Γιώργος Σαββίδης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Σαββίδης
Ενταξει τοση τριχα στο ποδι σου ρχετε καπως.Μετα ειναι κι ο σκυλος...Δε τα ξεπερνας ευκολα αυτα.
Ομως αν ,ΑΝ ερθει καμια παικτουρα στη θεση του Γκαρυ κι ενα καλο cf θεμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Εστω κι αν χασαμε λιγες μερες.
Μετα τη ληξη των μεταγγραφων πυροβολαμε στο ψαχνο.
Ομως αν ,ΑΝ ερθει καμια παικτουρα στη θεση του Γκαρυ κι ενα καλο cf θεμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Εστω κι αν χασαμε λιγες μερες.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Φρεσκοπαντρεμενος άνθρωπος όλη τη μέρα στο ισταγκραν αντί να ρίχνει κανα μπουλκουμε στη γυναίκα του....
το θεμα καταραμενε μου δεν ειναι αν θα ερθουν τελικως παιχταραδες (απο το πληκτρολογιο σου και στου Θεου το αυτι και ας ερθουν και τελευταια μερα και με την ψυχη στο στομα και μετα απο ακυρα απο κατι χαπατα του στυλ ανσαριφαντ και σωτηριου, εγω υπομονη εχω), το θεμα ειναι πως σε μια ομαδα που ειναι σαν βομβα ο γιος του ιδιοκτητη και στελεχος της ομαδας αναβει συνεχως το φυτιλι λες και παρακαλαει να εκραγει η βομβα...kataramenos5 έγραψε:Ενταξει τοση τριχα στο ποδι σου ρχετε καπως.Μετα ειναι κι ο σκυλος...Δε τα ξεπερνας ευκολα αυτα.
ειναι πολυ κριμα γιατι σε ενα ηδη αρνητικο κλιμα μια δηλωση του καταφερε να το μετατρεψει σε εχθρικο...
http://i.imgur.com/wX6rtwH.png
http://i.imgur.com/mihmcuJ.png
I
I will finish transfers
Α ρε Μιχελ....
Καληνύχτα ΠΑΟΚ...
http://i.imgur.com/mihmcuJ.png
I
I will finish transfers
Α ρε Μιχελ....
Καληνύχτα ΠΑΟΚ...
- The_Stalker
Παλικάρι μου Γιώργο Σαββίδη,
από αυτά που γράφεις κι από αυτά που καταλαβαίνω, ο πατέρας σου ΔΕΝ σου έχει τραβήξει το αυτί όσο έπρεπε. Να μην πω δεν δούλεψε βρεγμένη σανίδα όσο και όταν έπρεπε. Ίσως να πρέπει να την πιάσει τώρα.. Ειδικά αν όπως νομίζω είσαι εσύ που έστειλες τον Μίχελ Κύπρο....
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πααααααρα πολλά ακόμα να μάθεις και ότι αν θέλεις να δουλέψεις για να μεγαλώσεις τον ΠΑΟΚ, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις τα social media, κοινώς να το βουλώσεις. Το δεύτερο να βρεις μια άκρη σε κάποια ομάδα του εξωτερικού με καλό τεχνικό και επικοινωνιακό τμήμα, όπου θα πας να σε εκπαιδεύσουν για κανά δυό χρονάκια. Όπου για να μάθεις, θα τους κάνεις ΚΑΙ καφέδες. Κι όταν είσαι έτοιμος, έλα να ασκήσεις διοίκηση. Μέχρι τότε άστο στους μεγάλους, να χαρείς..
από αυτά που γράφεις κι από αυτά που καταλαβαίνω, ο πατέρας σου ΔΕΝ σου έχει τραβήξει το αυτί όσο έπρεπε. Να μην πω δεν δούλεψε βρεγμένη σανίδα όσο και όταν έπρεπε. Ίσως να πρέπει να την πιάσει τώρα.. Ειδικά αν όπως νομίζω είσαι εσύ που έστειλες τον Μίχελ Κύπρο....
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πααααααρα πολλά ακόμα να μάθεις και ότι αν θέλεις να δουλέψεις για να μεγαλώσεις τον ΠΑΟΚ, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις τα social media, κοινώς να το βουλώσεις. Το δεύτερο να βρεις μια άκρη σε κάποια ομάδα του εξωτερικού με καλό τεχνικό και επικοινωνιακό τμήμα, όπου θα πας να σε εκπαιδεύσουν για κανά δυό χρονάκια. Όπου για να μάθεις, θα τους κάνεις ΚΑΙ καφέδες. Κι όταν είσαι έτοιμος, έλα να ασκήσεις διοίκηση. Μέχρι τότε άστο στους μεγάλους, να χαρείς..
- BlackBlockAttack
Ειναιι μελος της διοικησης και μετοχος της ΠΑΕ
Ποιος δινει το τελικο οκ αν οχι η οικογενεια Σαββιδη?
- desperando
- Επικοινωνία:
Γιωργη ας τους να λένε παλικάρι μου,είναι οι ίδιοι που λένε γιατί δεν μιλάει κανείς απ την ΠΑΕ.
Πάλι καλά που είσαι και εσύ που δεν έχεις στο μυαλό σου μην τσαλακωθεις.
- The_Stalker
- BlackBlockAttack
desperando έγραψε:Γιωργη ας τους να λένε παλικάρι μου,είναι οι ίδιοι που λένε γιατί δεν μιλάει κανείς απ την ΠΑΕ.
Σοβαρά τώρα?
-
Το οκ το δίνει ο πατέρας τουBlackBlockAttack έγραψε:Ειναιι μελος της διοικησης και μετοχος της ΠΑΕ
Στο Μιχελ αυτοπροσώπως
Κι όχι ο υιός μέσω social media
Εκανα και εγω παναθεμα με λογαριασμο στο instagram να δω τι στο διαολο γινεται και ρε φιλε οκ ντροπη.Ναι ειναι παρορμητικος,ναι μπορει να μιλαει πολυ,μπορει,μπορει μπορει αλλα οκ οταν διαβαζεις μερικα σχολια λες δεν μπορει να κυκλοφορει τοση λαλακια εκει εξω.