Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

Ήτανε 2 από τους 52 του.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ευχάριστες ειδήσεις γλιτώσαμε απο τα παλτα. θα έρθουν 4 με 5 παίκτες στον ΠΑΟΚ. Στην Τουμπα με την Σαλκε θα παίζουν οι δύο στην βασική ενδεκάδα. Και μεταγραφή θα ακουστει την Δευτέρα. Δευτερη μέρα του χρονου για αυτους που πηγαίνουν με το παλιο ημερολογίο .

Απο τον Αγιο Παστιτσιο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

sic-4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Απο ποιον εχει εσωτερικες πληροφοριες ο φιλος;
απο εναν τιτανα της ενημερωσης ονοματι τζορνταν.. ξαδερφος του Μαϊκλ νομιζω..

edit: επισης εγκυρες πληροφοριες ειχε παντα ο περιπτερας στο μεσαιο περιπτερο στο Βαρδαρι (γι αυτο τον εκλεισαν) και ο Σαλεπιτζης στην Αριστοτελους.

Καταλαβα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Petros1988 έγραψε:Εγω ξερω οτι ο ΠΑΟΚ ειχε δυο στοχους για την Επιθεση Καριμ και Πιερο και οτι και τους δυο του πηρε ο Σκατογαυρος τωρα τι αλλο να πω.Απογοητευση υπαρχει οχι γιατι ητανε παικταραδες που θα κανανε τι διαφορα αλλα γιατι να μας τους παρει ο χοντρος.Τι να πω υπομονη αλλες 18 ημερες αλλα μεχρι να ρθουνε και να προσαρμοστουνε το εξτρεμ και ο Φορ θα πιασουμε playoff.Τσπ μονο να μην παρουνε δανεικους η τελιωμενους απο Αραβια.Απλα δε μπορω να καταλαβω ολοκληρη αγορα υπαρχει τοσα εσοδααπο μεταγραφες εχουμε 2 Μεραγραφαρες δε μπορουνε να κανουνε αν ειναι δυνατον.
απο ΠΟΥ το ξερεις????

και για να μην γινομαι γραφικος... οκ.. τα πραγματα δειχνουν πως οντως το πιθανοτερο ειναι πως ενδιαφερθηκαμε γι αυτους τους δυο παικτες. Ομως στον αερα βγηκαν 1 εκατομμυριο λεπτομερειες, και καλα "πληροφοριες" που εκαναν τα δυο θεματα σηριαλ. Και ολοι πλεον συζηταμε σε στυλ οτι αυτες οι λεπτομερειες ειναι η πραγματικοτητα (που κατα 99% ειναι αρδιες λεω εγω). Και φυσικα ολες οι λεπτομερειες, ολως τυχαιως, υποβαθμιζουν τους "αχρηστους" του ΠΑΟΚ.. προεδρους, προπονητες, τεχνικους διευθυντες και οποιον παρει η μπαλα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Demir έγραψε:Μιχελ παλικάρι μου ξυπνά... ασχετα με το αν ειναι καλοί οι οχι οι αμσαριφαδες κ πιερωτες η φάπα ειναι φάπα... ξυπνά...
Ποια φαπα ρε;;αρχισατε τος εξυπναδες παλι;;ποια φαπα;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Demir έγραψε:Μιχελ παλικάρι μου ξυπνά... ασχετα με το αν ειναι καλοί οι οχι οι αμσαριφαδες κ πιερωτες η φάπα ειναι φάπα... ξυπνά...
Χάλασε το ξυπνητήρι του μάλλον... :oops: :( :evil:
Ρε δεν πάμε καλά με φαίνεται...
Ποιος στο λέει εσένα ότι κοιμάται ο Μίχελ ρε αδερφέ για να χρειαστεί να ξυπνήσει??? Οι ΑΡΔ μήπως??? :? :roll:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:Κάποιος πριν κάνα 3ήμερο δήλωσε δημόσια "όχι ακόμα", μην ξεχνιόμαστε...
ε οχι και δεν πουλας τρελιτσα... μια χαρα την πουλας την τρελιτσα των αρδ οταν εξυπηρετει τους συλλογισμους σου
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Μονο πουλαμε και δανειζουμε Ρεαλ γιναμε και δεν το ξερω.Παρτε ρε 2 παικταραδες να παει η ομαδα μπροστα και να ηρεμησει ο Κοσμος.Δωστε 5 μυρια και φερτε 2 παικτες.Οχι το καλοκαι τωρα! :twisted:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:Σε τσίμπησε καμιά μύγα με την πάρτη μου μήπως ξαφνικά??? :?
τιποτα προσωπικο δεν εχω μαζι σου και δεν θα μπορουσα μια και δεν γνωριζομαστε..
οταν γραφεις κατι που το επικροτω, θα το επικροτησω... οταν αρχιζεις τα ...περιεργα (κατα τη γνωμη μου), θα σχολιασω
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Νταξει ειπαμε καλος ο Ιρανος αλλα παντα σε σχεση με αυτους που εχουμε (οχι κ δυσκολο).

