σου κλεψανε το λαπτοπ?
περιεργως ενθουσιασμενος
thanos-xanthi έγραψε:ace αδερφε εισαι καλα?
σου κλεψανε το λαπτοπ?![]()
περιεργως ενθουσιασμενος
Ειπα να το παιξω λαρτζ και να κρατησω και μια πισινη!navigator11 έγραψε:Gospi έγραψε:Παντως μερικοι που δηλωνουν ΠΑΟΚ ειναι πολυ ντουγανια...
γραφει ο αλλος σχολιο στο φμπ " καλα ρε τραυματια παιχτη θα φερετε?τρελα μας πουλατε εκει στην παε!"
Ωρες ωρες ειμαι πεπεισμενος πως εχουμε τους αρδ που μας ταιριαζουν!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν λες ώρες ώρες;![]()
![]()
Εγώ εδώ και καιρό έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουμε και ελαφρώς καλύτερους αυτών που κανονικά θα μας άξιζαν!
Ολα αυτα τα χρονια βελτιωνε τις αδυναμιες του ενω ο Κλαους εμενε στασιμος.Τι δεν καταλαβαινεις?analog έγραψε:"Τα επόμενα χρόνια, βρήκαν τον Πρίγιοβιτς να αλλάζει ομάδες σαν τα... πουκάμισα, καθώς αγωνίστηκε σε Ντέρμπι Κάουντι, Γέοβιλ (4 συμ. 0 γκολ), Νορθάμπτον (10 συμ, 2 γκολ), Σιόν (46 συμ. 7 γκολ), Λοζάνη (12 συμ, 1 γκολ), Τρόμσο (37 συμ, 10 γκολ), Τζουγκάρντεν (30 συμ. 10 γκολ) και στην τούρκικη Μπόλουσπορ (31 συμ, 16 γκολ), από την οποία τον απέκτησε η Λέγκια Βαρσοβίας τον Απρίλιο του 2015."
Συγνώμη αλλά είναι αυτό βιογραφικό για βασικό φορ στον ΠΑΟΚ ? (επί Σαββίδη?)
Για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μετά την Τρόμσο πάει στην ..(!) Τζουγκάρντεν δηλαδή Σουηδία δηλαδή ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα θα δώσουμε δύο χαρτιά ???
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ισχύει..
ace79grpaok έγραψε:ΔΕΝ τρολαρω παικταρα ειναι ο τυπος ,επιτελους ενα τανκ στην περιοχη μας
Μαζύ σου είμαστε ολοιAsimos έγραψε:Πιλότε, την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού δεν το κατάλαβα αλλά αυτήν, του Ιανουαρίου, έχοντας Ιβιτς - Μίχελ στα decks μπορώ να ασχοληθώ με το ξεμπρόστιασμα και τα ξευτιλίκια των ΑΡΔ μας ήσυχος, γιατί αυτή την περίοδο που θα έπρεπε οι χαμούρες να είναι 24 ώρες το 24ωρο στο πόδι και να ξέρουν τι γίνεται στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΟΚ ανά δευτερόλεπτο, περιμένουν να στραβώσει κάτι για να κράξουν, να ακυρώσουν, να αμαυρώσουν.
Δεν θα το επιτρέψω, όσο μπορώ θα είμαι εκεί να τους κοπανάω μέχρι να αλλάξουν δουλειά. Ή μυαλά.
Πλάκα πλάκα ισχύει.. :joshua έγραψε: Ολα αυτα τα χρονια βελτιωνε τις αδυναμιες του ενω ο Κλαους εμενε στασιμος.Τι δεν καταλαβαινεις?