31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Μη σου πω οτι πήρε και μερίδιο απο το Μακεδονια Παλας
ΕΜΕΤΙΚΟ πρωτοσελιδο σπορτντει σημερα
ΕΜΕΤΙΚΟ πρωτοσελιδο σπορτντει σημερα
- BlackBlockAttack
Η Κοντομηνοεφημεριδα ειναι οτι πιο εμετικο κυκλοφορει...Ακομα και απο τις φυλλαδες του γαυρου
Δεν υπάρχει, πάντως, ούτε μία στο δισεκατομμύριο, να μην πάρει αποζημίωση. Οι μεταγραφές είναι άλλο θέμα.
- ΑποστόληςΑ
pronews.gr
...Την ίδια ώρα, η πληροφορία περί συμφωνίας του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ για λύση της συνεργασίας τους ίσως επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο για την «Ένωση». Ούτως ή άλλως αναζητείται ένας παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο διεθνής άσος μπορεί να προσφέρει και σαν στόπερ. Δεν αποκλείεται από τη στιγμή που ο παίκτης έχει ξεμπερδέψει με τον ΠΑΟΚ να μπει για τα καλά στο ραντάρ της ΑΕΚ.
...Την ίδια ώρα, η πληροφορία περί συμφωνίας του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ για λύση της συνεργασίας τους ίσως επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο για την «Ένωση». Ούτως ή άλλως αναζητείται ένας παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο διεθνής άσος μπορεί να προσφέρει και σαν στόπερ. Δεν αποκλείεται από τη στιγμή που ο παίκτης έχει ξεμπερδέψει με τον ΠΑΟΚ να μπει για τα καλά στο ραντάρ της ΑΕΚ.
ο τζαβέλας έπρεπε να φύγει με τα σκηνικά στον άγγελο , και πολύ άργησε ο γλίτσας , στις ομάδες υπάρχει ιεραρχία δεν θα σηκωθούν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι ήμαρτον...Mattias_g4 έγραψε:Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...
BlackBlockAttack έγραψε:Η Κοντομηνοεφημεριδα ειναι οτι πιο εμετικο κυκλοφορει...Ακομα και απο τις φυλλαδες του γαυρου
- back in black
Αβαδιστα, που γράφουν και στις αγγελίες!!!!Μαυρο Χιονι έγραψε:Πως θα γίνει να πάω σαν ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ; Εύκολα λεφτά ρε φίλε!
- john4serres
BlackBlockAttack έγραψε:Η Κοντομηνοεφημεριδα ειναι οτι πιο εμετικο κυκλοφορει...Ακομα και απο τις φυλλαδες του γαυρου
- john4serres
- falconakis
Δεν ξέρω τι έφταιξε ρε Γιώργαρε αλλά επάνω που είπαμε βρήκαμε αρχηγό για τα επόμενα 3-4 χρόνια έγινε αυτό που έγινε και τώρα θα σε βλέπουμε με άλλη φανέλα...
Κρίμα γιατί έδειξες ότι καταλάβαινες σε ποιά ομάδα είσαι εαν και τα τελευταία γεγονοτα έδειξαν άλλα πράγματα...
Καλή συνέχεια και σε ευχαριστώ για όσα πρόσφερες...
ΥΓ τώρα εαν έρθεις στην Τούμπα μ άλλη φανέλα και πουλήσεις τρελλίτσα θα έχεις σβήσει ότι θετικό κι εαν έκανες όσο ήσουν εδώ και θα με κάνεις να πιστέψω πως είχε δίκιο ο Άγγελος!

Κρίμα γιατί έδειξες ότι καταλάβαινες σε ποιά ομάδα είσαι εαν και τα τελευταία γεγονοτα έδειξαν άλλα πράγματα...
Καλή συνέχεια και σε ευχαριστώ για όσα πρόσφερες...
ΥΓ τώρα εαν έρθεις στην Τούμπα μ άλλη φανέλα και πουλήσεις τρελλίτσα θα έχεις σβήσει ότι θετικό κι εαν έκανες όσο ήσουν εδώ και θα με κάνεις να πιστέψω πως είχε δίκιο ο Άγγελος!

Αυτο που μερικοι χαλιεστε που φευγει ο τσιχλας ο ρουφιανος, ειλικρινα με ξεπερναει!
Τελικα ειστε ΠΑΟΚ ή να χαμε να λεγαμε?
Αυτο το τσογλανακι κατεστρεψε μια χρονια π ησουν πρωτος με 5 βαθμους διαφορα πριν δυο χρονια και φετος εκανε ο,τι μπορουσε για να σε διαλυσει!
Λοιπον προτεινω ολοι εσεις οι τζαβελολαγνοι υμνητες του να τον ακολουθησετε στην καινουρια του ομαδα!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο το τσογλανακι κατεστρεψε μια χρονια π ησουν πρωτος με 5 βαθμους διαφορα πριν δυο χρονια και φετος εκανε ο,τι μπορουσε για να σε διαλυσει!
Λοιπον προτεινω ολοι εσεις οι τζαβελολαγνοι υμνητες του να τον ακολουθησετε στην καινουρια του ομαδα!
Gospi έγραψε:Αυτο που μερικοι χαλιεστε που φευγει ο τσιχλας ο ρουφιανος, ειλικρινα με ξεπερναει!
κι ο αλλος λεει "δεν ξερω τι εφταιξε Γιωργαρε" λες και χωριζει την γκομενα που ηταν καλο κοριτσι αλλα δεν ταιριαξαν....
Δεν ξερεις τι εφταιξε ρε φιλε; Δεν σε φτανει που στο ειπαν δυο προπονητες τι εφταιξε; Ακομα δεν ξερεις;