Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ksenitemenos4 έγραψε:ποιος τον εφαγε?
Ο Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σορυ μιστερ αλλα φταις και εσυ για αυτο το συμπουρδελο που γινεται...το ποσο φταις δεν το ξερω..εαν παιζεται τπτ στις πλατες σου παλι δν το ξερω..αλλα αποτελεσματα μηδεν τωρα ρν γεναρη...ξεσκονισε τιςβλιστες του φρανκ, πηγαιν ρωσο ουκρανιες και φερε τρεις παιχτες να τελειωνουμε..εαν εχεις την τυχη του φα βγες κ μιλα και μην αρχίσεις τα PR και τα ποσο καλος ειναι ο ιβαν και αλλα τετοια..
Ανεξαρτητα απο τις ευθυνες σου εγω σε στηριζω...
Το να βγαινει ο μικρος και να λεει οτι αυτος θα κλεισει τις μεταγραφες, το λες και λιγο υποτιμητικο για σενα νομιζω...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

πρεπει να εχει πολυ ελευθερο χρονο ο ιβαν, στηνει ολοκληρες δολοπλοκιες και σεναρια με μεταγραφες για να διωξει τον υπαλληλο του...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Είναι λίγο περίεργο εδώ και 3 Γεναρηδες να φταίει ο τεχν διευθυντής... πέρσι ο αρνεσεν ,πρόπερσι ο Βρύζας ,παρα πρόπερσι ο σιτσιακοφ- Βρύζας ...κοινή συνισταμένη οτι ο ιβαν αργούσε να δώσει το οκ και ενώ πέφτανε λεφτά στο τέλος ,πηγαίνανε στο κουβα.....
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

το καλοκαιρι πως γινανε τσακ μπαμ τοσες μεταγραφες? και αν ο μιχελ εκανε προεργασια τοσο καιρο για φορ κτλ δεν βγαζει νοημα να λεμε οτι ξαφνικα ο ιβαν αργει να δωσει το οκ, φανταζομαι αυτο σημαινει προεργασια απο τδ που εχει καλη επαφη με τον ιβαν οπως λεγεται...ας περιμενουμε λιγες μερες να δουμε τι θα γινει, η κατασταση για μενα με αρνεσεν ηταν αρκετα διαφορετικη περυσι, πολλα περισσοτερα βαριδια στην ομαδα, πηραμε αρκετους νεους παικτες και ο αρνεσεν παροτι επρεπε να μεινει νομιζω πως ειχε πραγματι διαφορετικη φιλοσοφια απο τη δικη μας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

paok87 έγραψε:Πραγματικά, αυτή η μυστικοπάθεια που επικρατεί χρόνια τώρα με τους ΤΔ στην ομάδα, νομίζουν οτι τους βοηθάει;
Μαζί σου 101% μεν, αλλά αν βγουν να τα πουν όλα αδερφέ μου, τότε καριέρα πάπαλα μετά... :o
Ποιος θα τους ξαναεμπιστευθεί τα "εσώψυχα" της ομάδας του από κει και μετά??? Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!!!! :shock: :shock:
"Την κάνουν" λοιπόν σαν "κύριοι" και συνεχίζουν με τον επόμενο εργοδότη και τις (νέες) "ιδιομορφίες" του... ;)

Υ.Γ. Εδώ κοτζάμ Φρανκ εκπαραθυρώθηκε απ τον Π.Α.Ο.Κ. και δεν είπε τίποτα απολύτως... 8-)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ksenitemenos4 έγραψε:το καλοκαιρι πως γινανε τσακ μπαμ τοσες μεταγραφες? και αν ο μιχελ εκανε προεργασια τοσο καιρο για φορ κτλ δεν βγαζει νοημα να λεμε οτι ξαφνικα ο ιβαν αργει να δωσει το οκ, φανταζομαι αυτο σημαινει προεργασια απο τδ που εχει καλη επαφη με τον ιβαν οπως λεγεται...ας περιμενουμε λιγες μερες να δουμε τι θα γινει, η κατασταση για μενα με αρνεσεν ηταν αρκετα διαφορετικη περυσι, πολλα περισσοτερα βαριδια στην ομαδα, πηραμε αρκετους νεους παικτες και ο αρνεσεν παροτι επρεπε να μεινει νομιζω πως ειχε πραγματι διαφορετικη φιλοσοφια απο τη δικη μας
++
οφ τοπικ
Γρηγορη δεν σε ειδα μεσα εδω και αρκετη ωρα.
Μηπως ξυπνησες τωρα :mrgreen: :lol: :lol:
:pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πριν λίγο γύρισα Τέο...Είχα μια υποχρέωση, τέλειωσα κατά τις 12 και μετά είπα να πάω να "μουσκέψω τα μυαλά μου", να γίνουν παπάρα από ουίσκυ ρε αδερφέ, μπας και πάψουν να πονάνε πια... :oops: & :( :pano:

