Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- Sick Bastard
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Αδιάφορος παίχτης μου φαίνεται κι εμένα, από πλευράς αριθμών.
Τίποτα το ιδιαίτερο για τα 2 μύρια που είναι η τιμή του
Τίποτα το ιδιαίτερο για τα 2 μύρια που είναι η τιμή του
- ace79grpaok
Ενταξει ρε παιδια φτανει πια με τους δημοσιογραφους,τουλαχιστον τα βυζια ηταν ωραιο οφτοπικ,ελεος,εμμονη σας εχουν γινει.
Συνεχισε καλυτερα το κυνηγι μαγισων,σου παει...Αν για σενα τα γκολ δεν ειναι σημαντικα για ενα εξτρεμ,παω πασο,οσο για τα φυλετικα χαρακτηρηστικα προφανως και ειχαν χαρακτηρα αστεισμου,αλλα εισαι σε φαση εξεγερσης οποτε σε συγχωρω...barlow4 έγραψε:μιλαμε για κριτηρια οχι αστεια.δεν εχει βαλει πολλα γκολ το εξτρεμ και δεν ειναι μαυρος.joshua έγραψε:Δυστυχως αδιαφορος ο γαλλικος παπας...Η ντουλαπα απο το 6-8 εχει βαλει περισσοτερα γκολ και οκ να παρω βραζιλιανο ρε φιλε αλλα οχι ξανθο,λευκο...
Μπήκα να δω τα comments στο άρθρο που ανέβασε ένας αγαπητός κύριος σε ένα site. Τρομερή συσπείρωση γύρω από την ομάδα, ο κόσμος έχει ξυπνήσει. 
Sorry για το άκυρο αλλά ήθελα να το αναφέρω.
Sorry για το άκυρο αλλά ήθελα να το αναφέρω.
Εμενα με νοιαζει το οικονομικο μονο και μονο επειδη ξερω πως δεν αρεσει στον Προεδρο να σκορπαει πολλα. Ετσι αν δωσει κοντα 10 μυρια για εναν παιχτη σημαινει οτι δεν θα σταξει φραγκο για τους υπολοιπους!αν ειναι να δωσει 10 ας τα δωσει για 3 παιχτες και οχι εναν...goran 64 έγραψε:+ 1...Gospi έγραψε:Αν το απαραιτητο χρημα ειναι συνολικο συμβολαιο ενα 6 (3χρονια 2 μυρια με την εφορια) και 3-4 μυρια αγορα, καλα κανουμε και δεν τα δινουμε νομιζω...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον συγκεκριμένο ειδικά, μετά από τόσους τραυματισμούς και 31 χρόνων πλέον, συμφωνώ απόλυτα, όσο και να μην με νοιάζει ιδιαίτερα το οικονομικό σαν οπαδό...
Σημερα ακουσα ενα σεναριο περιεργο και θεκω την γνωμη σας.
Τον Μιχελ λεει μπορει να θελει να τον φαει ο Βλανταν. Οπως εφαγε τον γυμναστη κλπ.
Για να φερει δικο του ανθρωπο και επειδη απεδειξε μεχρι τωρα πως ειναι "ανθρωποφαγος" υπο την εννοια πως οποιον δεν ηθελε το πεταξε εκτος με συνοπτικες διαδικαδιες (τζιολη σκονδρα τζαβελα τον γυμναστη κλπ)
Το μεταφερω για σχολιασμο. Δεν το ασπαζομαι σαν αποψη...
Τον Μιχελ λεει μπορει να θελει να τον φαει ο Βλανταν. Οπως εφαγε τον γυμναστη κλπ.
Για να φερει δικο του ανθρωπο και επειδη απεδειξε μεχρι τωρα πως ειναι "ανθρωποφαγος" υπο την εννοια πως οποιον δεν ηθελε το πεταξε εκτος με συνοπτικες διαδικαδιες (τζιολη σκονδρα τζαβελα τον γυμναστη κλπ)
Τωρα βλεπω εκτεταμένα στιγμιότυπα
Δε λεει τοσα ποκλα
Αλλα ειναι διεισδυτικός κ στις δυο πλευρές παιζει
Ακομα κ φορ
Ειναι σε ηλικια που μας παει κιολας
Δεν ξερω τι αλλο εχουμε
ονοματα για εξτρεμ υπαρχουν για φορ οχι τοςο που για μενα δεν ειναι παραξενο με τι στιμες που παιζουν
Δε λεει τοσα ποκλα
Αλλα ειναι διεισδυτικός κ στις δυο πλευρές παιζει
Ακομα κ φορ
Ειναι σε ηλικια που μας παει κιολας
Δεν ξερω τι αλλο εχουμε
ονοματα για εξτρεμ υπαρχουν για φορ οχι τοςο που για μενα δεν ειναι παραξενο με τι στιμες που παιζουν
Γω, ξέρω ότι γλυτώσαμε κάνα 5 μύρια πεταμένα σε μεταγραφές της πλάκας...
