Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από barlow4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Αυτο που εμενα με ''φτιαχνει'' πολυ στον παικτη ειναι οτι επαιξε Γαλλια.Στη Γαλλια δεν υπαρχει παικτης που να μην εχει τακτικη παιδεια.Αυτο για μενα ειναι πολυ σημαντικοτερο απο τα γκολ και τις ασσιστ.Το ειχα καταγαψει κι ολας στο αποχαιρετιστηριο αρθρο μου για τον Γκαρι.Γι'αυτο και δηλωνω ξεκαθαρα οτι τον προτιμαω απο παικτες στυλ Στοχ
μπραβο κωστα σου ευχομαι επιτυχιες και να μην το παρεις επανω σου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παίχτες με τακτική παιδεία έχουμε όμως ρε παιδιά ουκ ολίγους πλέον...
Παίχτη με προσωπικότητα και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θαρρώ ότι λέγαμε-ψάχναμε έως εχθές όλοι μας...
Για τον φορ λέγαμε πάνω κάτω συμμετοχικότητα, ατομική ενέργεια και παστέλωμα και για τον αντικαταστάτη του Γκάρι, ταχύτητα, εκρηκτικότητα, μπούκα, δυνατά-εύστοχα σουτ και καλή πάσα-σέντρα για τάισμα του φορ!

Τέσπα, αν είναι επιλογή των Βλάντο-Μίχελ, εμάς "μας περισσεύει"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 13 Ιαν 2017, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

για τον παικτη δεν εχω γνωμη οπως γενικα δεν εχω ιδιαιτερη γνωμη για παικτες.ως τωρα εχουμε δει ωραια πραγματα απο παικτες που δεν το περιμενα.οποτε καλυτερα να μη μιλαμε.φιλοδοξος να ειναι κ ωριμος.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ήδη έχει οργανώσει BBQ για την γειτονιά, τι εννοείς μη το πάρει πάνω του; Και 40 κιλά κρέατα τι θα τα κάνει;
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ομαδικός και γρήγορος, με πολύ καλό πόδι και στα στημένα και σε μακρινό σουτ, αν έρθει θα μας αρέσει πολύ. Με το φορ όμως τι γίνεται;; Θέλουμε παίχτη που να το έχει μέσα στο κουτάκι
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Καλα ρε σ'αυτο το post μου βρηκες να με συγχαρεις? :lol: :lol: :lol:

Οπως και να εχει σ'ευχαριστω πολυ barlow καθως και ολους τους υπολοιπους.Να ειστε πραγματικα καλα.Ειδικα οταν το κανεις αφιλοκερδως,καταλαβαινεις οτι η μεγαλυτερη ευχαριστηση και το μεγαλυτερο παρασημο,είναι η αναγνωριση του κοσμου.

Γι'αυτο θα ηθελα να ευχαριστησω κι εγω απο την πλευρα μου εσας,οπως και ολοκληρη admin team του paokmania,που μου εδωσε το βημα.

Να ειστε ολοι καλα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

pgetsos έγραψε:Ήδη έχει οργανώσει BBQ για την γειτονιά, τι εννοείς μη το πάρει πάνω του; Και 40 κιλά κρέατα τι θα τα κάνει;
ας τα φερει εδω να τα φυλαξω :twisted:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Kostas_Peraia4 έγραψε: Γι'αυτο θα ηθελα να ευχαριστησω κι εγω απο την πλευρα μου εσας,οπως και ολοκληρη admin team του paokmania,που μου εδωσε το βημα.

Να ειστε ολοι καλα.
Ο κόσμος ξεκινάει: "Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου που με στήριξε..."
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Καλα ρε σ'αυτο το post μου βρηκες να με συγχαρεις? :lol: :lol: :lol:

Οπως και να εχει σ'ευχαριστω πολυ barlow καθως και ολους τους υπολοιπους.Να ειστε πραγματικα καλα.Ειδικα οταν το κανεις αφιλοκερδως,καταλαβαινεις οτι η μεγαλυτερη ευχαριστηση και το μεγαλυτερο παρασημο,είναι η αναγνωριση του κοσμου.

Γι'αυτο θα ηθελα να ευχαριστησω κι εγω απο την πλευρα μου εσας,οπως και ολοκληρη admin team του paokmania,που μου εδωσε το βημα.

