μέσα στο μπ*υρδέλο τους και να τρέχει γύρο γύρο με κατεβασμένο το σορτσάκι κουνώντας τα @@ του.

Κουβαλάει καντάρια τρέλας... αν γίνει το 2ο από τα παραπάνω προβλεπώ να καρφώνει κάνα γκολ στον gay μέσα στο μπ*υρδέλο τους και να τρέχει γύρο γύρο με κατεβασμένο το σορτσάκι κουνώντας τα @@ του.

Mην υπερβαλλεις και εσυ,μια κουβεντα ειπαμε.GoMaRoS έγραψε:να τους ρίξουμε στα σκυλια, ή καλύτερα στην θάλασσα στα σκυλόψαρα, ή να τους περιφέρουμε αλυσοδεμένους με ξυρισμένα κεφάλια και ταμπελάκι ¨εγώ έφερα τον Ενρίκε ξεσκίστε με"axristeas έγραψε:Αν εχουν οντως να διαλεξουν αναμεσα σε καρταμπια και ενρικε και διαλεξουν ενρικε να παραιτηθουν ομαδικως
Καλος ο ενρικε αλλα ο καρταμπια μια κλαση πανω,πως να γινει
Ιδανικα θα τους ηθελα και τους 2 καθως εχουν διαφορετικα στοιχεια ο καθενας τους
Επιτέλους ένας κανονικός σέντερ φορ !!!
Θυμάμαι το ματς της Λεγκια με τη Ντόρτμουντ κι όταν έβαλε το 2ο γκολ σκέφτηκα... εμείς δεν μπορούμε να έχουμε ένα τέτοιο σέντερ φορ; Παικταράς είναι !! Ελπίζω να είναι καλά το παιδί στην υγεία του και θα δείτε ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές !!!

Θυμάμαι το ματς της Λεγκια με τη Ντόρτμουντ κι όταν έβαλε το 2ο γκολ σκέφτηκα... εμείς δεν μπορούμε να έχουμε ένα τέτοιο σέντερ φορ; Παικταράς είναι !! Ελπίζω να είναι καλά το παιδί στην υγεία του και θα δείτε ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές !!!

Ο τύπος ναι έχει τρέλα πολύ κιόλας , μακάρι να έρθει και να πετύχει
Το οτι ψάχνουμε αριστερό εξτρεμ και αυτος παίζει δεξί ειναι ένας λόγος σοβαρός...axristeas έγραψε:Αν εχουν οντως να διαλεξουν αναμεσα σε καρταμπια και ενρικε και διαλεξουν ενρικε να παραιτηθουν ομαδικως
όλοι τους θέλουμε και τους δύο, αλλά με το πρωτάθλημα που έχουμε άγνωστο αν θα καταφέρουμε να φέρουμε τον έναν τουλάχιστονaxristeas έγραψε:Mην υπερβαλλεις και εσυ,μια κουβεντα ειπαμε.GoMaRoS έγραψε:να τους ρίξουμε στα σκυλια, ή καλύτερα στην θάλασσα στα σκυλόψαρα, ή να τους περιφέρουμε αλυσοδεμένους με ξυρισμένα κεφάλια και ταμπελάκι ¨εγώ έφερα τον Ενρίκε ξεσκίστε με"axristeas έγραψε:Αν εχουν οντως να διαλεξουν αναμεσα σε καρταμπια και ενρικε και διαλεξουν ενρικε να παραιτηθουν ομαδικως
Καλος ο ενρικε αλλα ο καρταμπια μια κλαση πανω,πως να γινει
Ιδανικα θα τους ηθελα και τους 2 καθως εχουν διαφορετικα στοιχεια ο καθενας τους
Αυτος που εγραψε για τον παιχτης της βαλενθια το καλοκαιρι ελεγε οτι παμε για μπέργκ αστο μην ασχολεισται.
- GiorgosAtha
Δεν μας κάνει... διαγώνιο θέλουμε για αντι-Gomez...MANIAKOS έγραψε:Στη γιουργκορντεν οταν επαιζε βλεπω ήταν κ πασαδόρος

Όλοι στα επίσημα...θα αδειάσει η 4....
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ ψήθηκα άσχημα...κι άμα δεν παίζει θα τον δικαιολογούμε τουλάχιστον τον παλίκαρο!!!'Αμα μου φέρεις ρε Σκόνδρα μια τέτοια στα επίσημα στα συγχωρώ όλα,μα τον Θεό..

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ ψήθηκα άσχημα...κι άμα δεν παίζει θα τον δικαιολογούμε τουλάχιστον τον παλίκαρο!!!'Αμα μου φέρεις ρε Σκόνδρα μια τέτοια στα επίσημα στα συγχωρώ όλα,μα τον Θεό..

- teo4giannitsa
- GiorgosAtha
Ρε πως το λέγανε το άλλο το "κουνέλι" με τον μ*ύν@ρο που είχαμε πάρει για τέρμα από την Πολώνια?