TouchPal, γράφω πιο γρήγορα αλλά κάνει λάθη μερικές φορές.simba έγραψε:ακολουθεις μοντελο Goran στις προσφωνησεις ή....?pilotos έγραψε:Πόσο δίκιο έχετε @simba...
Γω ότι έχω να πω το λέω στα μούτρα, δεν έχω θέμα.
Αλλιώς δεν μιλάω καθόλου
SM-G935F
TouchPal, γράφω πιο γρήγορα αλλά κάνει λάθη μερικές φορές.simba έγραψε:ακολουθεις μοντελο Goran στις προσφωνησεις ή....?pilotos έγραψε:Πόσο δίκιο έχετε @simba...
sic-4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Φτου...Και δεν προλάβαμε-μας έκοψε να φέρουμε μαζί με την αποστολή μας τον 9άραρο απ την Λιβαδιά!!!!kataramenos5 έγραψε:Κλεινει και τ αεροδρομιο παλι θα περιμενουμε.
Υ.Γ. Αχ ρε Μπουλ...εεεε...Λιούμπος...Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι???![]()
Μπουλ??? Εκοψες τα εμοτικονς και αρχισες τα ΕΜΕΤΙΚΟΝΣ...
Ειναι αηδιαστικες οι ειρωνιες σου προς ανθρωπους της ομαδας καθως και ο ρυθμος με τον οποιο τις επαναλαμβανεις τελευταια.
Βεβαια διαβαζοντας κανεις σημερινο σου ποστ στο τοπικ του Ιβαν, οπου παρομοιαζεις τον εαυτο σου με τον Ιησου που διδασκει ησυχα και ειρηνικα τα πληθη και παραπεμπεις στη σελιδα ταδε και ταδε και ταδε σαν να παραπεμπεις στα ευαγγελια, βγαζει διαφορα συμπερασματα.
Ρε παιδια μπορει να μου λυσει κανεις μια απορια; Ποιος ειναι ο Νταρμπο και τι εχει παιχτει περιληπτικα; Βλεπω εδω καιρο να αναφερουν το ονομα του, αλλα δεν ξερω ουτε ποιος ειναι.omerta76 έγραψε:Και ηδη η είδηση για την απάτη από τον Darbo βγήκε σε site.....χαχαχαχαχ
Και τι ειναι τα μελη της διοικησης?Υπερανω κριτικης και χλευασμου?Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του και ο καθενας κρινει εκ των ιδιων.Απλα τα πραγματα.Dimg4 έγραψε:Του το ειπα κι εγω, εχει ποσες μερες συστηματικα ειρωνευεται τη διοικηση και μετα το γυρναει στο χαβαλε και το ΠΑΟΚτσηδηλικι. Γκοραν προσεχεace79grpaok έγραψε:εγινε γκοραν μας επεισες