Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Το σαββατο, για να αγορασεις την εφημεριδα ντεace79grpaok έγραψε:ο βασιλο με ειπε οτι δευτερα κλεινει παικτης και ισως το σαββατο βγει ονομα
Καλησπερα . Νεο μελος αν και διαβαζω το forum αρκετα χρονια.36χρονος ναυπλιο και σε 4 μηνες περιμενω το επομενο ΠΑΟΚΙ στην οικογενεια.Αυτα με το συντομο προφιλ.
Παρακολουθω την ομαδα μας φανατικα απο το 1998 και μετα , φετος πραγματικα υπαρχουν παιχνιδια που παιζουμε ισως το πιο ομορφο ποδοσφαιρο απο αυτα τα χρονια , πχ το 1ο ημιχ. με ατρομητο , το ματς με τα γιαννενα κλπ. Η βαθμολογικη μας θεση ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο αλλα σιγουρα ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι γινεται δουλεια.Θα ειναι πολυ κριμα να επιβεβαιωσουμε τον αγγελο οτι το μεγαλυτερο προβλημα μας ειναι ο ιδιος ο εαυτος μας.Ας δωσουμε μεσα μας την ευκαιρια σε μιχελ-ιβιτς και ας την στηριξουμε οσο περισσοτερο γινεται πιεζοντας ετσι απο την δικη μας μερια την διοιηκηση στο πλαισιο που μας αναλογει. Και για να ειμαι και on topic ελεος με τον ιρανο κ τον πιερο , δεν θελω να στηριξω τους επιθετικους μας και σιγουρα χρειαζομαστε μεταγραφη φορ αλλα ρε παιδια ποιος καριμ? αν με 5 γκολ ειναι το καλυτερο φορ στην ελλαδα και θελει 700.000 τοτε ο κλαους τα προηγουμενα χρονια κ ο καθε κλαους , η ο καλτσας οταν ηταν στην βεροια επρεπε να παιρνει 1.5 χαρτι. ας ηρεμησουμε κ ας απομονωσουμε τους αρδ
Παρακολουθω την ομαδα μας φανατικα απο το 1998 και μετα , φετος πραγματικα υπαρχουν παιχνιδια που παιζουμε ισως το πιο ομορφο ποδοσφαιρο απο αυτα τα χρονια , πχ το 1ο ημιχ. με ατρομητο , το ματς με τα γιαννενα κλπ. Η βαθμολογικη μας θεση ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο αλλα σιγουρα ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι γινεται δουλεια.Θα ειναι πολυ κριμα να επιβεβαιωσουμε τον αγγελο οτι το μεγαλυτερο προβλημα μας ειναι ο ιδιος ο εαυτος μας.Ας δωσουμε μεσα μας την ευκαιρια σε μιχελ-ιβιτς και ας την στηριξουμε οσο περισσοτερο γινεται πιεζοντας ετσι απο την δικη μας μερια την διοιηκηση στο πλαισιο που μας αναλογει. Και για να ειμαι και on topic ελεος με τον ιρανο κ τον πιερο , δεν θελω να στηριξω τους επιθετικους μας και σιγουρα χρειαζομαστε μεταγραφη φορ αλλα ρε παιδια ποιος καριμ? αν με 5 γκολ ειναι το καλυτερο φορ στην ελλαδα και θελει 700.000 τοτε ο κλαους τα προηγουμενα χρονια κ ο καθε κλαους , η ο καλτσας οταν ηταν στην βεροια επρεπε να παιρνει 1.5 χαρτι. ας ηρεμησουμε κ ας απομονωσουμε τους αρδ
Από μένα δεν υπάρχει πλέον "σπάσιμο" φίλε...Μια διαφωνία είχαμε, πάει και τελείωσε...Gospi έγραψε:Αν και τα χουμε "σπασει", σ αυτο εχεις απολυτο δικιο για τον συγκεκριμενο!goran 64 έγραψε:proedros έγραψε:Εγώ προσωπικά για ειδήσεις εμπιστεύομαι τον Μήλιο...![]()
![]()
![]()
Μετά από κείνο το κατάπτυστο ΑΡΔθρο του για τον Άρνεσεν όταν έφυγε, ενώ όταν ερχόταν πανηγύριζε έξαλλα και "πολλώ εν βοή", για μένα προσωπικά είναι εξ ίσου αναξιόπιστος με τον πόλκα κι όλους τους "νότιους" ΑΡΔ!!!!
Απο δημοσιογραφους παω πολυ τον Ζαΐρη, που ειναι σοβαρος. Μαλιστα οταν τον ρωτησα αν θα αρθρογραφει στην forza απαντησε χαρακτηριστικα "εγω δεν σε εβρισα!εκει γραφουν οι παοκαρχες..."
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμβαίνουν παρεξηγήσεις συχνά, ιδιαίτερα δε με την ιδιομορφία του γραπτού λόγου ...Φρέσκα κουλούρια...
