Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ,11/01,17:15,laola1.tv,Cosmotesports
Re: Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ,11/01,17:15,laola1.tv,Cosmotesports
0-0 φαίνεται το πιό λογικό αποτέλεσμα.
Φυσικά υπάρχουν και τα στημένα ή γιόμες με τα οποία τρώμε συνήθως γκολ.
Φυσικά υπάρχουν και τα στημένα ή γιόμες με τα οποία τρώμε συνήθως γκολ.
Eτσι αισιοδοξια θελω!
Βρε σεις, λες και η ομαδα ειναι για το αναθεμα κανετε, καθηστε να την δουμε και μετα κραζουμε ολοι μαζι.
Βρε σεις, λες και η ομαδα ειναι για το αναθεμα κανετε, καθηστε να την δουμε και μετα κραζουμε ολοι μαζι.
Μιλάμε έχει τερματίσει το κοντέρ της γκρίνιας , πατήσαμε το κουμπί της άνοιξης...
SM-G935F
SM-G935F
Από το βίντεο της παε από το ζέσταμα, πάντως, βλέπω μπόλικο νερό.
Πάθος να βγάλουμε και όλα καλά θα πάνε.
Πάθος να βγάλουμε και όλα καλά θα πάνε.
Σάκοφ, Μύστα Κουλούρης ότι πρέπει για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο...
Πέλκας ....μμμμ ναι θα υποφέρει!!!
Πέλκας ....μμμμ ναι θα υποφέρει!!!
-
panpangr77
Δεν ξέρω που να σου στείλω μηνυμα τις προαλλες στις Μεταγραφές παραλιγο να γίνει παρεξηγηση την είδες την εξηγηση μου ?GoMaRoS έγραψε:3-5-2 ε;; μάλλον το βαρύ γήπεδο θα παίξει τον ρόλο του στο παιχνίδι, θέλει να υπερισχύσει στο κέντρο ο Ίβιτς και να φύγει με το 0 στην άμυνα οπωσδήποτε, μάλλον κάπως έτσι θα παίξουμε και με Σάλκε, για να δούμε τον Μύστα μέσα και γύρο από το κουτί
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Θα κερδίσουμε σήμερα...
Μην τρελαινεσαι Σικ, πληγωμενο εγωισμο-οπαδισμο εκφραζεις λογω ηττας απο γιαννενο, οχι λογικη..Ασε που δεν ειναι μπασκετ.
Αλλο δικαιολογιες, αλλο ρεαλισμος..
Μηπως θες να σου παραθεσω τι ελεγες για Φερναντο στο γιουρο? Ή αποψεις σου για το ποσο ψηλα τον εχεις?
Ε, αν του εδινες το 0-0, θα το επαιρνε no questions asked, θα σου σφιγγε το χερι και κανοντας και μια τζουρα θα σε χαιρετουσε

Αν του δινες 1-1, θα σου σκαγε και φιλακι
Παιζεις προσεκτικα και αν σου βγει το γκολ, ειδικα σε τετοιο τερεν, βγηκε..
Προεχει το 0 στην αμυνα ομως
ΚΟΥΛ!
Αλλο δικαιολογιες, αλλο ρεαλισμος..
Μηπως θες να σου παραθεσω τι ελεγες για Φερναντο στο γιουρο? Ή αποψεις σου για το ποσο ψηλα τον εχεις?
Ε, αν του εδινες το 0-0, θα το επαιρνε no questions asked, θα σου σφιγγε το χερι και κανοντας και μια τζουρα θα σε χαιρετουσε

Αν του δινες 1-1, θα σου σκαγε και φιλακι
Παιζεις προσεκτικα και αν σου βγει το γκολ, ειδικα σε τετοιο τερεν, βγηκε..
Προεχει το 0 στην αμυνα ομως
ΚΟΥΛ!
- Παλαιολόγος
παντως καλη λυση και ο περειρα για τις στημενες φασεις
υποθετω θα τον βαλει στην ροη του ματς
υποθετω θα τον βαλει στην ροη του ματς
Ναι δυστυχως βλεπω πολυ γκρινια, και ειναι κριμα για την ομαδα πιστευω. Οταν λεω ομαδα εννοω παικτες και τεχνικο επιτελειο που για μενα κανουν καλη δουλεια, εχοντας φυσικα το μεγαλο θεμα στο γκολ.
Αν δεν μποροει η διοικηση να φερει 3-4 ποδοσφαιριστες που φαινεται οτι χρειαζεται η ομαδα, δεν εχει να κανει με ποδοσφαιριστες και Ιβιτς.
Αν δεν μποροει η διοικηση να φερει 3-4 ποδοσφαιριστες που φαινεται οτι χρειαζεται η ομαδα, δεν εχει να κανει με ποδοσφαιριστες και Ιβιτς.
0-0 δεν είναι τόσο χάλια αποτέλεσμα. Φυσικά αν βάλουμε και κανένα τόσο καλύτερα. Ματς κυπέλου είναι.DimitrisS έγραψε:Eτσι αισιοδοξια θελω!![]()
-
Asimos
- Sick Bastard
Ο Σάντος παίζει πάντα για τη νίκη.
Ποτέ για το χ.
Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε παιδιά .
Δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΣ, ο ΠΑΣ πέρασε πάει.
Δεν μπορώ πια, έχω ελάχιστη υπομονή για αράδιασμα δικαιολογιών πριν το ματς, με τη δίνει, πως το λεν.
