33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Πριστ μεταφραζεται ποικιλοτροπως αυτο που λες...το.καταλαβαινεις ε?
Αυτό που λενε εδω μεσα ο κατ και κάποιοι αλλοι που με το μυαλι σας υποστήριζουν τον Κλάους ειναι οτι οταν πας γήπεδο για 90 λεπτά δεν κραζεις την ομάδα αλλα την στηριζεις παιχνίδια όπως τό προχθεσινο τα κερδίζει ο κοσμος με την φωνή του και πίεση που ασκεί στιν αντίπαλο και όχι με πιεση στην ομαδα μας γιατί βλέπεις οτι η ομάδα τρέχει πιεζει κάνει φάσεις αλλα τανα δεν μπαίνει μεσα με τιποτα τοτε ο κόσμος κερδίζει τους παίκτες και το παιχνίδι
Οσο γθα εσας που έχετε κάνει σημαία σας το παλιά ειχε πεσιματα ναι ειχε αλλα οχι την ωρα του αγώνα ειχε αφτερ και με τακτ
Την μοναδική φιρα φετος πιυ ολο το γήπεδο αγαπησε την ομαδα και εκανε αυτο πιυ έπρεπε ηταν με την λιμπερετς.
Αφηστε τα πληκτρολόγια και την μιζερια του γηπεδου καθ στθρηξτε την ομαδα καθ τους παίκτες οταν έπαιζα ποδοσφαιρο πρωτα παθζαμε σωστο ποδόσφαιρο καθ μετα άρχισαν να έρχονται τα αποτελέσματα όπου καποια στιγμη φτασαμε β^εθνική τοτε
Δειτε οτθ η ομάδα μας παίζει ποδόσφαιρο και πολύ καλό μάλιστα ευχαριστιεσαι να βλέπεις την ομαδα τα Αποτέλεσματα θα ερθουν
Παμε στον Κλάους τωρα έχει τα καλα του και τα κακα του αυτα είναι γνωστά απο τον να τιν κραζεις δεν κερδιζεις κατι θσα θσα κανεις κακο στην ομαδα δεν φταει αυτος αν ειναι ανίκανος ο νταβαρης με το χαζοχαρουμενο παιδι του αν δεν φέρνουν αλλιν ποδοσφαιριστή εμείς πρέπει να στηριζουμε τους παίκτες γιατί η στήριξη υα φέρει κέρδος η αποδοκιμασια χασουρα και μιζερια.
Οσο γθα εσας που έχετε κάνει σημαία σας το παλιά ειχε πεσιματα ναι ειχε αλλα οχι την ωρα του αγώνα ειχε αφτερ και με τακτ
Την μοναδική φιρα φετος πιυ ολο το γήπεδο αγαπησε την ομαδα και εκανε αυτο πιυ έπρεπε ηταν με την λιμπερετς.
Αφηστε τα πληκτρολόγια και την μιζερια του γηπεδου καθ στθρηξτε την ομαδα καθ τους παίκτες οταν έπαιζα ποδοσφαιρο πρωτα παθζαμε σωστο ποδόσφαιρο καθ μετα άρχισαν να έρχονται τα αποτελέσματα όπου καποια στιγμη φτασαμε β^εθνική τοτε
Δειτε οτθ η ομάδα μας παίζει ποδόσφαιρο και πολύ καλό μάλιστα ευχαριστιεσαι να βλέπεις την ομαδα τα Αποτέλεσματα θα ερθουν
Παμε στον Κλάους τωρα έχει τα καλα του και τα κακα του αυτα είναι γνωστά απο τον να τιν κραζεις δεν κερδιζεις κατι θσα θσα κανεις κακο στην ομαδα δεν φταει αυτος αν ειναι ανίκανος ο νταβαρης με το χαζοχαρουμενο παιδι του αν δεν φέρνουν αλλιν ποδοσφαιριστή εμείς πρέπει να στηριζουμε τους παίκτες γιατί η στήριξη υα φέρει κέρδος η αποδοκιμασια χασουρα και μιζερια.
- back in black
Πάτερ τον έχεις εξομολογήσει και στα είπε αυτά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος back in black την Τρί 10 Ιαν 2017, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω priest64 επειδή είμαι λίγο χαζός, θα ήθελα να μου το εξηγήσεις αναλυτικότερα όσα είπες.
μεχρι τότε θα πω ότι δεν έχουμε το θεό μας.
μεχρι τότε θα πω ότι δεν έχουμε το θεό μας.
Αυτό που είπε τώρα είναι σοβαρό και αφήνει τρελά υπονοούμενα, καλό είναι να αποφεύγονται.
Τί διαβάζουμε.....Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε φορ και ότι Κλάους πλέον δεν μπορεί....Αλλά ένταξη όλα έχουν ένα όριοprist64 έγραψε:Πολυς λογος για τον σελεμπριτυ Κλαους των 700χιλ.
Ανακυκλωμενα σχολια που δεν οδηγουν πουθενα,ενω το θεμα ειναι απλο.
Ο Κλαους δεν αποδιδει γιατι δεν τον "ταιζουν",δηλ. ειναι "νηστικος".
Ε,ας του πει καποιος την μπουγατσα να την τρωει ολη
και να μην μενει στην ....αχνη.
- ΑποστόληςΑ
Βιταμίνες χρειάζεται ρε παιδιά! Είναι καθαρά θέμα κακής διατροφής.
Καλα που θιχτηκατε μωρες παρθενες,θα το πω με αλλο παραδειγμα.Yupis έγραψε:Αυτό που είπε τώρα είναι σοβαρό και αφήνει τρελά υπονοούμενα, καλό είναι να αποφεύγονται.
0
Οταν παιρνεις ενα πιττογυρο για να φας,το τρως ολο
οχι μονο τις πατατες με το κετσαπ και την μουσταρδα.
Ετσι μενεις "νηστικος" και θελεις "τάισμα".
Κομπρέ νε βου?
Πολυ βρωμικο μυαλο εχουν ορισμενοι και παρεξηγουν.......την παραβολή με την μπουγατσα.
Βεβαια με τοσα δικαιωματα που εχει δωσει ο ασωτος σελεμπριτυ..................
Όντως το ότι σε όλους πήγε ο νους μας εκεί είναι ανησυχητικό

