Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Εχω αρκετα χρονια που δεν χανω χρονο σε ραπτοπουλους και αλλους μ@λακες και εχω βρει την ησυχια μου. Στερηστε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ την ακροαματικοτητα τους απο ΣΗΜΕΡΑ
Ο Tupac για αναπαραγωγή στημένης είδησης από φυλλάδα μηδενικού επιπέδου με σκοπό απλά τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ
- Notorious4
Τραγικό.........pgetsos έγραψε:Ο Tupac για αναπαραγωγή στημένης είδησης από φυλλάδα μηδενικού επιπέδου με σκοπό απλά τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ
Έσκασε και αυτο που φανταζόμασταν οι περισσότεροι .. εντύπωση μου προκαλεί και ο τίτλος που έτσι οπως ειναι γραμμένος αφηνει να εννοηθεί οτι το εχει δηλώσει κάποιος επίσημα ενω το άρθρο ειναι μια προβοκατόρικη αρδια
http://www.sport-fm.gr/article/podosfai ... ou/3256769
http://www.sport-fm.gr/article/podosfai ... ou/3256769
Δεν ξέρω τι έγραψε ο φίλος μας και τιμωρήθηκε, πάντως η κατάσταση και αυτόν τον χειμώνα μου θυμίζει έντονα τους 2 προηγούμενους: τον Βρύζα με τον Άγγελο να μην συμφωνούν σε μία κοινή γραμμή, τους Βεζυρτζή και Άρνεσεν να μην συμφωνούν κτλ κτλ. Στατιστικά να το πάμε, τα πράγματα δεν πάνε καλά και πλέον έχουμε 3 κενά στην ενδεκάδα.....Άντε να δούμε...

Προφανώς όχιYupis έγραψε:μόνιμο;
Αλλά λίγο τα φααααπ, λίγο ότι είχε προειδοποίηση λίγες ώρες νωρίτερα που έκανε το ίδιο πράγμα, θα περιμένει να μιλήσει μετά τις μεταγραφές πάλι, που είναι και η αγαπημένη του κατηγορία πάντως
Είναι δημιούργημα του Ιβάν, του Μίχελ και του Ίβιτς.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μαγκες φετος ο ΠΑΟΚ θελγει.Ολοι ξερουν πως αν ο ΠΑΟΚ ειχε ΚΑΙ το γκολ φετος,δεν θα μπορουσε να το σταματησει κανεις.
Ο φετινος ο ΠΑΟΚ ειναι δημιουργημα του Μιχελ και του Ιβιτς.Ξερουν πως αν φανε τον Μιχελ,ο επομενος θα ειναι ο Ιβιτς.Φετος τους ποναει πιο πολυ απο ποτε ο ΠΑΟΚ.
KOSTAS54 έγραψε:Είναι δημιούργημα του Ιβάν, του Μίχελ και του Ίβιτς.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μαγκες φετος ο ΠΑΟΚ θελγει.Ολοι ξερουν πως αν ο ΠΑΟΚ ειχε ΚΑΙ το γκολ φετος,δεν θα μπορουσε να το σταματησει κανεις.
Ο φετινος ο ΠΑΟΚ ειναι δημιουργημα του Μιχελ και του Ιβιτς.Ξερουν πως αν φανε τον Μιχελ,ο επομενος θα ειναι ο Ιβιτς.Φετος τους ποναει πιο πολυ απο ποτε ο ΠΑΟΚ.
Εννοείται ότι είναι δικό τους δημιούργημα και σε αυτούς να πάνε τα εύσημα. Απλά ο χειμώνας είναι πάντα δύσκολος για μεταγραφές και σε αυτό το θέμα σαν φιλο-γιουβεντίνος μου έρχεται πάντα η αποψη του Μαρόττα (Τ.Δ της Γιουβέντους): "τον Ιανουάριο δεν κάνεις μεταγραφές γιατί πάντα αγοράζεις πιο ακριβά από ότι πρέπει και γιατί οι ευκαιρίες είναι πολύ λίγες!"
Παντως οσο περνανε οι μερες και δεν βρισκουμε επιθετικο η περιπτωση Ανσαριφαρντ θα παιζει παντα, καθως τα λεφτα που ζηταει, ακομα και αυτα τα 400.000 δεν προκειται να τα βρει ΠΟΥΘΕΝΑ.Αυτο βεβαια κατι θα επρεπε να λεει σε εμας για την αξια του, αλλα τουλαχιστον θα πρεπει να καταλαβουμε πως οσο περνανε οι μερες η προσφορα μας θα πρεπει να πεφτει και οχι να ανεβαινει.
- kataramenos5
Οπου να ναι θ ανοιξει το αεροδρομιο και θα ερθουν οι παικταραδες.
Οι προετοιμασίες των ανατολικών ομάδων ξεκίνησαν ή ακόμη;kataramenos5 έγραψε:Οπου να ναι θ ανοιξει το αεροδρομιο και θα ερθουν οι παικταραδες.
Πάντως δεν ξέρω γιατί ο Μίχελ πίστεψε ότι ο Πιερότος θα λύσει το πρόβλημα με το γκόλ και του έκανε προσφορά.KOSTAS54 έγραψε:Είναι δημιούργημα του Ιβάν, του Μίχελ και του Ίβιτς.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μαγκες φετος ο ΠΑΟΚ θελγει.Ολοι ξερουν πως αν ο ΠΑΟΚ ειχε ΚΑΙ το γκολ φετος,δεν θα μπορουσε να το σταματησει κανεις.
- Petros1988
Πάρτε ρε 2 Παίκτες σήμερα να γελάσει το χειλάκι μας λίγο εναν επιθετικό και έναν αριστερο εξτρεμ!Γιατι τόση Νέκρα?Αυτη η Μεταγραφικ΄΄η περίοδο μου θυμίζει εκείνη του Ιανουαρίου του 14 αν δεν κάνω λάθος που τελευτέα μέρα ήρθανε NOBOA R.COSTA.Ας αξίζει τουλάχιστον η αναμονή!