Ας τα πληρώσει ο πρεζεμπορας κι ας τους δανείσει στο Βέλγιο χοχοχοχο βρήκε άκρη εκεί...
Νηνεμία στο instagram, δύσκολη νύχτα...
SM-G935F
Ας τα πληρώσει ο πρεζεμπορας κι ας τους δανείσει στο Βέλγιο χοχοχοχο βρήκε άκρη εκεί...
Νηνεμία στο instagram, δύσκολη νύχτα...
SM-G935F
+ 1...Καλώς ήρθες Δράκοντα στην μαυρόασπρη παρέα μας...grg80 έγραψε:Καλώς ήλθες κοντοχωριανε. Μεγαλωμένος Κόρινθο και γω με καταγωγή από ένα χωριουδάκι της Νεμέας. Τωρα ζω αττικη.Το paokmania με φερνει πιο κοντα στην ΠΑΟΚαρα μας και ειναι συνηθως ωραια συντροφια.Καλή συνέχεια στο forumdragon έγραψε:Καλησπερα . Νεο μελος αν και διαβαζω το forum αρκετα χρονια.36χρονος ναυπλιο και σε 4 μηνες περιμενω το επομενο ΠΑΟΚΙ στην οικογενεια.Αυτα με το συντομο προφιλ.
Παρακολουθω την ομαδα μας φανατικα απο το 1998 και μετα , φετος πραγματικα υπαρχουν παιχνιδια που παιζουμε ισως το πιο ομορφο ποδοσφαιρο απο αυτα τα χρονια , πχ το 1ο ημιχ. με ατρομητο , το ματς με τα γιαννενα κλπ. Η βαθμολογικη μας θεση ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο αλλα σιγουρα ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι γινεται δουλεια.Θα ειναι πολυ κριμα να επιβεβαιωσουμε τον αγγελο οτι το μεγαλυτερο προβλημα μας ειναι ο ιδιος ο εαυτος μας.Ας δωσουμε μεσα μας την ευκαιρια σε μιχελ-ιβιτς και ας την στηριξουμε οσο περισσοτερο γινεται πιεζοντας ετσι απο την δικη μας μερια την διοιηκηση στο πλαισιο που μας αναλογει. Και για να ειμαι και on topic ελεος με τον ιρανο κ τον πιερο , δεν θελω να στηριξω τους επιθετικους μας και σιγουρα χρειαζομαστε μεταγραφη φορ αλλα ρε παιδια ποιος καριμ? αν με 5 γκολ ειναι το καλυτερο φορ στην ελλαδα και θελει 700.000 τοτε ο κλαους τα προηγουμενα χρονια κ ο καθε κλαους , η ο καλτσας οταν ηταν στην βεροια επρεπε να παιρνει 1.5 χαρτι. ας ηρεμησουμε κ ας απομονωσουμε τους αρδ
Μ αρέσει πολύ το nick σου κι ότι έγραψες "προφίλ"...
Καλά ποσταρίσματα...
Υ.Γ. @Gregory80, έχω έναν πολύ παλιό και καλό φίλο στα Φίχθεια της Αργολίδας...
Συζήτηση ή απάντηση στο "καφενείο" αν θες...Μην το φορτώνουμε το τόπι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 12 Ιαν 2017, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Το ακουσες απο που? Μην πετατε αλλη λασπη ρε γαμω ελεοςGospi έγραψε:Σημερα ακουσα ενα σεναριο περιεργο και θεκω την γνωμη σας.
Καρδινάλιος Ρισελιέ...Γάλλος παρακαλώ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Αντε ρε παιδι μου λιγο να ξυπνησουμε.Επιτελους ενας παπας(?)ron-swanson έγραψε:Γαλλος δημοσιογραφος στο twitter λεει οτι ενδιαφερομαστε γι αυτον
http://www.transfermarkt.co.uk/pedro-he ... ler/213368
https://twitter.com/RomainCG75/status/8 ... 2997380099
Θεωριες συνωμοσιας και παπαρολογιας......Gospi έγραψε:Σημερα ακουσα ενα σεναριο περιεργο και θεκω την γνωμη σας.
Τον κατσε που "ηθελε" να τον φαει και αυτον και τον εστειλε δανικο το καλοκαιρι γιατι τον καλωσορισε παλι πισω προχθες μηπως ειπαν οι μυαλοποληδες..?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZamanFou την Πέμ 12 Ιαν 2017, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.