Όχι και σε όλους...

Αν έτρωγε μονάχα άχνη θα πετούσε το παλικάρι...

εσυ τωρα στηριζεις την ομαδα ε;POWER-4- έγραψε:...δεν φταει αυτος αν ειναι ανίκανος ο νταβαρης με το χαζοχαρουμενο παιδι του...
Ανίκανος χαζοχαρουμενος....Και βλάκας θα έλεγα εγώ γιατί έβαλε τόσα στην ομάδα για να τον λέει ο επιτυχημένος χψ οπαδός ανίκανο χαζοχαρουμενο κλπ.
Ναι στηριζω την ομαδα γιατί δεν ειπα τίποτα για την ομαδα αλλα για την διοίκηση αυτής οπως με βλεπει αυτος σαν ευρώ ετσι τον βλεπω και εγω επισης και αν θα δεθς τα ποστ μου δεν εκραξα ποτε εκτος απο γλυωδες τυπο απο τον βυρωνα γιατι τυγχάνει να ξερω 2 πράγματα για τον συγκεκριμένοsic-4 έγραψε:εσυ τωρα στηριζεις την ομαδα ε;POWER-4- έγραψε:...δεν φταει αυτος αν ειναι ανίκανος ο νταβαρης με το χαζοχαρουμενο παιδι του...
Αν σε καανει εντύπωση το ποσο νεο μελος είμαι εδω να σε πω μόνο οτι εγω ημουν στο παοκμανια οταν ακομα ηυελε winamp γθα να ακουμε Ραδιόφωνο τιν αλεκακιους και τον ζορο οταν ακομα το τσατ ηταν εκει πιυ ειναι ηροη ειδησεων και οταν ακομα κατεβαζαμε αγωνες καθι συνθηματα απο το παοκμανια απλα αυτος ειναι καινουργιος γθατι ο άλλος διαγράφηκε
Το τελευταιο απλα για να ξέρεις οτι δεν ειμαι ουρανοκατεβατος εδω μέσα και στα συνδεσμθακα