Να ειστε ολοι καλα.
να σου κανω παραθεση κ σ'αυτο να μην παραπονιεσαι.φροντισε αν σου ξανακατσει να το κανεις με τροπο αφελη.μην ταυτιστεις με το ινσαηντ ινφορμεσιο.καηκες.
δεν ξερω κιολας.εισαι δημοσιογραφοες?η ισορροπια ειναι λεπτη.δε σε φοβαμαι αλλα εχε το νου σου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Οφ τοπικ...εκεί στην Κίνα έχουν λαλήσει ...δώσανε για έναν ανύπαρκτο κινέζο ...ο κιτσιου 2 επίπεδα πάνω 22,5 εκ ευρώ.....
http://www.transfermarkt.de/chengdong-z ... ler/138655
Τα λεφτά χάνουν το νόημα τους....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

GoMaRoS έγραψε:ομαδικός και γρήγορος, με πολύ καλό πόδι και στα στημένα και σε μακρινό σουτ, αν έρθει θα μας αρέσει πολύ. Με το φορ όμως τι γίνεται;; Θέλουμε παίχτη που να το έχει μέσα στο κουτάκι
εγω πιστευω οτι οπως ειναι τωρα η ομαδα ο ιβιτς θελει ενα σεντερ φορ εξω απο το κουτι. να κανει τα παντα δηλαδη στη ροη του παιχνιδιου και ας μην παινρει κεφαλιες και ας μη βαζει πλατη και ας μην κονταροχτυπιεται με τα αντιπαλα σεντερ μπακ.

το ποδοσφαιρο που παιζουμε ειναι ως επι το πληστον κατοχης οποτε θα προτιμησει εναν false9 απο εναν target man.γνωμη μου παντα

κωστα μπραβο και απο μενα και συμφωνω στο οτι οταν παρεχεις τις υπηρεσιως σου αφιλοκερδως η αναγνωριση μετραει και ως εκ τουτου καλο ειναι να εκδηλωνεται
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Καλος παικτης φαινεται,εννοειται αν κλεισει θα τον δουμε ζωντανα για πιο σωστη αποψη.Ωραιος Κωστα,ευχαριστω οσους μας ενημερωνουν,πλεον μονο απο το φορουμ,να ηρεμησουμε απο τους "αλλους".
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Παιδιά εάν οι παίκτες που θα έρθουν είναι επιλογές σκάουτινγκ και Ίβιτς Μίχελ μην ανησυχείτε... Εάν είναι επιλογές Γιώργου τότε να ανησυχούμε....(βλέπε τιάμ). Από εκεί και πέρα ο σείχης ο λευκός νέγρος και Μουκαντζουπ τζουπ τζουπ μου άρεσαν στα βίντεο. Και παίκτες που ακολουθούν τακτική μου αρέσουν... Μάτος Κάμπος Κάνιας Βαρέλα Τσίμιροτ Κρέσπο ροντρίγκεζ... Και ξέρουμε ότι στην Γαλλία οι παίκτες έχουν τακτική παιδεία.... Θυμηθείται το παλτό και γυρολόγο από τα αζήτητα της γαλλίας Σορλέν.... Παρότι τότε έπαιζαν πολύ καλοί παίκτες στην σουπαλίγδα ξεχώριζε για την πιότητά του μέσα σε πέντε λεπτά. Έπαιζαν τότε εστογιανόφ ρεκόμπα σισέ λέτο στα καλά του ο υδραυλικός και αρκετοί άλλοι παιχταράδες.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εδω μπορειτε να δειτε και στιγμιοτυπα απο το φετινο Rennes-Lorient για το league cup.Σ'αυτο το ματς ο Ενρικε καρφωσε 2 γκολακια και εδωσε και μια ασσιστ

http://www.stade-rennais-online.com/+Co ... ideo+.html

Κι εδω το Rennes-Guingamp 1-0 που μοιρασε τη μοναδικη του ασσιστ στο πρωταθλημα

[youtube]mEAS-NjJS0A[/youtube]
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πηγα για μπιριμπα το απογευμα,μολις γυρισα και τσουπ 40 σελιδες και βαλε.
Βλεπω μεταγραφη στα σκαρια Βραζιλιανου,που απο οτι ειδα στα βιδεο φαινεται
καλος χειριστης της μπαλας.
Για πεστε γνωμες καλος φαινεται,παιζει και τα 2 ποδια απο οτι ειδα,αλλα μαλλον
το δεξι πιο πολυ το εχει μαλλον.
Και μενα λογω Γαλλιας που επαιζε,μου δειχνει τακτικα καλος,θα δειξει βεβαια στο
γηπεδο καλυτερα.
Απο τιμη εκινησης ποσο κανει για πεστε περισσοτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”