Υ.Γ. Έχω "χάσει επεισόδια" απ όσα βλέπω και προσπαθώ να καταλάβω τι έχει παίξει μέσα σε 12-13 ώρες... :? :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι λάθος να προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες από υποκαταστήματα του γαύρου. Αυτό πρέπει να σταματήσει και κάποιος οφείλει να ενημερώσει τον Lubos σχετικά. Δεν τον θεωρώ άσχετο, αφού το καλοκαίρι έφερε αρκετούς παίκτες που βοήθησαν πραγματικά. Στο θέμα του φορ βέβαια υπάρχει πρόβλημα αλλά είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο Lubos. Φέρε παλικάρι μου ένα φορ που να το λέει η καρδούλα του, δύο καλά εξτρέμ + τον Νdoy και είμαστε καλά για χειμώνα. Έχεις αρκετά λεφτά να ξοδέψεις. Μην τσιγκουνεύεσαι τώρα. Με μια πρόκριση θα πάρεις μία μεταγραφή πίσω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι λάθος να προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες από υποκαταστήματα του γαύρου. Αυτό πρέπει να σταματήσει και κάποιος οφείλει να ενημερώσει τον Lubos σχετικά. Δεν τον θεωρώ άσχετο, αφού το καλοκαίρι έφερε αρκετούς παίκτες που βοήθησαν πραγματικά. Στο θέμα του φορ βέβαια υπάρχει πρόβλημα αλλά είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο Lubos. Φέρε παλικάρι μου ένα φορ που να το λέει η καρδούλα του, δύο καλά εξτρέμ + τον Νdoy και είμαστε καλά για χειμώνα. Έχεις αρκετά λεφτά να ξοδέψεις. Μην τσιγκουνεύεσαι τώρα... Με μια πρόκριση θα πάρεις μία μεταγραφή πίσω.
:shock: :shock:

Απόστολε, ήμουν έτοιμος να παρατηρήσω ότι τα γραφόμενα σου που υπερτόνισα είναι μάλλον off topic... :oops:

Μετά όμως κατανόησα το σωστόν του πνεύματος σου κι ότι δεν τα γράφεις εκεί που πρέπει για να μην προκληθούν άμεσες και χιλιογραμμένες αντιδράσεις του τύπου: "Μα έχει βάλει 65-70-75-80 μύρια, τι είναι αυτά που λέτε για τσιγγουνιές, συνέλθετε, αν δεν ήταν αυτός θα είχαμε ήδη καβαλημένα τα τρακτέρια, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ..." και γενικότερα όλα αυτά τα γνωστά και απ όλους αποδεκτά συνάμα ρε παιδί μου, ξέρεις τώρα... :(

+ 1 λοιπόν, μιας και ταυτίζομαι επακριβώς μ αυτά που γράφεις, πλην του ότι η τελευταία πρόταση σου αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για 2-3 πολύ ποιοτικές μεταγραφές που θα μας απογειώσουν επιτέλους σαν ομάδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 10 Ιαν 2017, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πρόβλεψη...αυριανό πρωτοσέλιδο φυλλάδας σπορντει θα λέει "μιχελ τέλος"... και μεσα θα αυτοεπιβεβαιώνεται.... για γέλια οι τύποι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε γκοραν. επιχειρημα ειναι. δες τη χασουρα τοσα χρονια δες και τα εσοδα ολα. δες που ειναι ο ρουλης,δες που ειναι η γρια και ας αφησουμε τις "εξυπναδες". μια χαρα επιχειρημα ειναι.

λες και ειμαστε εμεις που τα βαζουμε. ενα εισιτήριο πληρωνουμε και το κανουμε λες και σωσαμε τον ΠΑΟΚ. ολη μερα κλαψα και μπλα μπλα. πας στο γηπεδο και κλαψα. μονο με τη λιμπερετς ειδα (και) φετος ΣΩΣΤΗ κερκιδα. ΜΟΝΟ.

