Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Το οτι επιτρεπουμε να κυκλοφορουν ανυποστατες φημες εδω μεσα που κυκλοφορησαν οι οπαδοι του ρουλεως πρεπει να το διαβαζω κ να το προσπερναω?
mpouJr έγραψε:Το οτι επιτρεπουμε να κυκλοφορουν ανυποστατες φημες εδω μεσα που κυκλοφορησαν οι οπαδοι του ρουλεως πρεπει να το διαβαζω κ να το προσπερναω?
Καλά το οργανόγραμμα ΦΙΦΑ Κουτσοκουμνης ΓΚει ΑΠΟΕΛ είναι γνωστό από καιρό και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γυρευαμε εκεί.
Από την άλλη, είναι η μοναδική ζημιά που μπορεί να μας κάνει η ΕΟ, ήτοι οι άνω αναγραφόμενοι που στόχο έχουν κάτι δικούς μας που δεν ασχολούνται και πολύ..
Και ξαναλέω απλα.. Σε έναν τακτοποιημένο ΠΑΟΚ τα θέματα που τρεξανε ήταν του Τζαβέλλα, το Κέρκυρα ΠΑΟΚ και τώρα το όχι. Ελάτε τώρα καραμαλακες και κραξτε Σαββιδηδες που για να ξηγιομαστε 5 χρόνια λάθη είναι κι αυτοί.
Κραξτε τους επικαλούμενοι λέξεις που έχουν γράψει πληρωμένοι αρδ από χαβούζα και τα έχετε διαβάσει μέχρι τελείας..
Αν ήμουν Σαββίδης θα έφευγα γιατί την ΕΟ κάποια στιγμή θα της γαμουσα το σπιτάκι. Τα χαπατα θα τα είχα ομως μια ζωή απέναντι μου.
Εν αναμονή λοιπόν πιστοί στο δόγμα Σαββίδη για παίκτες 30 Γενάρη.
Από την άλλη, είναι η μοναδική ζημιά που μπορεί να μας κάνει η ΕΟ, ήτοι οι άνω αναγραφόμενοι που στόχο έχουν κάτι δικούς μας που δεν ασχολούνται και πολύ..
Και ξαναλέω απλα.. Σε έναν τακτοποιημένο ΠΑΟΚ τα θέματα που τρεξανε ήταν του Τζαβέλλα, το Κέρκυρα ΠΑΟΚ και τώρα το όχι. Ελάτε τώρα καραμαλακες και κραξτε Σαββιδηδες που για να ξηγιομαστε 5 χρόνια λάθη είναι κι αυτοί.
Κραξτε τους επικαλούμενοι λέξεις που έχουν γράψει πληρωμένοι αρδ από χαβούζα και τα έχετε διαβάσει μέχρι τελείας..
Αν ήμουν Σαββίδης θα έφευγα γιατί την ΕΟ κάποια στιγμή θα της γαμουσα το σπιτάκι. Τα χαπατα θα τα είχα ομως μια ζωή απέναντι μου.
Εν αναμονή λοιπόν πιστοί στο δόγμα Σαββίδη για παίκτες 30 Γενάρη.
ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Αλλά πόσοι ρούληδες φουλ στο σπυράκι.. σέρνονται εδώ μέσα λες..

Αλλά πόσοι ρούληδες φουλ στο σπυράκι.. σέρνονται εδώ μέσα λες..
- Dimitris_L4
Αρχισαμε και για σαββιδη τωρα...ακομα και να ισχυει(ετσι για να δεχτω τις "περιεργες" σκεψεις σας) τι προβλημα εχετε;;ο αμπραμοβιτς η ο ριμπολοβλεβ η οι αραβες ηταν απο μικροι τσελσι μονακο σιτυ και λοιπα..ρε δυο παιχτες αν ειχαν ερθει θα λεγατε τα ιδιαμ.οτι να ναι πραγματικα..ζαγορακη γυρνα να ουμε ξερω γω να ουμε.
Aλλο ανεκδοτο παλυ...Επειδη χρησιμοποιησε πρωτο ενικο ο Σαββιδης σχετικα με τις μεταγραφες,καπελωνει τον Μιχελς.Δηλαδη αν θελει να βρει κατι ο αλλος μιλαμε για τεραστια εφευρετικοτητα...
Γραφει ο ενας : ''Φερε παικτες'' ,απανταει ο Σαββιδης ''θα φερω'' και ο αλλος γραφει ''ΑΑΑ εσυ θα φερεις ε,οχι ο Μιχελς?''

