Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
δεν ξέρω σε ποιο topic να το γράψω και το λέω εδώ που όλα επιτρέπονται
μου αρέσει πολύ που γίνονται αναρτήσεις φωτογραφιών από όλο τον κόσμο με κασκόλ του ΠΑΟΚ
μου αρέσει πολύ που γίνονται αναρτήσεις φωτογραφιών από όλο τον κόσμο με κασκόλ του ΠΑΟΚ
στα πιο απίθανα μέρη μπορεί να δεις γραμμένα τα τέσσερα ιερά γράμματα ΠΑΟΚ . Πολλοί ζούμε μακριά από την Θεσσαλονίκη γεμίστε τον κόσμο όλο με συνθήματα
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Ήλιος με δόντια και σήμερα αλλά πραγματικά ζωοδότης, μιας και βοηθάει πολύ να λιώσουν οι πάγοι!!!!
Η Θεσσαλονίκη επανέρχεται σιγά σιγά...Χαλλλαρά ρε παιδί μου...Ξέρετε μάλλον...Σαν τις μεταγραφές μας...
Ήλιος με δόντια και σήμερα αλλά πραγματικά ζωοδότης, μιας και βοηθάει πολύ να λιώσουν οι πάγοι!!!!
Η Θεσσαλονίκη επανέρχεται σιγά σιγά...Χαλλλαρά ρε παιδί μου...Ξέρετε μάλλον...Σαν τις μεταγραφές μας...

- john4serres
Μόλις -1 σήμερα και έχουμε ανοίξει τα παράθυρα έχω κατεβάσει ταα καλοκαιρινά έχω βάλει μαγιό και περιμένω τον πατέρα μου να μου πει που έχουμε τη φουσκωτή πισίνα για να κάνω καμία βουτιά να δροσιστώ
Αρχισαν και μαζευονται τα πουλεν.
Μετα τον buffalobill4 σειρα εχουν ο Ale,ο georgedoulk2008 και ο Guitarman.
Αν εμφανιζοταν και οι guardian4,matley4 και austronaut....τι στον κοσμο.
Μετα τον buffalobill4 σειρα εχουν ο Ale,ο georgedoulk2008 και ο Guitarman.
Αν εμφανιζοταν και οι guardian4,matley4 και austronaut....τι στον κοσμο.
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέτριος είναι ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ. Το χιούμορ του ενίοτε είναι υποφερτό (οριακά).grg80 έγραψε:Αν ακουει καποιος μοντ.
Καντε ενα χολοφφε'ι'μ των ποστς του ΜΑΝΙΑΚΟΥ ρε σεις. Δεν υπαρχει ,ειναι σκετη απολαυση ο τυπος. Και μετα πουληστε το!
να μεταφερθει στα Ανεκδοτα παρακαλω
- Lacedaemonian
Καλημερα απ τη βροχερη Σπαρτη
ΥΓ Τι π...κρυο εχετε εκει στη Θεσσαλονικη
Ξεπαγιασα λαιμαι την προηγουμενη εβδομαδα επανω
ΥΓ Τι π...κρυο εχετε εκει στη Θεσσαλονικη

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Με φωναξε κανεις;
Εδώ είμαι Παπά, παρακολουθώ αλλά δεν γράφω.
Είμαι φρανκαρνεσικός και περιμένω να διώξουν τον μυρωδιά τον Μιχελ για να αρχίσω να ασχολούμε ξανά με τον ΠΑΟΚ
Είμαι φρανκαρνεσικός και περιμένω να διώξουν τον μυρωδιά τον Μιχελ για να αρχίσω να ασχολούμε ξανά με τον ΠΑΟΚ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Λιώσανε οι πάγοι στην πόλη του Π.Α.Ο.Κ., έρχονται κι οι μεταγραφές, πρώτα ο Θεός...
Λιώσανε οι πάγοι στην πόλη του Π.Α.Ο.Κ., έρχονται κι οι μεταγραφές, πρώτα ο Θεός...
Που είσαι ρε, σαν τα χιόνια.georgedoulk2008 έγραψε:Με φωναξε κανεις;
- john4serres