Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
προσωπικά έχω φάει σκάλωμα με Μουκάντζο για την θέση του φορ, πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση φυσικά, έχει γραφτεί από αρχές Δεκεμβρίου και μάλιστα ότι του είχαμε κάνει πρόταση και το καλοκαίρι που μας πέρασε
[youtube]R7Gg7CnKmpE[/youtube]
[youtube]R7Gg7CnKmpE[/youtube]
- hasio_john
Κωστάρα, μπράβο και από μένα φίλε.
Ποιότητα ΠΑΟΚμανια και τα μυαλά στα κάγκελα!
Άντε ρε μάγκες να έρθουν όσοι είναι να έρθουν και να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ που γουστάρουμε.
Να σταματήσουμε και την μίρλα και τις διχόνοιες και να μπαίνουμε εδώ να τα λέμε με άλλο αέρα και διάθεση!
Ποιότητα ΠΑΟΚμανια και τα μυαλά στα κάγκελα!
Άντε ρε μάγκες να έρθουν όσοι είναι να έρθουν και να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ που γουστάρουμε.
Να σταματήσουμε και την μίρλα και τις διχόνοιες και να μπαίνουμε εδώ να τα λέμε με άλλο αέρα και διάθεση!
Ο μουκαντζο ειναι αρχηγός στην εθνικη και αν ερθει θα ειναι αρχές Φλεβάρη..αλλα χαλάλι ...
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια του forum για την πρωτοβουλια να κανουν ρεπορταζ για την επαληθευση της φημης για τον Βραζιλιανο και στον Κωστα που επιμεληθηκε το θεμα.
Στα π@π@ρια μου η αποκλειστικοτητα και αν βγηκε λιγο πριν η μετα. Το θεμα ειναι πως ΟΛΟΙ οι αρδ ειναι υποπτοι στα ματια μου (οι ιδιοι φροντισαν γι αυτο) πως ακομα και το πιο απλο θεμα μπορει να το παραποιησουν ειτε με σαλτσες ειτε με δολο. Διαβαζοντας τις 5 κουβεντες που ειπωθηκαν στο paokmania ειμαι σιγουρος πως διαβαζω την αληθεια και αυτο ειναι πολυτιμο. Ευχομαι να μπορεσετε να εχετε συνεχεια. Συγχαρητηρια.

Στα π@π@ρια μου η αποκλειστικοτητα και αν βγηκε λιγο πριν η μετα. Το θεμα ειναι πως ΟΛΟΙ οι αρδ ειναι υποπτοι στα ματια μου (οι ιδιοι φροντισαν γι αυτο) πως ακομα και το πιο απλο θεμα μπορει να το παραποιησουν ειτε με σαλτσες ειτε με δολο. Διαβαζοντας τις 5 κουβεντες που ειπωθηκαν στο paokmania ειμαι σιγουρος πως διαβαζω την αληθεια και αυτο ειναι πολυτιμο. Ευχομαι να μπορεσετε να εχετε συνεχεια. Συγχαρητηρια.
Ενρίκε με 2 γκολ και 1 ασσιστ σε αγώνα κυπέλου απέναντι στην Λοριαν και πολλές φάσεις από το παιχνίδι
[youtube]RdyfbpgFKL4[/youtube]
[youtube]RdyfbpgFKL4[/youtube]
- Valhallian
Καταρχήν συγχαρητήρια κι από μένα σε όλα τα παιδία και στον Κώστα . Ο Μουκάντζο ας έρθει και .... του χρόνου.
Πολύ καλή περίπτωση
σχιστοματη ξανθο Ποντιο θελω..MANIAKOS έγραψε:Κ εναν λευκό νοτιαφρικανο η μαυρο Ιάπωνα μετα
....και καλότυχο να'ναι το παλικάρι.....barlow4 έγραψε:για τον παικτη δεν εχω γνωμη οπως γενικα δεν εχω ιδιαιτερη γνωμη για παικτες.ως τωρα εχουμε δει ωραια πραγματα απο παικτες που δεν το περιμενα.οποτε καλυτερα να μη μιλαμε.φιλοδοξος να ειναι κ ωριμος.
- Kostas_Peraia4
Κλεινουμε Ουαρντα γραφει η μετροσπορτ.Μακαρι θα πω εγω.Τρελη καψουρα ο Αιγυπτιος.Ξερει τονους μπαλα.Πριν μερικους μηνες ειχε ακουστει πως θα πηγαινε στην Βαλενθια.
- Valhallian
o ουαρντα εχει ενα γκολ λιγοτερο απο τν ανσαριφαρντ κ ο ενας ειναι φορ κ ο αλλος εξτρεμ μαλιστα..
- loukas karadimos
2 πραματα για ενρικε.
πρωτος παικτης που δεν εχει κλασσικο βιντεο με κακη μουσικη και κομμενα στιγμυοτυπα κακο μαρκετινγ γενικα φτηνου εντυπωσιασμου και βρισκεις μονο εκτεταμενα highlight
αν ερθει την αγαπημενη κομπινα της ομαδας του Σαντος με το ψηλο στοπερ να τραβαει παιχτη στο πισω δοκαρι και τον κοντο με το καλο κεφαλι να βγαινει στο πρωτο στα στημενα θα την βλεπουμε καθε κυριακη
πρωτος παικτης που δεν εχει κλασσικο βιντεο με κακη μουσικη και κομμενα στιγμυοτυπα κακο μαρκετινγ γενικα φτηνου εντυπωσιασμου και βρισκεις μονο εκτεταμενα highlight
αν ερθει την αγαπημενη κομπινα της ομαδας του Σαντος με το ψηλο στοπερ να τραβαει παιχτη στο πισω δοκαρι και τον κοντο με το καλο κεφαλι να βγαινει στο πρωτο στα στημενα θα την βλεπουμε καθε κυριακη