Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
@pgetsos, @Dimg4 και όσοι άλλοι αναρωτιέστε, θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το post μου σ αυτό το topic, στην σελίδα 301 και κάποια ακόμα στο topic "Lubos Michel", σελίδες 54, 55 και 56 μήπως λυθούν οι απορίες σας!
Αν και με κάνετε ορισμένοι (όχι απαραίτητα οι δύο που απαντώ εδώ) να κολαστώ, θα τολμήσω και θα το πω...
Αρκετοί με κάνετε ώρες ώρες να αισθάνομαι σαν τον Κύριο (ήμαρτον Κύριε, μόλις αμάρτησα), εκεί που μαζευόταν γύρω του τα πλήθη και ενώ εκείνος δίδασκε ήσυχα και ειρηνικά το "αγαπάτε αλλήλους", άρχιζαν από κάτω τις ερωτήσεις "Κύριε γιατί εκείνο? Κύριε γιατί το άλλο, το 'δείξιο' και το 'πείξιο'?", για θέματα στα οποία είχε ήδη αναφερθεί προηγουμένως, αλλά εκείνοι δεν είχαν τυχόν ακούσει ή και δεν είχαν καταλάβει ακριβώς τι εννοούσε...
Όσο για τον Ιβάν, στην σελίδα 238 του παρόντος topic στις 18 Οκτωβρίου 2016, υπάρχει post μου με τις ευχές μου για την ανάληψη των καθηκόντων του σαν Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ.!!!! Αν θέλετε του ρίχνετε μια ματιά...
Υ.Γ. Πέτρο, όσο για την παράθεση των παλαιών posts, την έκανα γιατί λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα υπάρχει ερώτηση του @ksenitemenos4 προς εμένα, "σε ποια γλώσσα είπε ο Ιβάν το δεν ξαναπατάω στην Τούμπα"...
Αν και με κάνετε ορισμένοι (όχι απαραίτητα οι δύο που απαντώ εδώ) να κολαστώ, θα τολμήσω και θα το πω...
Αρκετοί με κάνετε ώρες ώρες να αισθάνομαι σαν τον Κύριο (ήμαρτον Κύριε, μόλις αμάρτησα), εκεί που μαζευόταν γύρω του τα πλήθη και ενώ εκείνος δίδασκε ήσυχα και ειρηνικά το "αγαπάτε αλλήλους", άρχιζαν από κάτω τις ερωτήσεις "Κύριε γιατί εκείνο? Κύριε γιατί το άλλο, το 'δείξιο' και το 'πείξιο'?", για θέματα στα οποία είχε ήδη αναφερθεί προηγουμένως, αλλά εκείνοι δεν είχαν τυχόν ακούσει ή και δεν είχαν καταλάβει ακριβώς τι εννοούσε...
Όσο για τον Ιβάν, στην σελίδα 238 του παρόντος topic στις 18 Οκτωβρίου 2016, υπάρχει post μου με τις ευχές μου για την ανάληψη των καθηκόντων του σαν Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ.!!!! Αν θέλετε του ρίχνετε μια ματιά...
Υ.Γ. Πέτρο, όσο για την παράθεση των παλαιών posts, την έκανα γιατί λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα υπάρχει ερώτηση του @ksenitemenos4 προς εμένα, "σε ποια γλώσσα είπε ο Ιβάν το δεν ξαναπατάω στην Τούμπα"...
- kataramenos5
Ρε σεις...eorptol1 έγραψε:Πολλές ερωτήσεις στον Γκόραν θα σας απαντήσει λιτά απέριττα σε ποστ των 10.000 λέξεων .....Και στο τέλος θα έχει μία ειρωνική ατάκα για Ιβάν Γιώργο γυναίκα Ιβάν και την πεθερά Ιβάν .......
ΥΓ Αμα βγεις κανεις εξω ας φερει και κανα τονο ποπκορν.
-
john4serres
στηριξε τον Λούμπος ρε Ιβάν.
γαμω την sportday , να παγωσει η ψ*λη σας εξω στο κρυο
γαμω την sportday , να παγωσει η ψ*λη σας εξω στο κρυο
Πτολεμαίο, βάζεις στοίχημα???eorptol1 έγραψε:Πολλές ερωτήσεις στον Γκόραν θα σας απαντήσει λιτά απέριττα σε ποστ των 10.000 λέξεων .....Και στο τέλος θα έχει μία ειρωνική ατάκα για Ιβάν Γιώργο γυναίκα Ιβάν και την πεθερά Ιβάν .......
Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι...