Κλειστε μια φοραρα τωρα κ το Λεοναρντο κ ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Όταν έβγαινε ότι κλείσαμε τον ιρανό έβλεπα κάποιους που λέγανε ότι αυτό είναι δείγμα επίδειξης δύναμης του ιβάν να παίρνεις ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά κάτι που ποτέ δεν κάναμε ποτέ παλαιότερα(κάτι που δεν ισχύει, βλέπε φρούσο, ναλιτζή, φρατζέσκο).
σήμερα βλέπω τα ευτυχώς τα δεν ήρθε και ότι στην πράξη μάλλον δεν ενδιαφερόμασταν. :lol:
μονά ζυγά δικά μας και οι απαιτήσεις στο πάτωμα.
όπως και να έχει για εμένα ο ανσαριφάρντ είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ.
λάου λάου όπως το πάμε, πάμε κατευθείαν για καλοκαιρινές μεταγραφές.
έβαλε και γκολ με πέναλτι ο κλάους και είδα στο φείσμπουκ σήμερα να λένε κάποιοι ότι δεν είναι εύκολο πλέον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να βάζεις πέναλτι και άρχισα σιγά σιγά να πιστέυω ότι και με κλάους την βγάζουμε άλλον 1 εξάμηνο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Με ανησυχεί το γεγονός ότι για να στραφούν σε Ansarifard και Σωτηρίου, περιπτώσεις δύσκολες λόγω επιδιωκόμενου πλειστηριασμού εκ μέρους των ομάδων τους ή των ατζέντηδων, προκύπτει το εύλογο συμπέρασμα ότι οι στόχοι που ήταν στις πρώτες θέσεις τις λίστας μας απέρριψαν. Εκτός και αν ο Ίβιτς προτιμούσε αυτούς τους δύο για τους δικούς του λόγους, γιατί όπως και να το κάνουμε αποκλείεται να είναι ονόματα πιο μπροστά από Boly ας πούμε ή από Eduardo ακόμη ακόμη και από Κλάους και Facundo. Εν πάση περιπτώσει ελπίζω να κλείσουμε τρεις παίκτες μεσοεπιθετικά ώστε να ενισχυθούμε. Ο Caros Eduardo που ακούστηκε είναι πραγματικά παικταράς, ενώ όσο ήταν στην Porto έπαιζε και στις πλευρές αλλά πιο πολύ δεκάρι είναι. Ο Kaka των φτωχών.

Υ.Γ. Με τη λογική ότι μπορεί να φύγει και ο Facundo, αν κλείναμε Carlos Eduardo, Boly, Sergio Oliveira και Matheus Pereira θα ήμουν τρισευτυχισμένος!!!!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Όταν αφήνεις σε ολα τα σαιτ με διαρροές να βγαίνει οτι παρακαλάς έναν παικτη (είτε το κανεις είτε οχι ) και εν τελεί τρως επικοινωνιακή ήττα....φταις.... τι θα πει που ξέρω αν τον ηθελε ο μιχελ η οχι...δεν με νοιάζει κιόλας... ο γαβρος προχθές που είδε οτι δυσκολεύει διεψευσε( όπως είχε κάνει κ με φορτουνη) για να γλιτώσει το κάζο.... εμεις??? Σαν πρόβατα στην σφαγή....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Απο ποιον εχει εσωτερικες πληροφοριες ο φιλος;
Μέσω Τζόρνταν, ενός πλασιέ παστελιών, τελικά θαρρώ ότι έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ μ αυτές που έχει δηλώσει πριν λίγες μέρες εδώ μέσα ο TheCursed...Το πολύ λιγάκι διαφορετικές, πολύ λιγάκι όμως... 8-)
Daddy G

Δημοσίευση από Daddy G »

sic-4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Σε τσίμπησε καμιά μύγα με την πάρτη μου μήπως ξαφνικά??? :?
τιποτα προσωπικο δεν εχω μαζι σου και δεν θα μπορουσα μια και δεν γνωριζομαστε..
οταν γραφεις κατι που το επικροτω, θα το επικροτησω... οταν αρχιζεις τα ...περιεργα (κατα τη γνωμη μου), θα σχολιασω
Αυτό το πράγμα έχει μαμήσει το φόρουμ όμως, πιστέψτε με. 8/10 post είναι επικριτικά σχόλια για τα σχόλια άλλων μελών. Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει τη μαλακία του όπως το νιώθει και να προχωράμε παρακάτω;
Έχει γεμίσει τσακωμούς τελευταία παντού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”