Τον Ζαϊρη τον πάω κι εγώ, αλλά περισσότερο (μόνο σωστότερα) σαν οπαδό μας γιατί είναι Π.Α.Ο.Κ.τσάκι...
Το καλοκαίρι όμως αυτός δεν ήταν που ορκιζόταν ότι έρχεται ο Κονοπλιάνκα???
Μίνος και Σταμπουλής επαναλαμβάνω (για μένα, έτσι?) είναι αξιόπιστοι, που δεν βγαίνουν και συνέχεια σαν τους μαϊντανούς στην φάτσα-φόρα λέγοντας @@παριές για να μην εκτεθούν...Και πολύ καλά κάνουν φυσικά...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Περασμενα ξεχασμενα λοιπον!goran 64 έγραψε:Από μένα δεν υπάρχει πλέον "σπάσιμο" φίλε...Μια διαφωνία είχαμε, πάει και τελείωσε...Gospi έγραψε:Αν και τα χουμε "σπασει", σ αυτο εχεις απολυτο δικιο για τον συγκεκριμενο!goran 64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
Μετά από κείνο το κατάπτυστο ΑΡΔθρο του για τον Άρνεσεν όταν έφυγε, ενώ όταν ερχόταν πανηγύριζε έξαλλα και "πολλώ εν βοή", για μένα προσωπικά είναι εξ ίσου αναξιόπιστος με τον πόλκα κι όλους τους "νότιους" ΑΡΔ!!!!
Απο δημοσιογραφους παω πολυ τον Ζαΐρη, που ειναι σοβαρος. Μαλιστα οταν τον ρωτησα αν θα αρθρογραφει στην forza απαντησε χαρακτηριστικα "εγω δεν σε εβρισα!εκει γραφουν οι παοκαρχες..."
Συμβαίνουν παρεξηγήσεις συχνά, ιδιαίτερα δε με την ιδιομορφία του γραπτού λόγου ...Φρέσκα κουλούρια...
Τον Ζαϊρη τον πάω κι εγώ, αλλά περισσότερο (μόνο σωστότερα) σαν οπαδό μας γιατί είναι Π.Α.Ο.Κ.τσάκι...![]()
Το καλοκαίρι όμως αυτός δεν ήταν που ορκιζόταν ότι έρχεται ο Κονοπλιάνκα???![]()
Μίνος και Σταμπουλής επαναλαμβάνω (για μένα, έτσι?) είναι αξιόπιστοι, που δεν βγαίνουν και συνέχεια σαν τους μαϊντανούς στην φάτσα-φόρα λέγοντας @@παριές για να μην εκτεθούν...Και πολύ καλά κάνουν φυσικά...
Αναφορικα με το θεμα της αξιοπιστιας του Ζαιρη σε συναρτηση με την ειδηση περι Κονοπλιανκα...
Εγω μπορω να δεχθω και λαθος ειδηση απο δημοσιογραφο και παπατζιλικι, αλλα και πληροφορηση η οποια ειχε μια βαση αλλα δεν ευοδωθηκε.
Αρδ για μενα ειναι αυτος που δολια δημιουργει παπαροειδησεις και βγαζει εμετικα αρθρα για να πληξει την ομαδα!
Ο Ζαιρης δεν ανηκει κατ εμε σ αυτην την κατηγορια. Ειναι τρελαμενος ΠΑΟΚτσης! Το αν του βγαινουν οι ειδησεις ή οχι ειναι αλλο θεμα...
καλα που ειπαμε να μην παιζουν εδω μεσα αρδ.
ζαιρης
βασιλοπουλος
σταμπουλης
μηλιος
και η λιστα συνεχιζει
στο τελος μονο ο καραφλας και ο κολκας θα φανε ακυρο.
ζαιρης
βασιλοπουλος
σταμπουλης
μηλιος
και η λιστα συνεχιζει
-
makispaspartou
Δεν πετάει και κανένας inside info και δεν έχουμε τι να γράψουμε....
ΠΟΡΚΥ γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!
ΠΟΡΚΥ γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!
Ποιος κάνει επάλειψη πια ρε αδερφέ??? Ακριβά θα μας βγει με κάνα δυο Ρ-20 της προκοπής να το απλώσουν...zepos4 έγραψε:Υ.Γ. goran βγαίνει σε λάδι
Πιο φτηνά έτσι την βγάζουμε...
Κι από Δευτέρα:nothu έγραψε:
Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική...
Π.Α.Ο.Κ.άρα μου δεν το ξέρουν οι γιατροί!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 12 Ιαν 2017, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
makispaspartou
Πάντως με Carlos Eduardo Leonardo και Boly είμαστε κομπλέ. Ας δώσουμε και Pereyra...
Ναι, τα θυμομαστε τα σαλια μαλια του Ζαιρη στον Βεζυρτζη...
