Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε:Ζηταω παντως συγνωμη απο το φορουμ για τον αρνητισμο μου που τοσο ενοχλει και παω να πνιξω μονος μου τον καημο στο ρακομελο,προσπαθωντας να καταλαβω με ποιον τροπο θα παρουμε τιτλο...
Εγώ επειδή σχολίασα σχετικά λέω να μην πας για ρακόμελα, αναβάζουν και τη γ-GT,

αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι απάντηση δινετε σε αυτά τα απλά ερωτήματα που τέθηκαν, ο καλύτερός μας παίκτης που ανέφερες με τι βιογραφικό ήρθε; αυτό το απλό πες μου μόνο και το μπορεί να σημαίνει. Γιατί ρε γαμώτο βάζω τη λογική μου να σκεφθεί αυτό το απλό αλλά δεν καταλαβαλινω την προσέγγισή σας...που έχει μια βεβαιότητα πλήρως αναιτιολόγητη..

Άντε εβίβα στον ΠΑΟΚ μας..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Gospi έγραψε:Γουσταρω που παιζει παθιασμενα, δειχνει παιχτης με πεισμα και προσωπικοτητα!
Κατα τα αλλα ταχυς φαινεται και με καλες μεταβιβασεις και με τα δυο ποδια. Και πασες και σεντρες...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε άμα έχει καλή πάσα και σέντρα και με τα δύο πόδια, τότε παίζει να μην χρειαστούμε και extra φορ... :?
Θα ταΐζει σωστά τον Κλάους επιτέλους και θα τον αναστήσει για να βάλει καμιά 10αριά γκολ στον 2ο γύρο... :roll:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ρε παιδιά πρέπει να κοιτάμε και λίγο το επίπεδο και τους αντιπαλους που παίζει ο κάθε παίκτης και όχι μόνο τα στατιστικά σαν απλούς αριθμούς. Μπορεί για παράδειγμα τα 3-4 γκολ το χρόνο να μην είναι σπουδαίο επιτευγμα αλλά τα έβαλε στην Α΄Γαλλίας. Στην τελευταία του χρονιά στην Ελβετία για παράδειγμα είχε στα επίσημα παιχνίδια 11 τέρματα και 5 ασιστ. Ενδεχομένως σε ένα καωτερο πρωταθλημα να έβαζε πολλά περισσότερα. Και ο Μακ στην Μπουντεσλίγκα δεν είχε ικανοποιητικούς αριθμούς αλλά εδω έβαλε περυσι 20 γκολάκια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως υποτίθεται οτι θελουμε παιξτες με σκαουτιγκ κλπ
Ε κατι τέτοιους μπορεις να φέρεις με τα ποσα που λογικα δίνουμε έως 1-1,5 σε ομαδα
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Από τα βιντεάκια του Κώστα, με εντυπωσίασε η ταχύτητά του με τη μπάλα στα πόδια. Επίσης έχει και την κεφαλιά, καλό κοντρόλ και καλή σέντρα και φαίνεται καλός αμυντικά. Στα αρνητικά, με φάνηκε λίγο εγωιστής στην τελική. Δεν φαίνεται να τριπλάρει, αλλά ούτε ο Γκουερίνο (αν και Βραζιλιάνος) τρίπλαρε.

Στο χορτάρι λοιπόν αν έρθει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μην κρινεται με το αν ενας παικτης εχει νουμερα σε τοπ 4 πρωταθλημα.... αν ειχε νουμερα εκει δεν θα ερχοταν εδω με τιποτα... το θεμα ειναι τα στοιχεια του.. μεχρι τωρα ,ασχετα με το τι νομιζει ο καθενας ,απο τις μεταγραφες καμια δεν ειναι αποτυχημενη ... και ολοι οι παικτες εχουν καλα στοιχεια... αρα ελπιζω και σε αυτην την επιλογη ο μιχελ κ ο βλαντο να πεσουν μεσα... καμια ομαδα δεν χτιστηκε σε 1 μεταγραφικη περιοδο ,θεωρω πως αν συνεχισουμε ετσι την ενισχηση ,το καλοκαιρι θα ειμαστε ετοιμοι...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Ζηταω παντως συγνωμη απο το φορουμ για τον αρνητισμο μου που τοσο ενοχλει και παω να πνιξω μονος μου τον καημο στο ρακομελο,προσπαθωντας να καταλαβω με ποιον τροπο θα παρουμε τιτλο...