υγ: ναι εχει τα κουτσα στραβα και οτι θες πες ξερω γω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αξίζει του χλευασμού που μερικοί δείχνουν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αδερφέ K_geo, αν ανατρέξεις σε προηγούμενα γραφόμενα επί σειρά μηνών, είτε στο topic του Ιβάν, είτε και σε πολλά άλλα (ακόμα και στων ανακοινώσεων των συνδέσμων), δεν νομίζω ότι θα βρεις μεγαλύτερο υποστηρικτή του Ιβάν από μένα, βρίσκοντας πάρα πολλά όπου και τον ευχαριστώ και παραδέχομαι αυτά που αποκαλείς εσύ τώρα "επιχείρημα" και που κι εγώ δεν διαφωνώ φυσικά πάνω σ αυτό...

Θα βρεις όμως και κάποια άλλα που κριτικάρω τα λάθη που έχουν γίνει, όπως π.χ. την έλευση του κυρ Νίκου του ξεσκονιστή, την ουσιαστική περσινή άρνηση του στον Άρνεσεν να ενισχύσει την ομάδα μας με δεξί μπακ και δεκάρι, την μετέπειτα εκπαραθύρωση του λίγο μετά απ αυτήν του Αγγελίδη και λίγο πριν αυτήν του κυρ Νίκου, αφού είχε γίνει η ομάδα ρδελομπού όμως και πρίν την οριστική αποπομπή του προπονητή (για 4η συνεχόμενη χρονιά) και την συνέχιση-ολοκλήρωση της σεζόν ξανά-μανά με υπηρεσιακό...

Μακριά λοιπόν από μένα τα τσιτάτα περί γκρίνιας, κλάψας, ατελείωτου μπλα μπλα και χλευασμού σε παρακαλώ, γιατί πέρα απ το χρέος μου σαν οπαδός με την πληρωμή του εισιτηρίου μου και την συνεχή παρουσία μου στο γήπεδο, στηρίζοντας κι όχι κράζοντας ποτέ και οποιοδήποτε μέλος του Π.Α.Ο.Κ., αυτό που προσπαθώ είναι να αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, μακριά από επηρεασμούς οποιωνδήποτε ΑΡΔ και λοιπών παπαγαλακίων όμως, απ όπου κι αν αυτοί/αυτά προέρχονται-ορμώνται και δίχως να με νοιάζει "μία" για το που είναι γριές, ρούληδες και λοιπά λιμά, γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.!!!!
K_geo έγραψε:...λες και ειμαστε εμεις που τα βαζουμε...
Όσο για το παραπάνω που το γράφουν πολλοί σαν επιχείρημα, κοιτάξτε να εξετάσετε το εξής και να με απαντήσετε για το τι υπερισχύει:

Εμείς αδεφέ, όσο λίγα κι αν βάζουμε, τα βάζουμε απ το υστέρημα μας και δεν κάνουμε μπίζνες!!!! Τα βάζουμε για την τρέλα που έχουμε για τον Π.Α.Ο.Κ., για τα 4 ιερά γράμματα και τις ιδέες τους, όπως ακριβώς τα έβαζαν εκατομμύρια άλλοι συνοπαδοί σαν εμάς εδώ και 91 χρόνια, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ!!!!

Για πείτε λοιπόν, τίνος τα φράγκα έχουν μεγαλύτερη αξία??? Τα δικά μας ή του οποιουδήποτε μεγαλομετόχου???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 10 Ιαν 2017, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Κανεις δε μας υποχρεωνει να το κανουμε ομως Γκοραν...Ο καθενας το κανει για τους δικους του λογους και εγω προσωπικα οτι κανω το κανω για τη παρτη μου το γουστο μου τη γκαβλα μου ειτε αγοραζω διαρκειας ειτε τρεχω σε εκδρομες ειτε ειτε ειτε και δε περιμενω καμμια ανταποδωση για αυτο που κανω!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εμένα πάλι με υποχρεώνει η Πολίτικη καταγωγή μου και ο εθελοντικός αγώνας των προγόνων μου να βοηθήσουν στο χτίσιμο της Τούμπας, ξοδεύοντας άπειρες ώρες φτιάχνοντας καλούπια για τα περιβόητα τσιμέντα της αδερφέ!!!! Με υποχρεώνουν τα ιερά και τα όσια μου, όπως και χιλιάδες ακόμα σαν εμένα αν δεν το κατάλαβες!!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα δεν είναι καύλα λοιπόν...
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα είναι Θρησκεία κι η Τούμπα εκκλησία!!!!

:pano: :nairepaok:

Σεβαστείτε το λοιπόν κι αφήστε με να γράφω ό,τι κρίνω σωστό, μιας και δεν το κάνω ποτέ με άσχημο τρόπο!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 10 Ιαν 2017, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”