Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kastrakis

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από kastrakis »

joshua έγραψε:Καλα και να τον εφερε δεν λεει και τιποτα,ουτε ο πρωτος,ουτε ο τελευταιος θα ειναι.Οταν εφερνε Μπερμπατοφ γινοταν παρτυ εδω μεσα για την προεδραρα.Μια και δυο επιλογες του ιδιοκτητη δεν λενε κατι, αλλο θεμα ειναι να υπαρχει γενικευμενη παρεμβαση σε οτι κανουν οι υπευθηνοι της ομαδας, σε βαθμο μαλιστα που να προκαλει δυσλειτουργια,κατι που δεν ειναι απιθανο αλλα αν θελεις να το καυτηριασεις καντο με τροπο δεν πας στο instagram του ιδιοκτητη να γραψεις ''ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ''.
Σωστος, δεν εγινε κ τπτ.
Οταν ομως χρησιμοποιειται κατα κορον για να θεωρηθει ως "παρεμβαση" τοτε θα πρεπει και να δικαιολογηθει με καποιο τροπο...

Σοβαρα εγραψαν τετοιο πραγμα στο ινσταγραμ του Σαββιδη? :lol: :lol: :lol:

Εχει και την πλακα του ομως ολο αυτο, δεν μπορεις να πεις...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Είπε για μπόλι ο γσ?
Daddy G

Δημοσίευση από Daddy G »

Θεωρώ ότι το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι η ταχύτητα με την οποία κινείται ως οργανισμός. Και δεν το θέτω από την πλευρά της κάλυψης των κενών στο ρόστερ με αργοπορία.
Έχει να κάνει με τη διαδικασία που ακολουθείται κάθε φορά για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή. Υπάρχει μια γραφειοκρατία που δε βοηθά τα πράγματα. Και τις περισσότερες φορές δεν παίζεις μπάλα μόνος σου, με αποτέλεσμα να χάνονται παίκτες.
Ο κατά γενική ομολογία αντιπαθής Δώνης, είπε πέρσι το εξής:
«Η επικοινωνία που είχα και με τον Γεωργιάδη, με τον Βρύζα και αργότερα με τον Τσιτσιακόφ ήταν πολύ καλή. Ανάλογα το μπάτζετ που διαθέταμε βρίσκαμε τους παίκτες που θέλαμε και κάναμε μια λίστα. Η κωλυσιεργία δημιουργήθηκε επειδή δεν υπήρχε άμεση συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο, που έδινε και την τελική έγκριση και έτσι πηγαίναμε πίσω χρονικά. Δούλευαν και δύο σκάουτερ στον ΠΑΟΚ και όλοι μαζί κάναμε προγραμματισμό. Μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση από τον κ. Σαββίδη αργούσαμε εξαιρετικά ενώ κάναμε πολύ καλό προγραμματισμό. Ήταν πάρα πολύ εύκολο για εμάς να κλείσουμε μετά από εισήγηση μου τον Χολέμπας. Αργήσαμε πολύ και τον χάσαμε. Τελείωνε το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό αλλά εμείς αργούσαμε. Δεν μπορούσε ποτέ να εκτελεστεί ο προγραμματισμός».
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eιμαι απο τους πιο αυστηρους κριτες οχι μονο στα του ΠΑΟΚ αλλα γενικα και στην ζωη μου και στον ιδιο μου τον εαυτο.Εχω κραξει το συμπαν,παικτες,προπονητες,ΤΔ,Διοικουντες,πολλες φορες δικαια,καποιες φορες αδικα αλλα ρε φιλε καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα.Ο Σαββιδης εκτος του οτι εσωσε τον ΠΑΟΚ ειναι ο πρωτος επενδυτης που εμφανιστηκε για τον ΠΑΟΚ σε ενα ποδοσφαιρο που πλεον χωρις κατι αντιστοιχο στην κεφαλη της ,σοβαρη ομαδα δεν νοειται,ποσο μαλλον στην Ελλαδα,αρα οποια κριτικη του ασκειται θα πρεπει να γινεται υπο το πρισμα οτι υπαρχει και εχει και χρημα και διαθεση να προσφερει,αρα οφειλει μα ειναι καλοπροαιρετη.Επιπλεον εγω τουλαχιστον που πλεον βαδιζω στα 42,ειμαι βεβαιος,πως αν καποια στιγμη δεν φτιαξω ομαδα και δεν παρω τιτλους με αυτον ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