Τελευταια αναφορα, σορυ
Τελευταια αναφορα, σορυ
Δεν σε είπε όμως στο βοθροσπορ ποιοί γράφουν ? Τα Γιουσούφακια του ΜαρινάκηGospi έγραψε:Αν και τα χουμε "σπασει", σ αυτο εχεις απολυτο δικιο για τον συγκεκριμενο!goran 64 έγραψε:proedros έγραψε:Εγώ προσωπικά για ειδήσεις εμπιστεύομαι τον Μήλιο...![]()
![]()
![]()
Αν πιστέψουμε όσα γράφονται (γιατί αν δεν ισχύουν το επικοινωνιακό της παε θέλει ξύλο), φάγαμε κανά δυο βδομάδες ασχολούμενοι με τον Ιρανό και τον Κύπριο, δυο μέτριους παίχτες, που ανήκουν σε παραρτήματα του γαύρου, που όποιος ξέρει τα στοιχειώδη για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα δεν πάει να χτυπήσει παίχτες από κει για πολλούς λόγους. Το αν είναι επικοινωνιακές ήττες αυτά όπως θέλει το βλέπει ο καθένας, για μένα πχ που είμαι 46 δεν είναι γιατί δεν με ενδιαφέρουν πια οι εντυπώσεις ούτε πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άλλοι καλύτεροι και φτηνότεροι ποδοσφαιριστές, για έναν πιτσιρικά πχ που θα φάει την καζούρα στο σχολείο μπορεί να είναι. Το σίγουρο είναι ότι δεν έπρεπε να μπλέξουμε σε νταραβέρια με αυτές τις ομάδες, το ποιόν των οποίων είναι γνωστό. Το δικό μου πρόβλημα είναι η καθυστέρηση που δείχνει ότι πάλι κάτι δεν έγινε σωστά, γιατί έρχεται σε αντίφαση με δηλώσεις για γρήγορη και έγκαιρη ενίσχυση.
Δεύτερο θέμα ο Μίχελ κι ο γενικευμένος πόλεμος που δέχεται από "φίλους" και εχθρούς αρδ. Σίγουρα κάτι συμβαίνει για να ασχολούνται όλοι ξαφνικά μ αυτόν. Αλλά δεν θα βιαστώ να τα ρίξω στους δημοσιογράφους πριν σιγουρευτώ ότι τα δημοσιεύματα δεν είναι προάγγελος εξελίξεων, όπως έγινε και πέρυσι με τον Άρνεσεν. Έτσι και τότε έσκαγαν τα δημοσιεύματα το ένα μετά το άλλο και αναρωτιόμουν γιατί δεν επεμβαίνει η παε και τελικά ήταν όλα δρομολογημένα.
Δεύτερο θέμα ο Μίχελ κι ο γενικευμένος πόλεμος που δέχεται από "φίλους" και εχθρούς αρδ. Σίγουρα κάτι συμβαίνει για να ασχολούνται όλοι ξαφνικά μ αυτόν. Αλλά δεν θα βιαστώ να τα ρίξω στους δημοσιογράφους πριν σιγουρευτώ ότι τα δημοσιεύματα δεν είναι προάγγελος εξελίξεων, όπως έγινε και πέρυσι με τον Άρνεσεν. Έτσι και τότε έσκαγαν τα δημοσιεύματα το ένα μετά το άλλο και αναρωτιόμουν γιατί δεν επεμβαίνει η παε και τελικά ήταν όλα δρομολογημένα.
eorptol1 έγραψε:Δεν σε είπε όμως στο βοθροσπορ ποιοί γράφουν ? Τα Γιουσούφακια του ΜαρινάκηGospi έγραψε:Αν και τα χουμε "σπασει", σ αυτο εχεις απολυτο δικιο για τον συγκεκριμενο!goran 64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
barlow4 έγραψε:καλα που ειπαμε να μην παιζουν εδω μεσα αρδ.
ζαιρης
βασιλοπουλος
σταμπουλης
μηλιος
και η λιστα συνεχιζει
Δεν εχω καποον ιδιαιτερο νταλκα με τον συγκεκριμενο οπως και να εχει.simba έγραψε:Ναι, τα θυμομαστε τα σαλια μαλια του Ζαιρη στον Βεζυρτζη...
Τελευταια αναφορα, σορυ
Εχουμε μια καλη σχεση μεσω φμπ αλλα ως εκει.
Δεκτες ολες οι ενστασεις!
Για να ειμαι και ειλικρινης δεν τον χρησιμοποιω σαν πηγη πληροφορησης σε μεταγραφικα θεματα!
Εχω ενα κονε με εναν μανατζερ που ψιλοσυνεργαζεται με την παε και απο κει ο,τι τσιμπησω και αν!
Παντως λεγαμε τελειώνει η εγκληματική (γελια)
Κ παίρνουν λεει παικτη που λήγει το συμβολαιο το καλοκαιρι
Τον αφήνουν στον νιωνιο κ τον πληρώνουν
Μάλιστα
Κ παίρνουν λεει παικτη που λήγει το συμβολαιο το καλοκαιρι
Τον αφήνουν στον νιωνιο κ τον πληρώνουν
Μάλιστα