Μην αγχωνομαστε ρε συ, βγηκαν τοσες ανακοινωσεις ασπιδα απο τους συνδεσμους για τον οργανισμο ΠΑΟΚ... oh waitgoran 64 έγραψε:Ο Σλοβάκος είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Π.Α.Ο.Κ. κι έχει κάνει τέλειο ντουέτο με τον Βλάντο, να το ξέρετε...
Αν φαγωθεί κι αυτός θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας...&
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
-
Dimg4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ίσως επειδή τους τρώμε στην μάπα εδώ να τους θεωρώ χειρότερους, αλλά αυτή η μποχα στον αέρα τής αθλητικής Θεσσαλονίκης δεν υποφέρετε .... Και δεν με αρέσει επειδή αγαπάω τον ΠΑΟΚ και την πόλη....barlow4 έγραψε:δε θεωρω οτι ειναι χειροτεροι εορπτολ.στη χαβουζα πιστευω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα ατομα.η θεσσαλονικη ειναι χωριο.ολοι ξερουν τους παντες απο εξω κ ανακατωτα.το προβλημα ειναι οτι εδω ειναι τελειως ασυδωτοι.εκει κατω τα μμε ειναι ισχυρα και οπου πανε παιρνοουν γραμμη απο τους ιδιοκτητες που ειναι αλληλοεξαρτωμενοι.
εδω κανουν κουμαντο οποιοι δωσουν κανενα φραγκακι.απο μανατζαρεους μεχρι παραγοντες απο οποιαδηποτε ομαδα.
ολοι τρωνε μονο απο τον ΠΑΟΚ γιατι μονο ο ΠΑΟΚ πουλαει και λενε αυτα που βολευει τους ανταγωνιστες του γιατι ο ΠΑΟΚ ειδικα επι σαββιδη δε δειχνει κανενα ενδιαφερον για την επιβιωση τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 12 Ιαν 2017, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Από τα βίντεο όχι και κάτι το πολύ ίδιαιτερο
Αλλά είπανε τα βίντεο δεν λένε και πολλά
Αν εννοείς τον Βεργή στο face τα είδα και εγώ τα σχόλια και ενθουσιάστηκα μέ τόν κόσμο μας μπράβο....Hermann έγραψε:Μπήκα να δω τα comments στο άρθρο που ανέβασε ένας αγαπητός κύριος σε ένα site. Τρομερή συσπείρωση γύρω από την ομάδα, ο κόσμος έχει ξυπνήσει.
Sorry για το άκυρο αλλά ήθελα να το αναφέρω.
- buffalobill4
γεια σου ρε μαριανο χωρις το vMarianov6 έγραψε:Καλως τον Buffalobill
Γάτος!!!Marianov6 έγραψε:σωστος, γιατι θελει απο μια μπαλλα ο καθενας τουςpilotos έγραψε:+3 μπάλεςMarianov6 έγραψε: +2 (Σικαμπαλες)
SM-G935F
SM-G935F
Δεν ειναι τα βιντεο ρε παγωτατζη.Ο παικτης πηγε με 1 μυριο στην Ρεν και στα 3 χρονια εκει καθε χρονο που περναει παιζει και λιγοτερο,φετος δε ειναι μονιμως στον παγκο.Ε σορυ αλλα δεν πουλησα 4 μυρια τον καλυτερο μου παικτη για να τον αντικαταστησω με κατι τετοιο.
-
Dimg4
Οντως... καθολου τριπλα και μετρια σουτ...pagotatzis έγραψε:Από τα βίντεο όχι και κάτι το πολύ ίδιαιτερο
Καλώς τον Μπιλ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!buffalobill4 έγραψε:δε σ αφηνω ρε μαλακα μονο σου. αλλα οταν εφυγα ειχα μπαιλντισει. περασμενα ξεχασμεναsimba έγραψε:buffalobill4 έγραψε:μερες με στριφογυρνουσε να γραψω ρε μαγκες ξανα και νομιζω διαλεξα την καταλληλη στιγμη.
χαιρετισμους απο το λονδινο που χιονιζει![]()
![]()
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα ρε τρελε, καλως ηρθες παλι!!
Μην ξανακανεις παρομοια μαλακια κ χαθεις χωρις λογο![]()
![]()
λεγε τωρα να φερω τον καταρμπια?
Ε ναι μωρε μλκ, χαζες παρεξηγησεις, ειδικα εκεινο τοτε..
Και δεν τον φερνεις μωρε, να στειλουμε κανα μειλ στον Φρανκ μπας και μας κανει κανα ψυχικο..
Ολα καλα?
Και δεν τον φερνεις μωρε, να στειλουμε κανα μειλ στον Φρανκ μπας και μας κανει κανα ψυχικο..
Ολα καλα?
Μην ειστε τοσο αρνητικοι για τον παικτη, και ο ροντριγκεζ την καλυτερη του χρονια σε μας την εκανε, αμα καναμε ενα βιντεακι με ποσο γκολ εχασε ( βαλε και ολες τις πασες στο πουθενα που εκανε) δεν θα επερνε μεταγραφη πουθενα.
αντε με λιγο σκαουτινκ λαβρακι βρηκα...οχι οτι ερχεται ευκολα...
https://www.youtube.com/watch?v=UyNkcMpiK2s
http://www.transfermarkt.de/kevin-lasag ... ler/131951
δηλαδη αν εδινες 2 για πιερο .. με αυτα τον περνεις...
https://www.youtube.com/watch?v=UyNkcMpiK2s
http://www.transfermarkt.de/kevin-lasag ... ler/131951
δηλαδη αν εδινες 2 για πιερο .. με αυτα τον περνεις...
- buffalobill4
Γεια σου ρε γκοραν παικτη.
Καλα ειμαι σιμπαρε ολα κομπλε.
Πηρε τ αφτι μου για νταρμπο εντωμεταξυ και το οτι ο βρυζας καταλαβε την απατη και καλα. Ας μην ηταν ο δικος μου με τη φωτογταφια του και τα τσακαλια εδω που ψαξανε και δωσανε δημοσιοτητα στο θεμα με αποτελεσμα να τη ναυαγησουμε και ακομα εδω θα ηταν.
Καλα ειμαι σιμπαρε ολα κομπλε.
Πηρε τ αφτι μου για νταρμπο εντωμεταξυ και το οτι ο βρυζας καταλαβε την απατη και καλα. Ας μην ηταν ο δικος μου με τη φωτογταφια του και τα τσακαλια εδω που ψαξανε και δωσανε δημοσιοτητα στο θεμα με αποτελεσμα να τη ναυαγησουμε και ακομα εδω θα ηταν.
- pagotatzis
Josh σε νιώθω φίλεjoshua έγραψε:Δεν ειναι τα βιντεο ρε παγωτατζη.Ο παικτης πηγε με 1 μυριο στην Ρεν και στα 3 χρονια εκει καθε χρονο που περναει παιζει και λιγοτερο,φετος δε ειναι μονιμως στον παγκο.Ε σορυ αλλα δεν πουλησα 4 μυρια τον καλυτερο μου παικτη για να τον αντικαταστησω με κατι τετοιο.
Δεν ήθελα να μηζεριασω μέρες που είναι
Έχεις δίκιο 100%