Όχι ο καιρός, όχι ο αγωνιστικός χώρος, όχι ο ένας λείπει, όχι ο άλλος έφυγε, όχι ο τρίτος δεν μπορεί κι ο κώλος μας πονεί. Ποιό Αγρίνιο τώρα, σοβαροί να ήμαστε.
Δεν υπάρχει δικαιολογία.
Είσαι μεγάλη ομάδα ή καμώνεσαι πως είσαι, ΠΑΟΚ;
Θαυμάσια.
Πας, κερδάς, πίνεις ένα ζεστό για τον δρόμο κι επιστρέφεις με την πρόκριση.
Μηδεν-μηδέν και πίπες.
Δεν είναι υπεροψία, είναι η πραγματικότητα που μας χτυπάει την πόρτα και εμείς φοβόμαστε(;) να την ανοίξουμε.
Όλος ο ΠΑΟΚ πρέπει να αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν αυτό που θέλει να γίνει αγωνιστικά, πρωταγωνιστής κι όχι σαν αυτό που ήταν, ευκαιριακός νικητής.
Απ αυτά τα παιχνίδια γίνεσαι, απ αυτά τα παιχνίδια στέλνεις μηνύματα.
Ποτέ για το χ.
Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε παιδιά .
Δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΣ, ο ΠΑΣ πέρασε πάει.
Δεν μπορώ πια, έχω ελάχιστη υπομονή για αράδιασμα δικαιολογιών πριν το ματς, με τη δίνει, πως το λεν.
Όχι ο καιρός, όχι ο αγωνιστικός χώρος, όχι ο ένας λείπει, όχι ο άλλος έφυγε, όχι ο τρίτος δεν μπορεί κι ο κώλος μας πονεί. Ποιό Αγρίνιο τώρα, σοβαροί να ήμαστε.
Δεν υπάρχει δικαιολογία.
Είσαι μεγάλη ομάδα ή καμώνεσαι πως είσαι, ΠΑΟΚ;
Θαυμάσια.
Πας, κερδάς, πίνεις ένα ζεστό για τον δρόμο κι επιστρέφεις με την πρόκριση.
Μηδεν-μηδέν και πίπες.
Δεν είναι υπεροψία, είναι η πραγματικότητα που μας χτυπάει την πόρτα και εμείς φοβόμαστε(;) να την ανοίξουμε.
Όλος ο ΠΑΟΚ πρέπει να αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν αυτό που θέλει να γίνει αγωνιστικά, πρωταγωνιστής κι όχι σαν αυτό που ήταν, ευκαιριακός νικητής.
Απ αυτά τα παιχνίδια γίνεσαι, απ αυτά τα παιχνίδια στέλνεις μηνύματα.
- GiorgosAtha
Ακόμα και καλά να ήταν και να παίζαν και σήμερα οι Matos, Djalma θα έπρεπε να παίξουν 4 παιχνίδια σε 12 μέρες... έχοντας ήδη παίξει 2 ενενηντάλεπτα και με ένα παιχνίδι που θα πάει στην δύναμη σε ένα γήπεδο "βαρύ" ο Ivic θεωρώ ότι θα έπρεπε -και πιστεύω ότι αυτό θα έκανε- τους προστατέψει (σε παιχνίδι που μπορείς να παίξεις συντηρητικά ακόμα και για το 0-0, έχοντας επαναληπτικό στην έδρα μας και με -κατά πάσα πιθανότητα- καλύτερο καιρό).
ΥΣ. Για την αντικατάσταση του Gary συμφωνώ αλλά...
α) ο "αντικαταστάτης" δεν ξέρω αν θα έπαιζε σήμερα και από θέμα ετοιμότητας και από θέμα "προστασίας"
β) ο Gary δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθούσε σήμερα λόγο της ιδιαιτερων συνθηκών του αγώνα... και πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα τον προστάτευε και αυτόν σήμερα ο Ivic?
ΥΣ. Για την αντικατάσταση του Gary συμφωνώ αλλά...
α) ο "αντικαταστάτης" δεν ξέρω αν θα έπαιζε σήμερα και από θέμα ετοιμότητας και από θέμα "προστασίας"
β) ο Gary δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθούσε σήμερα λόγο της ιδιαιτερων συνθηκών του αγώνα... και πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα τον προστάτευε και αυτόν σήμερα ο Ivic?
αδελφέ μην αγχωνεσαι, το είχα διαβάσει το μήνυμα σου, απλά θεώρησα περιττό να σου απαντήσω να μην γεμίζουν οι σελίδες με άσκοπα μηνύματα, εκεί μπαίνει κόσμος να διαβάσει καμιά είδηση Δεν έχω παρεξηγηθεί ποτέ με κανέναν και ούτε πρόκειταιpanpangr77 έγραψε:Δεν ξέρω που να σου στείλω μηνυμα τις προαλλες στις Μεταγραφές παραλιγο να γίνει παρεξηγηση την είδες την εξηγηση μου ?GoMaRoS έγραψε:3-5-2 ε;; μάλλον το βαρύ γήπεδο θα παίξει τον ρόλο του στο παιχνίδι, θέλει να υπερισχύσει στο κέντρο ο Ίβιτς και να φύγει με το 0 στην άμυνα οπωσδήποτε, μάλλον κάπως έτσι θα παίξουμε και με Σάλκε, για να δούμε τον Μύστα μέσα και γύρο από το κουτί
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Θα κερδίσουμε σήμερα...