- Sick Bastard
Παιδιά, μην τα λέτε αυτά, είμαστε που είμαστε στην τσίτα, απλά μην τα λέτε αυτά, να χαρείτε, σε λίγο θα φεύγουνε μανούλες απ τον εκνευρισμόmbison έγραψε:Eδω που τα λεμε γατι να ριξει τωρα λεφτα μεσουσης της περιοδου? Να κυνηγήσει ποιον στόχο? Και 2οι να τερματισουμε, δυσκολα να μπουμε ομιλους ch.l. Aν περνουσαμε φετος τον Αγιαξ θα πεφταμε με μεγαθηριο μετα.
Αφου δεν κανουμε ομαδα με λεφτα, ας κανουμε με δουλεια.
- pirate_salonica
Ό,τι και να είναι,μα ό,τι και να είναι,σημασία έχει πως κατάφεραν (ή μήπως καταφέραμε?) να πανικοβληθούμε ομαδικώς... Και αυτό μόνο τον ΠΑΟΚ δεν ωφελεί.
Joshua πάντως να ξέρεις οτι θέλω τόσο μα τόσο πολύ να με βγαλουν μλκ όλοι τους κ ο γιωργακης κ ο μιχελ κ ο ιβιτς κ ο ιβαν. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο. Μακάρι να γράφω παπαριες και να ανακοινωθούν άμεσα τρεις παικταράδες! Μακάρι! 

Και νατο το δημοσίευμα σήμερα πρωι πρωι.... "Βούρος και ζνιελνταρ για αποελ...."
Ωωωωω Μπανεμπανε αφού φαίνεται πως δεν μπορούν να μας διαλύσουν αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν να μας αυτοδιαλυσουν, αφού ξέρουν καλά την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση μας...
Όσο και να μην γουστάρω ότι γίνεται δεν θα κάνω τη χάρη στους νότιους να παίξω το παιχνίδι τους
Γιατί χωρίς στημένες κληρώσεις στην Ευρώπη πάω καλύτερα από αυτούς
Γιατί πλέον πουλάω καλύτερα από αυτούς
Γιατί αυτοί θα παίξουν με κάτι μογγολα και θα αποκλειστούν αμαχητί ενώ εγώ θα γράψω πάλι ιστορια
Γιατί δεν έχω μία δικογραφία στο όνομα μου απλώς αυτοί
Γιατί τους τραγουδάω μέσα στη μάπα πως τα έχουνε στημένα
Γιατί η υγεία είναι άγνωστη λέξη για αυτούς
Γιατί ενω τα γιατί είναι χιλιάδες, ξέρουν πως ενώ αντέξαμε τα πάντα μία σπίθα είναι ικανή να μας ανατινάξει γιατί δεν μάθαμε ποτέ από τα λάθη μας να προστατεύουμε αυτόν που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ.
Μπιζιμ ΠΑΟΚ
Όσο και να μην γουστάρω ότι γίνεται δεν θα κάνω τη χάρη στους νότιους να παίξω το παιχνίδι τους
Γιατί χωρίς στημένες κληρώσεις στην Ευρώπη πάω καλύτερα από αυτούς
Γιατί πλέον πουλάω καλύτερα από αυτούς
Γιατί αυτοί θα παίξουν με κάτι μογγολα και θα αποκλειστούν αμαχητί ενώ εγώ θα γράψω πάλι ιστορια
Γιατί δεν έχω μία δικογραφία στο όνομα μου απλώς αυτοί
Γιατί τους τραγουδάω μέσα στη μάπα πως τα έχουνε στημένα
Γιατί η υγεία είναι άγνωστη λέξη για αυτούς
Γιατί ενω τα γιατί είναι χιλιάδες, ξέρουν πως ενώ αντέξαμε τα πάντα μία σπίθα είναι ικανή να μας ανατινάξει γιατί δεν μάθαμε ποτέ από τα λάθη μας να προστατεύουμε αυτόν που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ.
Μπιζιμ ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Αυτό λέω κι εγώ λίγο πιο παραπάνω. Έχει αρχίσει και φαίνεται το πράμα πως πάει προς τα κει από τους διάφορους ΑΡΔ και σία.Asimos έγραψε:Ωωωωω Μπανεμπανε αφού φαίνεται πως δεν μπορούν να μας διαλύσουν αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν να μας αυτοδιαλυσουν, αφού ξέρουν καλά την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση μας...