@joshua
++++
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Eιμαι απο τους πιο αυστηρους κριτες οχι μονο στα του ΠΑΟΚ αλλα γενικα και στην ζωη μου και στον ιδιο μου τον εαυτο.Εχω κραξει το συμπαν,παικτες,προπονητες,ΤΔ,Διοικουντες,πολλες φορες δικαια,καποιες φορες αδικα αλλα ρε φιλε καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα.Ο Σαββιδης εκτος του οτι εσωσε τον ΠΑΟΚ ειναι ο πρωτος επενδυτης που εμφανιστηκε για τον ΠΑΟΚ σε ενα ποδοσφαιρο που πλεον χωρις κατι αντιστοιχο στην κεφαλη της ,σοβαρη ομαδα δεν νοειται,ποσο μαλλον στην Ελλαδα,αρα οποια κριτικη του ασκειται θα πρεπει να γινεται υπο το πρισμα οτι υπαρχει και εχει και χρημα και διαθεση να προσφερει,αρα οφειλει μα ειναι καλοπροαιρετη.Επιπλεον εγω τουλαχιστον που πλεον βαδιζω στα 42,ειμαι βεβαιος,πως αν καποια στιγμη δεν φτιαξω ομαδα και δεν παρω τιτλους με αυτον ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και συμφωνώ απολύτως, εκτός από ένα σημείο, όταν ο ΠΑΟΚ πήρε τίτλο με Μπατατούδη, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για αυτό το κομμάτι. :mrgreen:
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Τρεις καλες μεταγραφές. Παμε γερα. Τα ματια και τα αυτια των Σαββιδεων ειναι πανω μας. Στην κερκιδα. Για να κανει τις δουλειές του ο Σαββιδης χρειαζεται τουςφιλαθλους οχι την ομαδα. Οπως και χοντρος χρειάζεται τους φιλαθλους του ολυπιακου οχι τον ολυμπιακο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει αναφερομαι σε πρωταθλημα και οσο για τον Μπατατουδη εχω λιγο διαφορετικη αποψη απο τους περισσοτερους.Σαφως και το κινητρο του δεν ηταν ανιδιοτελες οταν απεκτησε τον ΠΑΟΚ αλλα και αυτος τα πρωτα χρονια πριν αρχισουν τα δυσκολα και ο κοσμος αποκτησει λογο να τον εχει απεναντι,παρομοια και χειροτερη αντιμετωπιση ειχε απο τον Σαββιδη.Ειναι πολυ διαφορετικη περιπτωση ο Μπατατουδης απο τον Γουμενο.Ποτε ο παοκτσης δεν στηριξε ιδιοκτητη,ποτε του γενικα δεν στηριξε τον ΠΑΟΚ παρα μονο οπως τον εχει στην θεωρια και μονο στο μυαλο του.Αλλος τεραστιος μυθος ο λαος του ΠΑΟΚ και οποιασδηποτε ελληνικης ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ναι μωρέ κατάλαβα πως το λες, χουλιαμά κάνω. :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Διαρρέεται απο βάζελο μεριά οτι ο ανσαριφαντ δεν έρχεται σε μας γιατι εχει συμφωνήσει με αυτούς ,και περιμένει να μαζέψουν κανα ευρώ για κάνουν προταση στον νιονιό...τον έπεισε ο μέγας κοουτς οζουνης.... λες και του χρόνου ο οζουνης θα ναι....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν απεχει πολυ απο την αληθεια παντως και δεν πρεπει να μας χαλαει καθως εκτος των αλλων φανερωνει πως δεν υπαρχει καμια προταση 700.000 την οποια ο βαζελος δεν φτανει με την καμια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θ ερθουν παικτες επιπεδου βιερινια στοχ. Αυτο μου ειπε ο γιος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να έρθουν όσοι μπορούν να μας ενισχύσουν ΚΑΙ στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Φέρε Εντουάρντο με 1,5 χρόνο συμβόλαιο να τελειώνουμε.Παικταρά είναι και αφήστε τους "one hit wonder " Ιρανούς και τύπους με ονομα gay bar της Μυκόνου έλεος ρε ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασε και αυτο δεν λεει τιποτα γιατι ο καθενας εχει διαφορετικα στο μυαλο του το επιπεδου Στοχ και Βιερινια.O ΠΑΟΚ δεδομενα ενδιαφερθηκε για Ανσαριφαρντ και Σωτηριου.Ε δεν τους λες Στοχ και Βιερινια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”