Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
- BlackBlockAttack
Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
oftopik αλλα πιλοτε ειναι αρκετοι αυτοι που σηκωνουν στοχαδια και αλλα συμβολα....
Έ και;;;
Ξέρετε κόσμο που υποστηρίζει ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο;;;
Αυτή η ισοπέδωση είναι ο πιο ακραίος φασισμός!
Τί θα κάνει ο Κύπριος που αγαπά την Ελλάδα; θα πάει να τσακωθεί με 2 βλαμμένα μαστουρωμενα; Για τις παπαριες που κάνουν; έλεος...
Και εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ στην Τούμπα. Λίγους εσφαξαν οι συνεργάτες των ναζί; τί σημαίνει; ότι είμαι βουλγαροφιλος, επειδή είμαι στην Τούμπα, ή ότι αυτός που την βάζει εκεί, είναι ναζί;
SM-G935F
Τί θα κάνει ο Κύπριος που αγαπά την Ελλάδα; θα πάει να τσακωθεί με 2 βλαμμένα μαστουρωμενα; Για τις παπαριες που κάνουν; έλεος...
Και εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ στην Τούμπα. Λίγους εσφαξαν οι συνεργάτες των ναζί; τί σημαίνει; ότι είμαι βουλγαροφιλος, επειδή είμαι στην Τούμπα, ή ότι αυτός που την βάζει εκεί, είναι ναζί;
SM-G935F
Άιντε και για να τελειώνουμε, οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Κύπρο είναι ΑΠΟΕΛ, φασίστες κι αυτοί με την ίδια λογική έ σεκερη;;;
Ξεκολλάτε και μην κάνετε σαν παιδάκια
SM-G935F
Ξεκολλάτε και μην κάνετε σαν παιδάκια
SM-G935F
ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι φασιστοαποελ.Για σενα ειναι πατριωτες.Οπως το βλεπει ο καθενας.
Οσο γι αυτους που δεν τους γεμιζει την καρδια ο ΠΑΟΚ και εχουν χωρο και για αλλους,ουδεν σχολιο.Οπως νιωθει ο καθενας.
Οσο γι αυτους που δεν τους γεμιζει την καρδια ο ΠΑΟΚ και εχουν χωρο και για αλλους,ουδεν σχολιο.Οπως νιωθει ο καθενας.
+ 1...painkiller4 έγραψε:Τεράστιο κρίμα για αυτόν τον παικταρά![]()
Πόσο πολύ θα γούσταρα έναν υγιή Γκόμεζ με το υπόλοιπο σύνολο που έχουμε..
Πάντως πρέπει να έχει ο Καλμα προετοιμάσει ήδη το έδαφος για αυτό το ενδεχόμενο και πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση.
Χάρυ περαστικά, δύναμη και υπομονή...

Του χρόνου όμως ξανά μαζί μας ρε θηρίο...

Μαζί μας για να τα σηκώσεις όλα στο ένδοξο τελείωμα της καριέρας σου στα μαυρόασπρα!!!!

-
Αν νομίζεις φίλε Sekeri ότι ο Σαββίδης ρίχνει χοντρό μπάτζετ για μεταγραφές , συγγνώμη που στο λέω αλλά είσαι βαθιά νυχτωμένος! Προφανώς για σένα όλως τυχαίως φταίνε πάντα ο Άρνεσεν , ο Μίχελ , ο Βρύζας , ο Τσιστιακόφ και και και , αλλά ποτέ η γνωστή σε όλους πλέον τσιγγουνιά του Σαββίδη σχετικά με τις μεταγραφές! Επίσης αδερφέ χωρίς παρεξήγηση εδώ είναι forum για το βόλει και καλό είναι να μην ξεκινάμε συζητήσεις για το ποδόσφαιρο!Sekeris4 έγραψε:Το κυριοτερο,δεν εχουν αχρηστους τδ τυπου Αρνεσεν και Μιχελ που εχουν στη διάθεσή τους χοντρο μπατζετ για μεταγραφες απ το πανω ραφι και ενω εχουν παρει εντολη απ τον Ιβαν να φερουν παιχταραδες,αυτοι τρωνε πορτα απ τον φασιστοαποελ για καποιον πιερο σωτηριου....
Περιμένουμε με αγωνία νέα σου aver!!!
- Παλαιολόγος
pilotos έγραψε:Κανε μας τη χάρη ρε που λες φασίστες, τους πατριώτες της Κύπρου.Sekeris4 έγραψε:Το κυριοτερο,δεν εχουν αχρηστους τδ τυπου Αρνεσεν και Μιχελ που εχουν στη διάθεσή τους χοντρο μπατζετ για μεταγραφες απ το πανω ραφι και ενω εχουν παρει εντολη απ τον Ιβαν να φερουν παιχταραδες,αυτοι τρωνε πορτα απ τον φασιστοαποελ για καποιον πιερο σωτηριου....
Το αν εκεί είναι και 2 3 μλκ δεν γίνεται να ισοπεδώνεις τα πάντα. Αυτός είναι φασισμός
SM-G935F
pilotos έγραψε:Έ και;;;
SM-G935F
ωραια τα ειπες
περαστικα στον γκομεζ,δυο χρονια συμβολαιο εχει,αν κανει εγχειριση τωρα ισως του χρονου ειναι κανονικα μαζι μας
παιδια σας κολλαει η λαολα????ειναι 2ο συνεχομενο παιχνιδι που μου κολλαει....εντωμεταξυ το ποδοσφαιρο μου το παιζει κανονικα....
- thanos-xanthi
καθαρο ποντο τον χαρισε
στην ευθεια του κιολας, ουτε καν απεναντι
παει το πρωτο σετ
1-0
στην ευθεια του κιολας, ουτε καν απεναντι
παει το πρωτο σετ
1-0
Κολλούσε και εμένα τώρα είναι κομπλέ...
Λάθη της διαιτησίας αλλά αυτές τις βλαχομαγκιές του Ανδρεάδη δεν τις μπορώ... Τα ίδια έκανε και σε εμάς όταν ήταν στην Σύρο... Ας κάνει εκεί κανά πρώτο χρόνο ας κόψει μια φορά τον Εφραιμίδη και ας κάνει μετά ότι θέλει... Μας κάνει πάρτι ποιος;;; Ο Εφραιμίδης...
Λάθη της διαιτησίας αλλά αυτές τις βλαχομαγκιές του Ανδρεάδη δεν τις μπορώ... Τα ίδια έκανε και σε εμάς όταν ήταν στην Σύρο... Ας κάνει εκεί κανά πρώτο χρόνο ας κόψει μια φορά τον Εφραιμίδη και ας κάνει μετά ότι θέλει... Μας κάνει πάρτι ποιος;;; Ο Εφραιμίδης...
- Unpsofable78
Παιδια πειτε μου σας παρακαλω τι κατεβαζω για να μπορω να δω laola
- Unpsofable78