Υ.Γ. @kat5, πάγωσαν κι οι ποπκορνιέρες ρε φίλε, πακέτο με τις μεταγραφές μάλλον...Καλαμπόκι σκέτο αν θες...
-
Dimg4
Πωπω.... με αυτη σου την προταση καταλαβα πολλα. Γ@μησε τα φιλε....goran 64 έγραψε:@pgetsos, @Dimg4 και όσοι άλλοι αναρωτιέστε, θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το post μου σ αυτό το topic, στην σελίδα 301 και κάποια ακόμα στο topic "Lubos Michel", σελίδες 54, 55 και 56 μήπως λυθούν οι απορίες σας!
και δευτερον, ασε τα ποστ και τις συγκεκριμενες σελιδες, εχεις 1 μηνα σε καθε σου ποστ ειρωνευεσαι την διοικηση. Τωρα γιατι το κανεις το ξερεις εσυ αλλα εαν ησουν αλλο μελος θα ειχες φαει μπαν ανετα
γμσετα απίστευτα πράματα διαβάζουμεDimg4 έγραψε:Πωπω.... με αυτη σου την προταση καταλαβα πολλα. Γ@μησε τα φιλε....goran 64 έγραψε:@pgetsos, @Dimg4 και όσοι άλλοι αναρωτιέστε, θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το post μου σ αυτό το topic, στην σελίδα 301 και κάποια ακόμα στο topic "Lubos Michel", σελίδες 54, 55 και 56 μήπως λυθούν οι απορίες σας!
και δευτερον, ασε τα ποστ και τις συγκεκριμενες σελιδες, εχεις 1 μηνα σε καθε σου ποστ ειρωνευεσαι την διοικηση. Τωρα γιατι το κανεις το ξερεις εσυ αλλα εαν ησουν αλλο μελος θα ειχες φαει μπαν ανετα
eorptol1 έγραψε:Πολλές ερωτήσεις στον Γκόραν θα σας απαντήσει λιτά απέριττα σε ποστ των 10.000 λέξεων .....Και στο τέλος θα έχει μία ειρωνική ατάκα για Ιβάν Γιώργο γυναίκα Ιβάν και την πεθερά Ιβάν .......
Και είπεν ο Goran γενηθήτω φως κα εγένετο φως.
Ρε σεις δεν του λέμε τίποτα και εμείς οι αμαρτωλοί να κάνει κάνα θαύμα
να φέρει παίκτες !
Ρε σεις δεν του λέμε τίποτα και εμείς οι αμαρτωλοί να κάνει κάνα θαύμα
να φέρει παίκτες !
Έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, σ' αυτούς που στηρίζουν πιστά την διοίκηση και σ' αυτούς που άρχισαν να γκρεμίζονται τα όνειρα τους. Αν σκεφτούμε ήρεμα το πότε εμφανίστηκε ο Ιβάν, τις κινήσεις του ως τώρα αλλά αν θέλετε και την προηγούμενη ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο θα καθαρίσουν όλα στο μυαλό μας. Ένα παιδί πιο πίσω ρωτούσε κατά πόσο η οικογένεια Σαββίδη εμφανίστηκε για να επενδύσει στην ομάδα μας ή για άλλους λόγους. Προφανώς και δεν ήρθε από την αγάπη του στην ομάδα μας ή αν θέλετε μόνο από αυτή. Είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας που είδε ότι στην οικονομική καταστροφή της χώρας μας θα βρεθούν πολλές ευκαιρίες και που σωστά τον συμβούλεψαν ότι ο καλύτερος στρατός πίεσης στην Ελλάδα είναι οι οπαδοί μια λαοφιλούς ομάδας. Από εκεί και πέρα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι αν εξαιρέσουμε κάτι δηλώσεις πολιτικού που κάνει ( τρόπαια champions league κλπ) είμαστε από τις λίγες ομάδες οικονομικά τακτοποιημένες της νότιας Ευρώπης. Μπορεί υπό πίεση να φέρουν κανέναν τύπου νομπόα δανεικός (τέτοιες κινήσεις δεν είναι ποδοσφαιρικά σοβαρές) αλλά ως εκεί. Τα υπόλοιπα όταν αρχίζουν να εκπληρώνονται τα όνειρα του για σοβαρές μπίζνες στην Ελλάδα. Όταν ο Κόκκαλης έβαζε ένα μύριο στον γαύρο έπαιρνε ένα δις από τους πάτριοτ. Λυπάμαι αλλά δεν είναι ηλίθιοι οι επιχειρηματίες αυτού του βεληνεκούς φίλοι μου και ούτε θα θέλαμε να είναι σαν κάτι μπατμαν και λοιπούς.