Δεν υπάρχεις ρε φουστη. :lol:
Γι'αυτό σε πάω με χίλια πάντως .
Πάω και εγω να δω λίγο Μίλαν και τα λέμε σε λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 12 Ιαν 2017, 22:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:Για τον Τζαλμα γραφεται πλεον κατα κορον πως ηταν γνωστο το προβλημα του στο γκολ καθως σε ολη την καριερα του εβαζε 6-7 μεσο ορο καθε χρονια και σε μια ομαδα που εχει τεραστιο προβλημα σε αυτο το θεμα τα 8 σε 80 παιχνιδια του βραζιλιανου μας φαινονται τωρα οκ...
καλα κι αυτο με το τζαλμα εχει παραγινει. ναι οκ εχει δυσκοιλιοτητα στο σκοραρισμα. απο την αλλη αν σου ελεγα οτι ο στοχ ειναι εξισου μην πω και παραπανω δυσκοιλιος δεν θα με ελγες τρελο? εχοντας παιξει σε ιδια πανω κατω πρωταθληματα με τον στοχ μαλιστα να εχει και κανα δυο χρονια στους αμπαλους τους αραβες και παιζοντας σε ομαδες καλυτερες του τζαλμα που πιο ευκολα σκοραρεις ο μεν στοχ εχει 249 ματς 47 γκολ 40 ασιστ, ο δε τζαλμα 261 ματς 49 γκολ 53 ασιστ.

δεν ειναι απαραιτητως για σενα το ποστ, απλα ειδα για το τζαλμα και το θυμηθηκα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

είναι σίγουρα βραζιλιάνος?
μη μας βγει τπτ Κοζανίτης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γενικα πι προσδοκίες χαλάνε το κλίμα

Πχ μακ γκαρι ήρθαν με χειρότερους οιωνούς

Οντως μπορει να μη βγει κ προσωπικότητα δεν τον λες στη θεωρία
Αλλα σε τετοια ηλικια αν ψάχνεις κ ταχυδύναμης γκολ κ προσωπικότητα πληρώνεις παραπανω απο όσο πήραμε γκαρι σε έτοιμο παικτη

Έδω θετικά τον βλεπω ειδικα αν ερθει κ ο τριχωτός επένδυση
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

όταν ήρθε ο γκάρυ και ο ζάιρο αρχικά οι περισσότεροι πίστευαν ότι αυτός που θα προσφέρει περισσότερα θα είναι ο ζάιρο,καθώς φαινόταν πιο έτοιμος παίχτης
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

gergeo4 έγραψε:2 εξτρεμ θα παρουμε.ο βραζιλιανος ειναι ο αντι-τιαμ ;)

λινκ, πληροφορια? αντε με τον καθενα εδω μεσα... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

goran 64 έγραψε:
Gospi έγραψε:Γουσταρω που παιζει παθιασμενα, δειχνει παιχτης με πεισμα και προσωπικοτητα!
Κατα τα αλλα ταχυς φαινεται και με καλες μεταβιβασεις και με τα δυο ποδια. Και πασες και σεντρες...

Ε άμα έχει καλή πάσα και σέντρα και με τα δύο πόδια, τότε παίζει να μην χρειαστούμε και extra φορ... :?
Θα ταΐζει σωστά τον Κλάους επιτέλους και θα τον αναστήσει για να βάλει καμιά 10αριά γκολ στον 2ο γύρο... :roll:
Ναι γτ δεν πηρε μπαλες φετος ο Κλαους!αχαχαχαααα
τωρα σωθηκαμε!
Μακαρι να φταιγαν τα εξτρεμ για τον Κλαους...

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κώστα περιμένω το αναλυτικό άρθρο σου
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

εγω παντως δεν βλέπω οτι δεν τριπλαρει...μακαρι να ερθει :pano:
Κλειδωμένο