20/12 16:45 πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ναι αυτο μας πείραξε........

το οτι το ονομα ιιτς δεν ακούστηκε στο δευτερο μερος και οτι ο μπακαγιοκο τρωει παγκο δεν μας πείραξε.....

την τρελα μου μεσα ρε......ρε με τις σερες ρε ειναι δυνατόν??????
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

Καλά ρε σεις είμαστε σοβαροί???

2 λεπτά καθυστέριση αντί για 4?????

Αν γινόταν κάτι παρόμοιο στον Θρασύβουλα απλά ΔΕΝ θε κερδίζαμε!!

όσο για το τελευταίο offside του Παντελή ΜΟΝΟ στη φαντασία του επόπτη υπήρχε!!!

ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ????

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΔΑΝΕ!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ναι ρε φιλε ο διαιτητής εφτεγε.....ρε πατε καλα??????
μας επαιζαν οι σερες πλακα μας κανετε??
chrissie

Δημοσίευση από chrissie »

Aπαραδεκτη εμφανιση κ η ισοπαλια πολυ μας ηταν!!!!Πολυ χαλαρα το πηραμε το ματς ,μου φαινεται τα λογια του Σαντος απο το ενα μπηκαν κ απο το αλλο βγηκαν!!!!Συνεχιζουμε..

ΥΓ Ο διαιτητης φοβαται μη του πηδιεται η γυναικα κ το εληξε μπαμ μπαμ ,'η ειχε μπριζολες στο φουρνο????
Άβαταρ μέλους
mitsnik4

Δημοσίευση από mitsnik4 »

Mh paramu8iazeste paidia.. mexri ekei mporoume gia fetos. twra proexoun alla. eimaste akoma sthn arxh. :x
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ο μπαλαφας οπως παντα τα ιδια σκατα

Αμα δεν ηταν και ο Μπαλαφας να τρεξει λιγο θα τρωγαμε 5 γκολ γιατι ο Βερον σημερα περπατουσε..Δεν πειραζει..
Ηρεμια..Η ομαδα επαιξε ασχημα..Καθε ομαδα μπορει να παιξει τραγικα..
Παμε στο επομενο..Τζαμπα γκρινια μην αρχισει..
dion4

Δημοσίευση από dion4 »

χαλια μαυρα.αντε βρε κωνσταντινηδη αγορι μου με τα νευρα μας παιζεις
Άβαταρ μέλους
Sahib
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sahib »

ela re gamoto apo tin teleutea omada tou protathlimatos tzampa tzampa tha ftaname ena ponto ton gauro
Pablito

Πισωγυρισμα

Δημοσίευση από Pablito »

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφάνιση απο την ομαδα παλι καλα που δε χασαμε..Εβλεπα το ματς και δν πιστευα στα ματια μου..Αντε καλη χρονια
xrhstos4

Δημοσίευση από xrhstos4 »

SHREK έγραψε:ΜΠΑΛΑΦΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ

Επί 70 λεπτά έπαιζα χωρίς κέντρο,ο χάλκιας στον κόσμο του,ο σνάουντρερ αλώνιζε στον κάμπο, ο κοενσιασάο πολύ μόνος, ήτανε μια από της πιο άσχημες εμφάνισης γεια φέτος ακόμα είμαι μες στα νεύρα.

ΜΠΑΛΑΦΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ

ελα ρε φιλε τωρα που σου φταει ο μπαλαφας... ολη η ομαδα ηταν χαλια σημερα εκτοσ κοντρερας και μπακαγιοκο ο οπιοοσ επρεπε να μπει βασικοσ... ο μπαλαφας ηταν ανωτερος τοθ μεσου ορου σημερα,και γενικα καλος... απο την αρχη μπηκαμε χωρισ αυτοπεποιθηση. πανω απ ολα η αυξηση αδερφια!
:?
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Όσοι είναι πολύ νευριασμένοι (δικαιολογημένα) ας ηρεμήσουν πρώτα. Μια κακή εμφάνιση από όλους (δεν μπορώ να βρω διακριθέντα.. μόνο ο Μπαλάφας μου έχεται στο μυαλό... έπαιξε στα στάνταρ του..).. Δεν γίναμε υπερομάδα, ούτε είμαστε για πέταμα. Ας ηρεμήσουμε στις διακοπές και ξαναρχίζουμε με τον ΟΦΗ στις 4/1. Μια κακή εμφάνιση όλης της ομάδας είναι σπάνιο και νομίζω υπάρχει ένα θετικό που δεν χάσαμε. Πέρυσι θα χάναμε σίγουρα και άνετα.. Πήρες ένα βαθμό στη χειρότερη εμφάνισή σου με μια παθιασμένη ομάδα και νέο προπονητη. Πιο πολύ ήμουν νευριασμένος με την γκέλα στην Τούμπα με την Τρίπολη. Θα γίνουν κινήσεις από την ΠΑΕ για ενίσχυση. Ίσως σήμερα να φάνηκε η απουσία ενός πολύ καλού δημιουργικού μέσου (δυστυχώς ο Ίβιτς σε ένα ολόκληρο γύρο δεν βοήθησε όσο περιμέναμε)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

καλυτερα να κλειδωθει για κανα 2ωρο το τοπικ γιατι λογω νευρων γραφουμε ολοι βλακειες..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Συμφωνω με Ιοανμιτσ
Άβαταρ μέλους
dimi328

Δημοσίευση από dimi328 »

Εγω παλι γιατι πιστευω οτι ηταν φτιαχτο το ματς?
κανενας απο τους παικτες μας δεν πηγαινε πανω στην μπαλα
και οι περισοτερες πασες ηταν σε αντιπαλους.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο ΠΑΟΚ σημερα ηταν ο εφιαλτης ολου του ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ λαου ελπιζω να μην ξαναδουμε τετοια εμφανιση...η ομαδα ειχε φυγει ηδη διακοπες και σε αυτο αδερφια φταιμε και εμεισ που περισσοτερο για μεταγραφες μιλουσαμε παρα κοιτουσαμε το ματσακι...η σημερινη ομαδα εκανε τον μπαλαφα να φανει ο αρχοντας του γηπεδου φανταστειτε ποσο τραγικοι ηταν οι αλλοι...ποιον να σχολιασω??ο μαρκαντωνης καθε φορα που ακουμπουσε τη μπαλα εκλεινα τα ματια μοθ πραγματικα...ο δαρλας τραγικοτατος...ο χαλκιας καμια συνεννοηση με την αμυνα...ο σερτζιο επρεπε να μπει αλλαγη ο παντελος και να αναφερει ο εκφωνητης οτι αλλαζει πτερυγα για να καταλαβω οτι επαιζε...βερον σκια του εαυτου του...τι να πω και μεταξυ μας κουτουλόυσαμε...ελπιζω να μν ξαναδουμε τετοια εικονα...συνεχιζουμε δυναμικα στο δευτερο γυρο...καλες γιορτες...

ΥΓ:ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”