Δεν αντιλαμβανομαι την διαθεση σου να το μετατρεψεις σε προσωπικο το ζητημα. Ο πρωτος πληθυντικος συνηθιζεται κατα κορον στον γραπτο λογο των οπαδων. Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι μ αυτην την αναφορα σε συμπεριλαμβανω με το στανιο τοτε εισαι πολυ ευθικτος αγαπητε.Sick Bastard έγραψε:Δεν πειράζει αυτά έχουν οι μεγάλες ομάδες, αυστηρότητα στην κριτική γιατί υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις.Gospi έγραψε:Οπως εγραφαν και του Ολσεν και τον φαγαμε μεσα σε ενα εξαμηνο και φετος κανει παπαδες...
Προφανως δεν δινουμε χρονο προσαρμογης σε κανεναν και δεν αναγνωριζουμε καμια ιδιαιτερη δυσκολια σε καμμια θεση...
Βεβαια στην δουλεια μας θελουμε να μας αναγνωριζεται το ανθρωπινο ακουσιο λαθος και να μας δινεται και δευτερη ευκαιρια...
πολυ αυστηροι ειμαστε νομιζω...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν τον έφαγα τον Όλσεν, δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρώτος πληθυντικός.
Επιπρόσθετα ο Μπρίκιτς είναι πολύ πιο έμπειρος κι όχι ο Όλσεν, ούτε ΑΜΕΑ δεν τρώει αυτό που αρπάζει στη βαζελοφωλιά. Και βγαίνει και λέει μετά ότι δεν έβλεπε κιόλας.
Αντίο σας κύριε και σας ευχαριστούμε πολύ.
Οι μεγαλες ομαδες κρινουν τους παιχτες απο την δυνατοτητα τους να εξελιχθουν και να βελτιωθουν και οχι απο τα λαθη τους. Ο Γλυκος μ αυτο το σκεπτικο επρεπε τωρα να παιζει στα τρικαλα, αλλα φετος ειναι ο καλυτερος τερματας του πρωταθληματος.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk