Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Δεν φεύγει τωρα ο τσιμι.. εκτος αν κάποιος σκάσει 6 που εινα η ρήτρα... που αποκλείεται...
Eμενα αυτο με στενοχωρει.Αν καποιος παικτης απο τους υπαρχοντες πιστευα οτι εχει το ταλεντο για πολυ μεγαλα πραγματα ειναι ο Χαρισης.Ο Κατσε να μην πω τι ειναι μπροστα του, αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα και εχει να κανει μονο με ενδεχομενα προβληματα συμπεριφορας, γιατι αν καποιος θελει να πει κατι για τις φετινες του εμφανισεις,μπορω να πω και εγω οτι πολλοι αλλοι ειχαν ιδιες και χειροτερες, αλλα πηραν πολλες περισοτερες ευκαιριες.
Και ο Γκάρυ δεν έφευγε έλεγαν. Αν έρθει πρόταση 4εκ + 20%μεταπώλησης, κορδέλα θα του βάλουν.. Στην περίπτωση αυτή δε θα χαλαστώ. Δεν πιστεύω ότι κάνει την διαφορά σε αυτόν τον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με το φετινό Γκάρυ και τον περσινό Μακ.Demir έγραψε:Δεν φεύγει τωρα ο τσιμι.. εκτος αν κάποιος σκάσει 6 που εινα η ρήτρα... που αποκλείεται...
- ace79grpaok
Ο κανταμπρια είναι πολύ καλος παικτης μακάρι να είναι η σκατζα του ροντριγκεζ.
Έγκυρο;;;Joe Nagbe έγραψε:Το λέει και το έγκυρο ιστασπορ για τον Καρτάμπια
http://instasport.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF ... %B1%CF%81/
SM-G935F
Μια φορα ρε γμτ οταν βγει ενα ενδιαφερον ονομα απο καποια ασχετη πηγη να βγει αληθινο.Φαινεται πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση ο αργεντινος αλλα οι πιθανοτητες να ισχυει δυστυχως ειναι ελαχιστες.Αυτα τα ονοματα τα μαθαινεις οταν κλεινουν,σιγουρα οχι απο marca sl.
-
Και γιατί να μην παμε να πάρουμε τον Πιατι που μένει ελευθερος και αυτός το καλοκαίρι,πως δεν εχει ακουστει και αυτός φέτος. Μην υποτιματε τον Κάτσε έχει τεράστιες δυνατότητες
Ο Χαρίσης δεν ξέρω για συμπεριφορές τι γίνεται,αλλά με τα ''παντρέμετα'' που παίζουν με Κουτσολιάκο δεν βλέπω να του δίνει μέλλον στον ΠΑΟΚ..Επιλογή άλλων...οι άλλοι με τον Πωλ και πάει λέγοντας...
Συνεχιστε να κραζετε έτσι καθ με την ιδια νοοτροπία να πηγαινετε και στο γηπεδο και να ξεσκθζετε τους παίκτες πριν αρχισει ο αγωνας μεχρι τον επόμενο
Είμαστε πραγματικά ο πιο μιζερος λαός στον κόσμο η ομαδα παίζει ποδόσφαιρο ειναι ατυχή το μόνο που θέλει ειναι στήριξη και 2-3 προσθήκες
Είμαστε πραγματικά ο πιο μιζερος λαός στον κόσμο η ομαδα παίζει ποδόσφαιρο ειναι ατυχή το μόνο που θέλει ειναι στήριξη και 2-3 προσθήκες
Παντως οι περιπτωσεις Λουκας,Ροντριγκεζ απο το ισπανικο πρωταθλημα,ακομα και του κρεσπο,θα επρεπε να χρησιμοποιηθουν απο την παε για να θελξουν παικτες απο εκει.Αν μη τι αλλο και παικτες αναδεικνυουμε και σιγουρα δεν φραζουμε τον δρομο τους.
Για τον Χαρίση ξέρει κάποιος με σιγουριά τι έχει συμβεί? Πρόβλημα συμπεριφοράς του ίδιου δεν νομίζω να υπάρχει απο όσο γνωρίζω και απο παιδιά που τον γνωρίζουν στα Γιάννενα ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα και ήταν δουλευταράς. Σε ότι αφορά άλλους λόγους πχ Κουτσολιάκος μπορεί όντως να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Να έχει παραγκωνιστεί λόγο επιλογής του συγκεκριμένου Manager?
Άμα μας ζητήσει καμιά τράμπα Cartalia με Τσίμι εδώ και τώρα, τότε να σε δω για ποιον θα λες ότι δουλεύει...pilotos έγραψε:Ακόμα δεν έφτασε ο Φράνκ, Για εμάς δουλεύει;
SM-G935F

Υ.Γ. Κάτι μέσα μου με λέει ότι θα ξημερωθούμε πάλι απόψΑ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 11 Ιαν 2017, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromaura ioannina
Για οποιον δεν το εχει καταλαβαει ακομη, το μεγαλο οπλο της διοικησης στην μεταγραφικη περιοδο που διανυουμε ειναι ο Κλαους. 2 3 ενθαρρυντικες εμφανισεις ακομη και μετα ξεχναμε συσσωμοι την αναγκη για ενισχυση στη θεση 9... 

Παναγιώτης Γλύκος........30
Φερνάντο Βαρέλα..........29
Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας....30
Ζέλικο Μπρκιτς.............30
Χοσέ Άνχελ Κρέσπο........30
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ........29
Τζαλμά Κάμπος.............30
Εβγέν Σακχόφ...............26
Λέο Μάτος...................31
Μάριν Λέοβατς..............28
Στέφανος Αθανασιάδης....27
Στέλιος Μαλεζάς............32
Εκτιμώ πως σε όσους από τους παραπάνω γίνει ανανέωση συμβολαίου το καλοκαίρι, αυτοί και θα αποτελούν τον νέο κορμό της εποχής Ίβιτς.
Όσοι ήδη υπάρχουν και είναι σαφώς μικρότεροι (πλην των Σκόνδρα, Τζιόλη, mvp 2015-16, Περέιρα και Βελλίδη που με τον Α ή Β τρόπο θα μας αποχαιρετήσουν) είτε θα πωληθούν, είτε θα δοθούν δανικοί και ελάχιστοι από αυτούς θα είναι στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Υπολογίζω πως στις χειμερινές και καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους θα γίνουν 7-8 προσεγμένες μεταγραφές ουσιαστικής ενίσχυσης και άλλες τόσες επενδυτικού χαρακτήρα - λαχείων (βλ. Λάμπρου).
Σε γενικές γραμμές αυτό που νιώθω είναι μεγάλη αισιοδοξία για την ομάδα και μου αρκεί το ίδιο να νιώθει και ο μεγαλομέτοχος ώστε να αφήσει ΤΔ και προπονητή να προχωρήσουν μέχρι τέλους το τριετές πλάνο τους.
Μόλις ο Ίβιτς νιώσει ότι πατάει πολύ γερά στα πόδια του (όπως είχε νιώσει και ο Σάντος μετά τις δηλώσεις Ζαγοράκη) και επιβάλει τα θέλω του είμαι σίγουρος πως αυτό που θα δημιουργήσει θα είναι πολύ ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ (Ιβιτς) = Επίθεση - Πρες - Φαντασία - Αποτελεσματικότητα.
ΠΑΟΚ (Σάντος) = Άμυνα - Πρες - Προβλεψημότητα - Αποτελεσματικότητα.
Φερνάντο Βαρέλα..........29
Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας....30
Ζέλικο Μπρκιτς.............30
Χοσέ Άνχελ Κρέσπο........30
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ........29
Τζαλμά Κάμπος.............30
Εβγέν Σακχόφ...............26
Λέο Μάτος...................31
Μάριν Λέοβατς..............28
Στέφανος Αθανασιάδης....27
Στέλιος Μαλεζάς............32
Εκτιμώ πως σε όσους από τους παραπάνω γίνει ανανέωση συμβολαίου το καλοκαίρι, αυτοί και θα αποτελούν τον νέο κορμό της εποχής Ίβιτς.
Όσοι ήδη υπάρχουν και είναι σαφώς μικρότεροι (πλην των Σκόνδρα, Τζιόλη, mvp 2015-16, Περέιρα και Βελλίδη που με τον Α ή Β τρόπο θα μας αποχαιρετήσουν) είτε θα πωληθούν, είτε θα δοθούν δανικοί και ελάχιστοι από αυτούς θα είναι στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Υπολογίζω πως στις χειμερινές και καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους θα γίνουν 7-8 προσεγμένες μεταγραφές ουσιαστικής ενίσχυσης και άλλες τόσες επενδυτικού χαρακτήρα - λαχείων (βλ. Λάμπρου).
Σε γενικές γραμμές αυτό που νιώθω είναι μεγάλη αισιοδοξία για την ομάδα και μου αρκεί το ίδιο να νιώθει και ο μεγαλομέτοχος ώστε να αφήσει ΤΔ και προπονητή να προχωρήσουν μέχρι τέλους το τριετές πλάνο τους.
Μόλις ο Ίβιτς νιώσει ότι πατάει πολύ γερά στα πόδια του (όπως είχε νιώσει και ο Σάντος μετά τις δηλώσεις Ζαγοράκη) και επιβάλει τα θέλω του είμαι σίγουρος πως αυτό που θα δημιουργήσει θα είναι πολύ ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ (Ιβιτς) = Επίθεση - Πρες - Φαντασία - Αποτελεσματικότητα.
ΠΑΟΚ (Σάντος) = Άμυνα - Πρες - Προβλεψημότητα - Αποτελεσματικότητα.